ZEKERHEIDSGARANTIE
HomeContact met ons opnemen

Contact met ons opnemen

TourCompass A/S 

Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J
Denemarken

Telefoon: 020 – 369 07 90
E-mail: info@tourcompass.nl

Openingstijden
Maandag: 9-15
Dinsdag: 9-15
Woensdag: 9-15
Donderdag: 9-15
Vrijdag: 10-14

BTW nummer: 28690924 Aarhus/Denemarken
KvK: DK28690924

U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. U kunt ook het contactformulier hiernaast invullen.

We beantwoorden alle vragen binnen één werkdag.


Het team achter TourCompass

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Reisadviseur

Jude is verantwoordelijk voor de verkoop en verwerking van boekingen, van reizen, hotels en vluchten naar Afrika en Oceanië. Zij is zelf op safari geweest in Tanzania welke volgde met een strandvakantie naar Zanzibar. De safari overtrof haar verwachtingen, vooral de krater was wonderschoon: zoveel mooie wilde dieren gezien tijdens deze trip. De dagen op Zanzibar vond zij heel fijn om alle mooie indrukken te verwerken, wat een paradijselijk eiland.

De trekking naar het Annapurna Base Camp in Nepal was een mooi voorproefje op haar meest unieke reiservaring: De Kilimanjaro trip: via de Lemosho route naar de top van de Kilimanjaro: haar meisjesdroom uitgekomen. Om dagenlang in de bergen rond te wandelen en fysiek uitgedaagd worden, heel bijzonder.

Zij heeft zelf een jaar rondgereisd als backpacker in Australie en Nieuw Zeeland en prefereert een avontuurlijke, spontane en basic manier van reizen: met rugzak en tent. Samen met haar Deense echtgenoot heeft Jude 4 maanden rondgereisd in Azie en de schoonheid en prachtige cultuur van Laos, Cambodia, Thailand, Myanmar en Nepal gezien. Tijdens haar studie Sociologie heeft Jude 3 maanden in Aruba gewoond.

Jude ziet het als een voorrecht om in de reisbranche te werken en kijkt er naaruit om haar reiservaring in Zuid Amerika en Afrika uit te breiden met haar man en kinderen.

Pernille Grøngaard Brammer

Pernille Grøngaard Brammer

Reisadviseur

Pernille werkt al jaren in de reisbranche. Ze heeft altijd veel gehouden van reizen en ze reist zo vaak mogelijk met haar gezin. Pernille is de moeder van 3 kinderen die allemaal al vanaf hun 1e mee op reis zijn geweest.

”Ik vind het moeilijk om een bepaalde reiservaring te bedenken, maar het reizen met mijn kinderen is altijd bijzonder. De belevenissen en herinneringen die je krijgt als je met kinderen reist zijn onbetaalbaar en door het enthousiasme van de kinderen is het eenvoudig om met hen te reizen.”

De reizen die zij zich het beste kan herinneren zijn haar safari’s naar Afrika, het duiken in Australië, een helikoptertocht boven Mount Cook, Koh Racha in Thailand en de zonsondergang bij de Grand Canyon.

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Reisadviseur

Tom is gek op Zuid-Amerika. Nadat hij voor het eerst in Argentinië en Brazilië was geweest, wist hij dat Zuid-Amerika zijn favoriete reisbestemming was. Na die tijd is hij in Peru geweest, Ecuador en de Galapogoseilanden, Chili, Mexico, Costa Rica en Cuba. Zuid-Amerika heeft veel te bieden: mooie landschappen, een gevarieerde natuur, veel bijzondere dieren, interessante culturen en een vriendelijke bevolking die van dans en muziek houdt.

Hij heeft veel fantastische dingen meegemaakt: de fraaie natuur in Patagonië, een tango in Buenos Aires, het strand van Copacabana in Rio de Janeiro, de zonnepoort bij de ingang van Machu Picchu, de geluiden in het Amazone-regenwoud, de grootste waterval ter wereld, rondrijden in een Amerikaanse auto in Havanna, de indrukwekkende dieren in Costa Rica, Mayaruïnes in Mexico enzovoorts.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Reisadviseur

Mira is opgeleid tot professionele gids en heeft meer dan 13 jaar ervaring in de reis- en toerismebranche. Ze heeft o.a. op een cruiseschip gewerkt en tussen de grootste havens aan de Noordzee en Skagerak gevaren, van  Newcastle in het noorden tot Kopenhagen in het zuiden. Ze heeft ook vele jaren als gids en skileraar in zowel Zweden, Italië als Frankrijk gewerkt.

Wanneer ze zich niet met haar werk bezighoudt, gaat ze zelf graag op reis. Ze is o.a. op reis naar de VS, Canada, Afrika, Azië en de meeste landen van Europa geweest.

”Ik maak graag reizen en wil veel van de wereld zien, omdat ik na elke reis met veel nieuwe ervaringen thuiskom. Het is een waar genot om deze ervaringen tijdens mijn werk met andere reizigers te kunnen delen.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Reisadviseur

Ingun werkt sinds oktober 2012 bij TourCompass en is verantwoordelijk voor de verkoop in Noorwegen. Ze is opgeleid tot fysiotherapeut, maar is het meest in haar sas als ze met reislustige klanten praat.

