ZEKERHEIDSGARANTIE
HomeNieuws en reisartikelenWaarheen op vakantie in november 2024?

Waarheen op vakantie in november 2024?

14-2-2024
Alle posts bekijken

Droomt u van een reis in november?

November is een heerlijke maand om eropuit te trekken, of u nu droomt van een avontuurlijke safari in Afrika, culturele schatten wilt ontdekken op een reis naar Azië, of het prachtige landschap en de interessante steden wilt zien op een reis naar Australië.

In deze blogpost hebben we 6 bestemmingen op een rijtje gezet die (ook) geweldig zijn in november.

Gaat u mee?

Bekijk ook waar u heen kunt in oktober en december.

1. Cambodja – Ontdek de wonderen van Angkor & geniet van de zon aan de kust

Wit zandstrand op het eiland Koh Rong in Cambodja.

Een bezoek aan Cambodja is niet compleet zonder een bezoek aan de fascinerende ruïnestad Angkor, die adembenemend mooi is. En november, aan het begin van het droge seizoen, is een uitstekend moment om het rijke culturele erfgoed van het land te ontdekken, voordat het hoogseizoen echt begint.

En deze maand is ook geweldig om het water op te zoeken, bijv. met een strandvakantie op het paradijselijke eiland Koh Rong of in de kustplaats Kep, een van de best bewaarde geheimen van Cambodja.

Bekijk hier al onze reizen naar Cambodja:

2. Zuid-Afrika – Lentecharme in Kaapstad

TourCompass team staat op de top van de Tafelberg in Kaapstad.

In november heeft u in Zuid-Afrika een overvloed aan belevenissen, vooral in Kaapstad, waar de lente in volle gang is.

Deze maand biedt aangenaam weer met veel zon, ideaal dus om Kaapstad te verkennen.

Ontdek de iconische Tafelberg, slenter door de kleurrijke straten van Bo-Kaap en trakteer uzelf op uitzonderlijk lekker eten in een van de wereldklasse restaurants van de stad.

Bekijk hier onze reizen naar Zuid-Afrika

3. Australië – zon en buitenactiviteiten

Een koppel wandelt in de Blue Mountains in Australië.

November is een ideaal moment om het prachtige landschap en de interessante steden van Australië te ontdekken.

Deze lentemaand lokt met zonnig, mild weer en een natuur die in volle bloei staat – een heerlijk moment om alle spannende belevenissen van Australië te ontdekken, vooral in de buitenlucht.

Maak een wandeling in het zachte zand van Bondi Beach in Sydney, ontdek de prachtige natuur van het Great Barrier Reef of maak een wandeltocht in de prachtige Blue Mountains.

Bekijk hier al onze reizen naar Australië:

4. Mauritius – Het eilandparadijs in de Indische Oceaan

Vrouw snorkelt in de Indische Oceaan bij Mauritius.

Het beeldschone Mauritius is een droombestemming – ook in november. Terwijl wij ons in Europa voorbereiden op de winter, verwelkomt Mauritius u in de zomer met warme temperaturen.

Het tijdstip is ideaal om de prachtige zandstranden, de weelderige natuur en de fascinerende dorpen te verkennen. Mauritius heeft altijd iets te bieden, of u nu wilt relaxen op het strand met een drankje in uw hand, of als u veel meer wilt beleven dan dat.

November is een uitstekend tijdstip, vóór het begin van het hoogseizoen en de zomerregen. Droomt u van het verkennen van Mauritius onder water, dan is november een van de beste maanden omdat het water lauw is en het zicht goed.

Bekijk hier al onze reizen naar Mauritius:

5. Thailand – Tropisch geluk en culturele belevenissen

Vrouw beklimt de trappen van de Doi Suthep Tempel in Chiang Mai, Thailand.

Over de aantrekkelijkheid van Thailand zijn we het allemaal eens. En vanaf november begint in het grootste deel van het land het droge seizoen, waaronder ook de zuidelijke kusten. Dit maakt november tot een ideale maand maakt voor zowel avontuur als ontspanning.

Of u nu droomt van het verkennen van de drukke straten van Bangkok, het ontdekken van de culturele rijkdommen van Chiang Mai of wilt relaxen op de heerlijke zandstranden in het zuiden, Thailand verwelkomt u met open armen en grote gastvrijheid in november.

Bekijk hier al onze reizen naar Thailand:

6. Japan – Een schat aan belevenissen in herfstkleuren

Herfstkleuren en uitzicht op Mount Fuji in Japan.

In november kunt u nog steeds de magische transformatie van Japan in herfstkleuren te zien. Het is dan “Koyo”, het antwoord van de herfst op de bekende kersenbloesem, die het landschap siert.

Van de drukke straten in Tokyo tot de vredige tempels in Kyoto, november is een maand met milde temperaturen, perfect om de schat aan belevenissen te ontdekken, die een reis naar Japan te bieden heeft.

Bekijk hier al onze reizen naar Japan:

Van welke reis en bestemming u ook droomt, november is een fantastische maand om de vele wonderen van de wereld te ontdekken. Van de natuurlijke schoonheid van Mauritius tot de culturele rijkdommen van Argentinië. Al deze bestemmingen bieden onvergetelijke belevenissen, die naar meer zullen smaken.