ZEKERHEIDSGARANTIE

Reizen naar Australië

Australië is het land van grote contrasten.

Van de verlaten woestijn in het hart van het land tot de kosmopolitische steden langs de kusten, de magische natuurbelevenissen en misschien wel de meest gastvrije mensen ter wereld. Australië heeft het allemaal.

Bekijk hieronder al onze reizen naar Australië.

Bij vragen kunt u bellen met onze reisspecialisten op tel. 020 – 369 07 90.

Australië
Australië
HomeOceaniëAustralië

Reizen naar Australië

Australië is het land van grote contrasten.

Van de verlaten woestijn in het hart van het land tot de kosmopolitische steden langs de kusten, de magische natuurbelevenissen en misschien wel de meest gastvrije mensen ter wereld. Australië heeft het allemaal.

Bekijk hieronder al onze reizen naar Australië.

Bij vragen kunt u bellen met onze reisspecialisten op tel. 020 – 369 07 90.

HomeOceaniëAustralië

Waarom een reis maken naar Australië?

Australië in Oceanië betekent misschien wel een lange vlucht, maar geloof ons – dat is het dubbel en dwars waard!

Dit enorme land is een onuitputtelijke bron van belevenissen en ervaringen die op u wachten.

Op een reis naar Australië kunt u zich verheugen op een diversiteit zonder weerga, met de magische outback, het unieke koraalrif, de inheemse bevolking met de oudste cultuurgeschiedenis van de wereld, prachtige wilde dieren, kosmopolitische steden en misschien wel de meest gastvrije mensen ter wereld.

U kunt zich alvast verheugen op uw eerste “g’day mate”, snack Tim Tams en Vegemite en u kunt genieten van het heerlijke klimaat van Australië op een van onze reizen.

Welkom “Down Under”!

Onze rondreizen in Australië

Hieronder kunt u meer lezen over de belevenissen die u te wachten staan op onze rondreizen in Australië.

Sydney

Gaat u naar Australië dan is Sydney – de grootste stad van het land – een verplichte stop op uw reis.

Sydney is gebouwd rond de grootste natuurlijke haven ter wereld en door deze ligging aan het water, omgeven door een nationaal park, is de stad een de mooist gelegen steden.ter wereld.

Hier heeft u alles: geschiedenis en cultuur, eetcultuur, architectuur, stranden en niet in de laatste plaats interessante bezienswaardigheden, zoals Sydney Harbour en het Opera House, de Blue Mountains en de gezellige buitenwijken.

Uluru

U heeft misschien wel gehoord van Ayers Rock, maar tegenwoordig heeft deze bekende attractie zijn oorspronkelijke naam terug: Uluru.

Uluru, een van de grootste monolieten ter wereld, rijst op uit de desolate rode woestijn in het hart van Australië. Niet alleen is het overweldigend omdat je hier in the middle of nowhere bent, maar het is ook een magische ervaring om te zien hoe de kleuren bij zonsondergang veranderen van roestrood naar oranje, naar grijs en pikzwart naarmate de zon verder zakt. En als de zon verdwenen is, staat u onder de mooiste sterrenhemel, die niet verstoord wordt door stadslicht.

Great Barrier Reef

In Australië vindt u overal “de grootste dit of dat” en het Great Barrier Reef is geen uitzondering.

Langs de noordoostkust van Australië vindt u namelijk het grootste koraalrif ter wereld. Het koraalrif staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst en als u aan het snorkelen bent tussen de prachtige koralen, schildpadden en kleurrijke vissen, begrijpt u waarom.

U beleeft het koraalrif van heel dichtbij met uw snorkel- of duikuitrusting; een onvergetelijke ervaring.

Andere hoogtepunten in Australië

Australië is een enorm groot land en biedt tal van boeiende hoogtepunten. Op onze rondreizen kunt u ook bezoeken:

  • Melbourne in het zuiden, de op een na grootste stad van Australië en het iets meer relaxed en meer culturele kleine broertje van Sydney. Verken de verborgen straatjes en steegjes van de stad, geniet van de unieke eetcultuur en uitstekende shoppingmogelijkheden of maak een tocht op de Great Ocean Road, die wel de mooiste kustlijn van de wereld wordt genoemd
  • Het heerlijke Brisbane, aan de oostkust van Australië, ten noorden van Sydney, de op twee na grootste stad van Australië. Het is een prachtige stad met veel charme, en iets rustiger dan de twee grotere steden van het land. Verken de stad of ga op excursie naar bijv. Lone Pine Koala Sanctuary, waar u dicht bij de Australische wilde dieren komt.
  • In het Northern Territory wachten unieke nationale parken, waaronder het door UNESCO beschermde Kakadu National Park. Het is een van de grootste nationale parken van het land – en misschien wel de mooiste – met volop prachtige natuur, wilde dieren en cultuur, met 35.000 jaar oude grotschilderingen

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze reizen naar Australië, kunt u meer lezen op onze praktische infopagina, hier vindt u informatie over klimaat, visa en nog veel meer.

Heeft u andere vragen over onze reizen in Australië, neem dan gerust contact op met onze reisadviseurs die klaar zitten om u te helpen.

We helpen u graag bij het boeken van de vakantie van uw leven!

TourCompass – Van toerist naar reiziger

Reisverslagen
Verhalen van reizigers
Hoe ga je te werk?
Zo boek je je droomreis bij TourCompass

Vind je droomreis op de website

We beschrijven al onze reizen aan de hand van een dag-tot-dag-programma en laten daarbij foto's en filmpjes zien. Je kun meer lezen over de overnachting, de combinatiemogelijkheden en alle praktische zaken. Bovendien kun je de prijzen en vertrekdata voor de komende 18 maanden bekijken.

Heb je vragen en wensen?

Je kunt ons altijd bellen of schrijven. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden, naar je wensen te luisteren en je eerlijk en deskundig advies te geven, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met reizen in Afrika.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Je ontvangt een gedetailleerde offerte voor de reis. Je kunt deze offerte bewaren, printen en aan je reisgenoten geven. Als je besluit de reis te boeken, kun je dit gemakkelijk rechtstreeks vanuit de offerte doen.

Oceanië
Jude Bommer

Jude is verantwoordelijk voor de verkoop en verwerking van boekingen, van reizen, hotels en vluchten naar Oceanië.

Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00
WAAROM REIZEN MET TOURCOMPASS?
Waarom onze gasten voor ons kiezen

Jouw tijd is kostbaar. Onze toegewijde reisspecialisten bieden een persoonlijke service om jouw comfort en veiligheid tijdens je reis te garanderen. Vanaf het moment dat je boekt, tot het moment dat je weer thuiskomt, zijn wij er om voor elk detail zorg te dragen.

We bieden een breed scala aan bestemmingen, elk met zijn eigen unieke verhaal, gevormd door de lokale culturen, fascinerende wilde dieren en natuurlijke schoonheid.

Onze rondreizen zijn ontworpen op basis van uitgebreid onderzoek en ervaringen uit de eerste hand van onze reisspecialisten en experts. Elke tour is gemaakt om het beste te laten zien, wat elke reisbestemming te bieden heeft.

Wees gerust: je reis is in veilige handen. Wees gerust: je reis is in veilige handen. Wij zijn lid van de ANVR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast zijn wij lid van de Deense ‘Rejsegarantifonden’: dit is de Deense equivalent van de Nederlandse ‘SGR’. Dit betekent dat u als reiziger bij TourCompass.nl onder de geldende Nederlandse garantieregeling valt.