Ingun is dol op Afrika. Ze heeft o.a. 2 jaar in Ethiopië gewoond, waar ze les gaf op een lokale school. Tijdens haar verblijf aldaar werd ze goed in het afdingen op de prijs van een taxirit, en dat in de lokale taal, het Amhaars! Ze heeft ook in Kenia, Tanzania en Zambia gereisd en heeft meerdere aparte avonturen beleefd. Ze heeft koffie gedronken met leden van een stam in de Blauwe Nijlvallei, de sloppenwijk in Nairobi bezocht en op traditionele wijze, met pijl en boog, in Tanzania gejaagd.

Een van de hoogtepunten van de safari die Ingun in Tanzania maakte, was de ballonvaart boven de Serengti. Ingun heeft ook op de top van de Kilimanjaro gestaan en geeft graag raad en advies aan hen die dit ook willen gaan doen.

Ingun is getrouwd en heeft drie kinderen, die zich nu al verheugen om mee op safari te mogen!

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Reisadviseur

Door haar opleiding rechten, Frans en media/communicatie heeft Elisabeth een breed scala vaardigheden. Elisabeth heeft jarenlange ervaring uit de reiswereld. Eerst in de hotelbranche en daarna bij een reisbureau. Sinds 2009 maakt ze deel uit van Afrika-safari.dk, het Deense zusterbureau van TourCompass. Haar grootste drijfkracht is om de droomreizen van mensen mogelijk te maken. En om op interessante bestemmingen unieke ervaringen te creëren.

 

Ze is zelf op veel van onze reisbestemmingen geweest, onder meer op safari in Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania en Namibië. In de loop van de tijd is ze ook naar Kaapstad, Mauritius, China, Indonesië, Peru, Bolivia en Brazilië en op diverse plekken in het Midden-Oosten geweest.

 

Op het persoonlijke vlak vindt Elisabeth het leuk om haar vrije tijd door te brengen samen met goede vrienden en om te wandelen in de natuur. Maar ze vindt het ook fijn om een goed boek te lezen.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Reisadviseur

Iida is een reislustige Finse dame die in meerdere landen heeft gewoond, o.a. in Thailand en Griekenland, waar ze als gids werkzaam was. Ze is binnen de toeristische branche opgeleid en helpt tegenwoordig onze Finse klanten met het vinden van hun droomreis.

Haar enthousiasme voor het reizen is een drijfveer die haar unieke belevenissen heeft gegeven. De nachten die ze in een Thais regenwoud doorbracht en waarbij al haar zintuigen werden geactiveerd, en de nachten in de savanne, waarbij ze slechts door canvas van de wilde dieren was gescheiden, zullen haar altijd bijblijven. Ze heeft ook onder water de dieren van heel dichtbij beleefd, o.a. tijdens het duiken bij de Phi Phi-eilanden.

In het algemeen heeft Iida veel exotische dieren gezien, andere culturen en de mooiste zonsondergangen beleefd. Ze hoopt dat de toekomst nog meer unieke belevenissen voor haar en haar geliefde als reispartner in petto heeft.

Catriona Hodge

Catriona Hodge

Reisadviseur

Cat is een reisliefhebber die haar passie graag wil delen met anderen. Zij heeft een achtergrond in duurzaam management en toerisme en ze heeft ervaring met internationaal werk.

Cat’s reislust werd gewekt na een backpackreis door Europa en een roadtrip dwars door de Verenigde Staten met haar zus. Daarna had ze de smaak te pakken en heeft ze veel bestemmingen van haar lijstje afgevinkt, zoals de eilanden in de Stille Oceaan, Zuidoost-Azië en Australië.  Een paar van haar favoriete belevenissen waren het zien van giraffen in Tanzania, het proeven van de vele verschillende kruiden op Zanzibar, het zien van dolfijnen op Bali en het laten zetten van een traditionele tatoeage op de Fiji-eilanden.

Tegenwoordig is het haar passie om anderen te helpen om hun reisdromen waar te maken, omdat ze weet hoe zeer reizen haar eigen leven heeft verbeterd!

Laura Trelborg

Laura Trelborg

Reisadviseur

Laura is kapster, maar verruilde in 2015 haar schaar voor de zon. Sindsdien heeft ze o.a. als reisleidster gewerkt en in Turkije, Spanje, Italië en Noorwegen gewoond.  Haar liefde voor reizen heeft haar naar veel interessante plekken gebracht, bijvoorbeeld naar Thailand als backpacker en naar Afrika, waar ze acht maanden doorbracht.

Laura noemt zichzelf een ‘adrenalinejunkie’ en zegt altijd ja tegen spannende activiteiten. In het verleden heeft ze parachute gesprongen, gezwommen met wilde walvishaaien, gebungeejumpt en wilde gorilla’s gevolgd in Afrika.

Nu woont Laura samen met haar man en kind en is het haar passie om anderen te helpen bij het plannen van hun droomreis. In haar vrije tijd brengt Laura graag tijd door met familie en vrienden, ongeacht of het samen reizen is of samen eten.

Stine Hjorth

Stine Hjorth

Customer Relations Specialist

Stine heeft veel ervaring in de reisbranche, waardoor ze in verschillende Europese landen heeft gewoond, zoals o.a. Griekenland, Turkije en Portugal. Hier heeft ze gewerkt als reisleider en daar is haar passie voor de reisbranche ontstaan. Daarna volgde ze een opleiding toerisme en ervaringsindustrie, omdat ze heel graag voor anderen gedenkwaardige ervaringen creëert.

Ook al woont Stine nu in Denemarken, ze reist heel graag de wereld rond om andere culturen te ontmoeten en ze is altijd plannen aan het maken voor haar volgende reis. Stine brengt haar vrije tijd door met vrienden en familie en ze houdt van lange wandelingen in de natuur.

Mikkel Egelund Väänänen

Mikkel Egelund Väänänen

Customer Relations Specialist

Mikkel heeft een handelsopleiding en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het zo goed mogelijk helpen en adviseren van klanten. Tegelijkertijd heeft hij in zijn eentje reizen gemaakt naar een aantal van onze bestemmingen en heeft hij een jaar gewerkt als reisgids in Thailand.

Hij wil nog steeds graag meer van de wereld zien – iets wat hij in de toekomst hoopt te doen met zijn twee kinderen, zodat ook zij de werkelijkheid kunnen beleven met eigen ogen. Dat kan gaan om de culturele verschillen die duidelijk worden bij de Masai in Tanzania of de hindoes op Bali, en de dierenboeken van de kinderen die tot leven komen op de Serengeti-vlakte of in het tropische Thaise regenwoud.

Hoewel de wereld groot en exotisch is, geniet Mikkel ook van zijn jaarlijkse reis naar Finland met zijn kinderen en Finse vrouw, waarbij sauna en langlaufen op het programma staan.

Rikke Holm

Rikke Holm

Hoofd Reserveringen

Rikke heeft jaren ervaring uit de reisbranche en maakt al sinds 2010 deel uit van TourCompass. Ze is verantwoordelijk voor de afdeling reserveringen, waar de klant altijd centraal staat.

Reizen betekent veel voor haar en ze heeft in de loop van de jaren veel gereisd in Azië, Australië, de VS en het grootste gedeelte van Europa. Ze reist haar hele leven al, want ze houdt ervan om nieuwe culturen te zien en dat vrije gevoel te krijgen als je reist.

Haar beste reiservaring is als Rikke haar gezin mee kan nemen op avontuur en ervaren hoe je als gezin dichter bij elkaar komt. Goede herinneringen heb je de rest van je leven!

In haar vrije tijd brengt Rikke tijd door met familie en vrienden. Ze ontspant thuis met een potje tafeltennis op de pingpongtafel van het gezin.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking Specialist

Tanja werkt al meer dan 15 jaar in de reisbranche. Ze was even weg om een opleiding tot voedingsdeskundige te doen, maar kon de reisbranche toch niet missen en is nu weer terug. Ze houdt van de contacten met leveranciers en luchtvaartmaatschappijen en de uitdagingen die deze met zich meebrengen.

Tanja houdt ervan om zelf te reizen en heeft haar beste reiservaringen opgedaan in Brazilië, Thailand en Tanzania. Tijdens de laatstgenoemde reis moest Tanja even slikken toen ze een gegrilde eekhoorn voorgeschoteld kreeg die de gids met zijn pijl en boog had gedood. Wie kan daar nou nee tegen zeggen?

De volgende keer dat Tanja op reis gaat, neemt ze haar gezin mee, dat nu ook uit 2 leuke kinderen bestaat.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Anne Mette kreeg als kind, vanaf de achterbank van de gezinsauto, veel van Europa te zien, maar als teenager kreeg ze passie voor Latijns-Amerika. Ze heeft in achtereenvolgens het regenwoud van Ecuador, de metropool van Argentinië – Buenos Aires, het zuidelijke strandparadijs van Brazilië – Florianópolis en de hoofdstad van Peru – Lima gewoond. Anne-Mette kan salsa- en tangodansen en beheerst Spaans en Portugees. Ze heeft echter ook vaak Azië bezocht om daar kookcursussen te volgen, te duiken en tempels te bezoeken.

Anne Mette is dol op lange wandelingen maken, de natuur en wilde dieren van heel dichtbij bewonderen – ook onder water, ze duikt namelijk graag in aangenaam warm water. Haar voorkeur gaat uit naar een combinatie van enerzijds veel activiteiten en anderzijds ontspannen een boek op het strand lezen.

Kenneth Lykke Andersen

Kenneth Lykke Andersen

Booking Specialist

Kenneth heeft 12 jaar ervaring in de reisbranche en hij is elke dag te vinden op onze reserveringsafdeling.

Kenneth is dol op reizen. Hij heeft met zijn rugzak door India gereisd en deed een uitwisselingsprogramma in Costa Rica en Nicaragua.

Hoogtepunt voor hem was toen hij op de Kala Patthar stond op 5.165 meter hoogte met een fantastisch uitzicht op de Mount Everest

Anne Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne komt uit Duitsland en heeft een opleiding Logistiek gevolgd.

Ze is dol op reizen en bewaart goede herinneringen aan haar reizen door Scandinavië, Groenland, IJsland, Afrika en de VS. In het laatstgenoemde land woonde Anne zes maanden toen ze haar opleiding volgde.

Wat tijdens haar reizen het meest indruk maakte was het zien van een verdwaald walvisje dat zijn familie riep en vervolgens met zijn moeder en zussen en broertjes werd herenigd.

Anne heeft twee dochtertjes, die ze graag de wereld wil laten zien wanneer ze iets ouder zijn. Ze wil hun in het bijzonder het dierenleven in Tanzania laten zien, omdat dit grote indruk op haar heeft gemaakt.

In haar vrije tijd verzorgt Anne haar IJslandse paarden en rijdt op ze in de prachtige natuur.

Elisabeth Grau Møller

Elisabeth Grau Møller

Booking Specialist

Elisabeth werkt al 22 jaar in de reisbranche.

Service geven is haar passie en daarom komt de klant altijd op de eerste plaats.

Ze houdt enorm van de reisbranche en geniet van het ontdekken van nieuwe plekken en culturen in de wereld. Ze heeft reizen gemaakt in Florida, Thailand, Afrika en nog veel meer, waarbij de reis in Florida in een camper heel bijzonder was. Ze verheugt zich erop om haar gezin mee te nemen op nieuwe avonturen.

In haar vrije tijd is ze graag samen met familie en vrienden, geniet ze van de natuur met haar hond, en rijdt ze op de IJslander van haar buren.

Ulla Christensen

Ulla Christensen

Booking Specialist

Ulla is een avontuurlijke reisliefhebber met jarenlange ervaring in de reissector.

Haar reiscarrière begon na de handelsschool, toen ze eerst op Interrail ging in Europa en daarna een winter ging werken als ski bum in Oostenrijk. Deze ervaringen leidden haar naar een gidsenschool, gevolgd door drie seizoenen als gids in populaire toeristische bestemmingen, zoals Mallorca, Turkije en Oostenrijk.

Haar brede reiservaringen omvatten ook landen als Thailand, Gambia, China, Hong Kong, de VS en talloze stedentrips in Europa, waar vooral Griekenland haar nauw aan het hart ligt.

Ulla is ook actief in haar vrije tijd en houdt van wandelen, winterzwemmen, padel, concerten en uitstapjes naar haar zomerhuis aan de Noordzee.

Mai Nielsen

Mai Nielsen

Booking Specialist

Mai is een bereisde vrouw en haar reizen hebben haar naar diverse bestemmingen in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Azië gebracht. Bijzonder goeie herinneringen heeft ze aan Panama en de Turks- en Caicoseilanden.

Ze heeft ook meerdere jaren ervaring in de reissector, waar ze een tijdlang voor een luchtvaartmaatschappij heeft gewerkt en nu dus werkzaam is bij TourCompass, waar ze klanten helpt bij het boeken van reizen.

In haar vrije tijd leest ze graag en brengt ze graag tijd door met vrienden en familie.

Sarah Kynde

Sarah Kynde

Booking Specialist

Sarah houdt hartstochtelijk van reizen. Haar zin voor avontuur ontstond al toen ze als kind heel wat vakanties doorbracht op de achterbank en haar gezin met eigen auto door heel Europa reisde. Sindsdien is haar reislust alleen maar toegenomen en heeft ze als volwassene fantastische bestemmingen als Marokko, Tanzania, Thailand, Indonesië, Nepal, Singapore en Vietnam bezocht.

Als Sarah reist, hoort daar altijd een actief element bij. Ze heeft gedoken bij Komodo, gelopen naar het Everest Base Camp en zelfs de Kilimanjaro beklommen, wat een van haar meest gedenkwaardige reiservaringen was. Ze vindt het leuk om op zoek te gaan naar kleine, gezellige accomodaties, waar ze in een lokale omgeving logeert en kan ervaren hoe het leven elders geleefd wordt. En ze probeert altijd graag de plaatselijke specialiteiten.

In haar vrije tijd is Sarah graag samen met haar familie en vrienden en daarnaast is ze vaak actief bezig, vooral met hardlopen en crossfit.

Christian Conradsen

Christian Conradsen

COO

Christian heeft een master in International Business en heeft onder andere in Hongkong en Engeland gewoond.

In de loop der jaren heeft hij gereisd in Azië, Afrika, het Caribisch gebied en Europa. Een paar van zijn mooiste herinneringen: toen zijn vrouw “ja” zei midden op het witte strand van de Turks-en Caicoseilanden, en toen hij op zijn eerste reis naar Tanzania The Big 5 kon afvinken. De Chinese Muur heeft ook grote indruk gemaakt – en de prachtige zonsondergang over de skyline van Hongkong vanaf Victoria Peak Viewpoint.

Christian brengt zijn vrije tijd graag door met zijn gezin, waar zijn twee dochters een groot deel van het dagelijks leven in beslag nemen. Voor zijn ontspanning luistert hij naar podcasts en traint hij in zijn eigen fitnessruimte in zijn kelder.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Productmanager

Winnie is eigenlijk doctorandus geschiedenis, maar reist haar hele leven al. Als klein kind zag ze Europa vanaf de achterbank van de auto van haar ouders. En zo gauw ze het gymnasium af had, pakte ze haar rugzak en ging op avontuur.

Haar leukste reiservaring was toen ze in Afrika over een babygiraf struikelde. Of misschien was het toch de zon die op de sneeuw scheen boven op de Aconcagua. Een bruiloft in Thailand, of een ongeplande roadtrip door Texas. Ze is dol op contrasten en om een kijkje achter de schermen te nemen in de landen die ze bezoekt.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Productmanager

Michelle werkt sinds 2012 bij TourCompass. Ze heeft een BA in International Hospitality Management, met specialisatie in toerisme.

Michelle heeft veel gereisd in Europa en Azië, en ze heeft veel zomervakanties doorgebracht in de Verenigde Staten en het Caribisch gebied. Ze reist altijd met veel plezier, zelfs al is het een tweede, derde of vierde keer dat ze een bestemming bezoekt, want elke keer brengt ze nieuwe avonturen mee terug in haar rugzak.

Als haar grootste belevenissen noemt ze de keer dat ze werd binnen gevraagd bij een lokale Hmong-familie in de bergen bij Sapa en de keer dat ze de wolken razendsnel zag verdwijnen boven de indrukwekkende rijstterrassen van Longji. Maar ook de allereerste ontmoeting met wilde olifanten in Nationaal park Minneriya. En ook het kleurrijke leven de zee in het Caribisch gebied en de Malediven hebben hoog gescoord.

Michelle verheugt zich erop om haar gezin mee te nemen de wereld in en haar zoon te laten zien hoe verschillend het leven geleefd kan worden.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Productmanager

Christina werkt al meer dan 15 jaar in de reisbranche en de afgelopen 10 jaar heeft ze gewerkt aan het produceren van reizen. Het is interessant en uitdagend om samen te werken met mensen uit de hele wereld. En ze vindt het leuk om reizen samen te stellen, waarvan ze weet dat onze klanten er een fantastische ervaring door krijgen.

Toen ze jong was ging ze backpacken en was toen lang op reis. Daarna wilde ze nog meer van de wereld zien en meemaken. Ze heeft tegenwoordig twee lieve kinderen die gelukkig ook van reizen houden.

Ze is dol op de natuur en op dieren, maar wat haar op reis het meeste boeit is als je een stukje geschiedenis kunt zien. Dus als je bijvoorbeeld in Mexico boven op een oude Mayaruïne staat.

Nina Williams Strandby

Nina Williams Strandby

Junior Product Manager

Nina ziet zichzelf als iemand die altijd zin in reizen heeft. Waar gaat de volgende reis naar toe? Een vraag die ze vaak stelt aan mensen om haar heen. Zelf heeft ze de afgelopen 20 jaar veel gereisd, als backpacker en als gezin, met haar man en drie kinderen.

Ze heeft reizen gemaakt naar veel plekken, maar de grootste indrukken heeft ze opgedaan in de jungle van Guatemala en in de fascinerende oranje natuur van de staat Utah in de Verenigde Staten. De Verenigde Staten is het land dat ze het vaakst heeft bezocht, na een verblijf als au-pair in 2006 raakte ze gefascineerd door het land van de grote contrasten, en vooral door de prachtige natuur. Sindsdien heeft ze talloze reizen door de Verenigde Staten gemaakt. Voor een studieverblijf was ze in San Diego, en ze bracht veel bezoekjes aan haar ”externe familie” in Californië aan de Stille Oceaan.

Nina’s functies in de reisbranche varieerden van communicatie, verkoop en productontwikkeling, en voor dat laatste heeft ze de grootste passie. Ze vindt het fijn dat ze reizen kan samenstellen die anderen herinneringen voor het leven geven. Haar beste reismomenten zijn die momenten waar de tijd even stil staat met een kopje koffie, het eten van een lokaal gerecht of een fietstocht in de plaatselijke omgeving. Naast haar werk is tijd doorbrengen met haar gezin het belangrijkste voor Nina. Hoewel haar drie kinderen gewend zijn om te reizen en graag van alles beleven, zijn voor hen in het dagelijks leven een dansje en een knutselwerkje het belangrijkste.

Christina Hartman Hansen

Christina Hartman Hansen

Product Coordinator

Christina werkte eerder in de reisbranche als stewardess voor een Deense luchtvaartmaatschappij, maar werkte de afgelopen jaren in de bouwsector met het online verrijken van producten als assistent productinformatie beheer.

Christina heeft al van jongs af aan veel gereisd met haar ouders. Zo maakte ze een aantal boeiende reizen door het grootste deel van Europa, en dit maakte haar nieuwsgierig naar andere plekken in de wereld. Christina houdt van zowel zonvakanties als skivakanties, en dit laatste leidde tot een winterseizoen in de Franse Alpen. Vooral Azië heeft haar hart veroverd, maar er staan nog veel plekken op haar bucketlist.

In haar vrije tijd speelt Christina handbal en loopt ze hard in de natuur, als ze tijd kan vinden. Ze is dol op het stadsleven en gaat vaak naar restaurants of concerten.

Nadia Ankjær Rasmussen

Nadia Ankjær Rasmussen

Product Coordinator

Nadia heeft een brede ervaring in de reisbranche, een opleiding International Hospitality Management en werkte eerder als stewardess en receptioniste in een hostel. Ze heeft ook verschillende periodes in het buitenland gewoond, o.a. in Argentinië, Ierland en Spanje.

Ze heeft een grote passie voor reizen, die al begon toen ze nog heel jong was en met haar familie naar zuidelijke streken ging. Inmiddels heeft ze meer dan 30 landen bezocht en er zijn nog steeds veel plekken die hoog op haar lijstje staan. Tot dusverre heeft ze met een rugzak door Azië gereisd, met zeeschildpadden gedoken in Mexico en salsa gedanst op Cuba. Ze is dol op avontuur en het allerboeiendste vindt ze het beleven van andere culturen en het verkennen van nieuwe plekken.

Haar vrijetijd gebruikt ze samen met haar familie en vrienden. Ook houdt ze van salsa en andere Latijns-Amerikaanse dansen.

Dino Karalic

Dino Karalic

CMO

Dino heeft meer dan 10 jaar ervaring met marketing en commerciële bedrijfsontwikkeling, voornamelijk uit de reisbranche. Hij hecht veel waarde aan marketing die relevant, effectief en uniek is. En aan het feit dat onze klanten elke keer een onvergetelijke ervaring hebben, want een betere marketing bestaat er niet.

Dino heeft veel van onze reisbestemmingen bezocht en daar fantastische en unieke dingen meegemaakt. Hij houdt ervan om goed te slapen en volgens Dino slaap je het allerbeste in een tentenkamp in Nationaal Park Masai Mara in Kenia.

Hij brengt zijn vrije tijd door samen met zijn gezin met twee kleine kinderen. Af en toe maakt hij tijd voor zijn vrienden. En als je het Dino vraagt, dan is een bezoekje aan het fitnesscentrum of hardlopen aan zee een prima manier om te onthaasten.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO- & Content-specialist

Trine is SEO-specialist en ontwikkelt inhoud voor onze websites en zorgt ervoor dat de zoekmachines ons kunnen vinden.

De eerste ”echte” reis die Trine maakte was toen ze 2 weken op Interrail door Europa ging. Ze zat op dat moment nog op het gymnasium. Sindsdien heeft ze een klassieke wereldreis gemaakt en talloze stedentrips en charterreizen en ze heeft een half jaar in China gewoond, toen ze Chinees studeerde aan de universiteit van Aarhus.

China heeft een speciaal plekje in haar hart. Het verblijf in het land heeft haar de mooiste momenten bezorgd, maar ook uitdagingen op het culturele en persoonlijke vlak en qua taal. Haar liefde voor de taal bestaat echter nog steeds.

Louisa Poad

Louisa Poad

Online Marketing Specialist

Op jonge leeftijd al ontwikkelde Louisa een voorliefde voor reizen en bracht ze veel uren door in de camper van haar ouders reizend door het Verenigd Koninkrijk en Europa. Na haar afstuderen pakte Louisa haar rugzak en vertrok ze naar Australië, waar ze een jaar rondreisde. Ze heeft hele goeie herinneringen aan snorkelen bij het Great Barrier Reef, kamperen op Fraser Island en surfen in Byron Bay. Op dit moment kijkt ze ernaar uit om op avontuur te gaan in de Schotse Hooglanden.

Louisa heeft in het Verenigd Koningrijk en in Australië gewoond en woont nu in Denemarken, waardoor haar passie voor reizen nog groter geworden. Ze begon als trainee op de verkoopafdeling en gebruikt nu haar opleiding in de marketingafdeling.

Voor Louisa betekent reizen meer dan alleen het bezoeken van nieuwe plekken. Het betekent jezelf onderdompelen in nieuwe culturen, proberen om nieuwe talen te leren en de wereld met nieuwe ogen te bezien.

Sanne Schou Pedersen

Sanne Schou Pedersen

Online Marketing Specialist

Sanne is opgeleid in marketing en communicatie. Ze maakt graag teksten en visuele content die het verlangen om te reizen aanwakkeren en aansporen tot volgende avonturen.

Sanne heeft veel gereisd in Europa en Azië, met als het hoogtepunt een reis naar Vietnam met fantastische natuurbelevenissen, lekker eten en vriendelijke en behulpzame inwoners. De volgende keer dat Sanne gaat reizen, wil ze graag naar Costa Rica of Bali.

Ze brengt haar vrije tijd door met familie en vrienden – die ze vaak verwend met haar zelfgebakken taarten. Taarten bakken is Sanne’s hobby en haar reizen inspireren haar om nieuwe smaken taart uit te proberen.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

CFO

Peter heeft een opleiding managementaccounting gedaan en heeft 7 jaar als consultant bij Deloitte gewerkt. Bij Deloitte was hij onder meer anderhalf jaar uitgezonden naar Londen en deed hij opdrachten in Australië. Peter heeft via zijn werk als consultant veel ervaring opgedaan ”in the world of finance”.

Peter heeft voornamelijk in Europa, Amerika en Azië gereisd, waarbij het hoogtepunt een fly-drivevakantie van Vancouver naar Banff en vice versa was, in de fantastische natuur. De grappigste reiservaring komt uit Borneo, waar de plaatselijke bevolking dacht dat hij een professionele badmintonspeler was en hem om een handtekening vroeg. ”Ik zei netjes nee, maar ze stonden erop, dus ik moest toch iets neerkrabbelen.”

Christian Bo Palm

Christian Bo Palm

Financial Controller

Christian heeft een accountant opleiding en heeft jarenlang gewerkt met boekhouding en financiën, deels als medewerker accountancy en deels als zelfstandige.

Zijn beste reiservaring was een reis naar Oezbekistan, waar hij samen met zijn gezin de hoofdstad Tasjkent en de prachitge bergen ten noorden van de stad bezocht. Het maakte een grote indruk op Christian om te zien hoe in deze grote stad veel verschillende culturen samenleven.

Zijn vrijetijd gebruikt hij onder andere als trainer bij zijn plaatselijke voetbalclub.

Pernille Thornvig

Pernille Thornvig

Bookkeeper

Pernille is opgeleid als boekhouder en heeft 27 jaar ervaring in diverse branches. Zij is lange tijd actief geweest als zelfstandig ondernemer met kleine en middelgrote klanten.

Haar mooiste reiservaring was absoluut een reis naar Vietnam waar Pernille en haar gezin, samen met een gids, door de bergen reden in een 4WD. Daarbij bezochten ze plaatselijke families bij wie ze ook overnachtten en hun lokale specialiteiten aten. Dat was een bijzonder boeiende belevenis en Pernille wil dat deel van de wereld graag verder verkennen.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

CEO / Algemeen Directeur

Claus is opgeleid in de transport- en logistiekbranche en heeft 8 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Onder meer in Duitsland, China, Japan en Korea. In de loop van de tijd heeft Claus gereisd in Azië, Europa, de VS en Canada, maar ook in Kenia, Tanzania en Zuid-Afrika.

Claus ging in 2012 deel uitmaken van Afrika-Safari.dk, het Deense zusterbureau van TourCompass. en heeft vanaf dag 1 de ambitie gehad om onze klanten een fantastische ervaring te geven. Hij wil de slogan ”we geven de klanten de reis van hun leven” echt waarmaken. Dit is de spil waar alles om draait bij TourCompass. Daarbij hoort respect voor de natuur, de dieren en onze partners op de diverse bestemmingen.

In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door met zijn gezin. Hij reist graag naar een van de interessante bestemmingen van TourCompass of golft met zijn vrienden.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Manager, Customer Excellence & Work Environment

Lene heeft een master bedrijfscommunicatie en was eerder werkzaam in de marketing en de communicatie, zowel in- als extern.

Haar rol in ons bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld, sinds ze in 2015 in dienst kwam. Momenteel beantwoordt ze onder andere de feedback die we krijgen van klanten en is ze verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons werkklimaat. Ze vindt de dialoog met de klanten heel leuk en omdat de klanten vertellen over hun belevenissen, krijgt ze zelf ook veel zin om weer te reizen.

Lene heeft al vele reizen gemaakt, onder andere naar de VS, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, China en Afrika. Een wandeling op de Chinese Muur en bush camping bij Ayers Rock in Australië behoren tot haar grootste reisbelevenissen. Cuba en Latijns-Amerika staan ook op haar verlanglijstje. Ook haar toekomstige reizen zullen vast voor grote belevenissen zorgen.

Christina Dolmer Laugesen

Christina Dolmer Laugesen

Administration Manager

Met een opleiding commerciële economie en ervaring als zelfstandig winkeleigenaresse, klinieksecretaresse en nu als administratief manager, heeft Christina een breed palet aan vaardigheden en competenties.

Maar Christina heeft ook een grote passie: de wereld ontdekken. Elk jaar gaat ze op vakantie naar verschillende plekken in Europa, Azië, Afrika en andere bestemmingen. Ze heeft veel avonturen beleefd en andere culturen leren kennen en haar biologische familie bezocht in Seoul, Zuid-Korea. Christina heeft ook met 16 vrienden in een minibus door Vietnam gereisd. Toekomstige bestemmingen zijn meer zien van Afrika, salsa dansen in Latijns-Amerika, en haar grote droom is een bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland.

Als Christina niet op reis is of werkt, geniet ze van padel, het uitlaten van haar hond en de gezellige momenten met familie en vrienden met eten en spelletjesavonden.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Reisadviseur

Jude is verantwoordelijk voor de verkoop en verwerking van boekingen, van reizen, hotels en vluchten naar Afrika en Oceanië. Zij is zelf op safari geweest in Tanzania welke volgde met een strandvakantie naar Zanzibar. De safari overtrof haar verwachtingen, vooral de krater was wonderschoon: zoveel mooie wilde dieren gezien tijdens deze trip. De dagen op Zanzibar vond zij heel fijn om alle mooie indrukken te verwerken, wat een paradijselijk eiland.

De trekking naar het Annapurna Base Camp in Nepal was een mooi voorproefje op haar meest unieke reiservaring: De Kilimanjaro trip: via de Lemosho route naar de top van de Kilimanjaro: haar meisjesdroom uitgekomen. Om dagenlang in de bergen rond te wandelen en fysiek uitgedaagd worden, heel bijzonder.

Zij heeft zelf een jaar rondgereisd als backpacker in Australie en Nieuw Zeeland en prefereert een avontuurlijke, spontane en basic manier van reizen: met rugzak en tent. Samen met haar Deense echtgenoot heeft Jude 4 maanden rondgereisd in Azie en de schoonheid en prachtige cultuur van Laos, Cambodia, Thailand, Myanmar en Nepal gezien. Tijdens haar studie Sociologie heeft Jude 3 maanden in Aruba gewoond.

Jude ziet het als een voorrecht om in de reisbranche te werken en kijkt er naaruit om haar reiservaring in Zuid Amerika en Afrika uit te breiden met haar man en kinderen.

Pernille Grøngaard Brammer

Pernille Grøngaard Brammer

Reisadviseur

Pernille werkt al jaren in de reisbranche. Ze heeft altijd veel gehouden van reizen en ze reist zo vaak mogelijk met haar gezin. Pernille is de moeder van 3 kinderen die allemaal al vanaf hun 1e mee op reis zijn geweest.

”Ik vind het moeilijk om een bepaalde reiservaring te bedenken, maar het reizen met mijn kinderen is altijd bijzonder. De belevenissen en herinneringen die je krijgt als je met kinderen reist zijn onbetaalbaar en door het enthousiasme van de kinderen is het eenvoudig om met hen te reizen.”

De reizen die zij zich het beste kan herinneren zijn haar safari’s naar Afrika, het duiken in Australië, een helikoptertocht boven Mount Cook, Koh Racha in Thailand en de zonsondergang bij de Grand Canyon.

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Reisadviseur

Tom is gek op Zuid-Amerika. Nadat hij voor het eerst in Argentinië en Brazilië was geweest, wist hij dat Zuid-Amerika zijn favoriete reisbestemming was. Na die tijd is hij in Peru geweest, Ecuador en de Galapogoseilanden, Chili, Mexico, Costa Rica en Cuba. Zuid-Amerika heeft veel te bieden: mooie landschappen, een gevarieerde natuur, veel bijzondere dieren, interessante culturen en een vriendelijke bevolking die van dans en muziek houdt.

Hij heeft veel fantastische dingen meegemaakt: de fraaie natuur in Patagonië, een tango in Buenos Aires, het strand van Copacabana in Rio de Janeiro, de zonnepoort bij de ingang van Machu Picchu, de geluiden in het Amazone-regenwoud, de grootste waterval ter wereld, rondrijden in een Amerikaanse auto in Havanna, de indrukwekkende dieren in Costa Rica, Mayaruïnes in Mexico enzovoorts.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Reisadviseur

Mira is opgeleid tot professionele gids en heeft meer dan 13 jaar ervaring in de reis- en toerismebranche. Ze heeft o.a. op een cruiseschip gewerkt en tussen de grootste havens aan de Noordzee en Skagerak gevaren, van  Newcastle in het noorden tot Kopenhagen in het zuiden. Ze heeft ook vele jaren als gids en skileraar in zowel Zweden, Italië als Frankrijk gewerkt.

Wanneer ze zich niet met haar werk bezighoudt, gaat ze zelf graag op reis. Ze is o.a. op reis naar de VS, Canada, Afrika, Azië en de meeste landen van Europa geweest.

”Ik maak graag reizen en wil veel van de wereld zien, omdat ik na elke reis met veel nieuwe ervaringen thuiskom. Het is een waar genot om deze ervaringen tijdens mijn werk met andere reizigers te kunnen delen.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Reisadviseur

Ingun werkt sinds oktober 2012 bij TourCompass en is verantwoordelijk voor de verkoop in Noorwegen. Ze is opgeleid tot fysiotherapeut, maar is het meest in haar sas als ze met reislustige klanten praat.

Ingun is dol op Afrika. Ze heeft o.a. 2 jaar in Ethiopië gewoond, waar ze les gaf op een lokale school. Tijdens haar verblijf aldaar werd ze goed in het afdingen op de prijs van een taxirit, en dat in de lokale taal, het Amhaars! Ze heeft ook in Kenia, Tanzania en Zambia gereisd en heeft meerdere aparte avonturen beleefd. Ze heeft koffie gedronken met leden van een stam in de Blauwe Nijlvallei, de sloppenwijk in Nairobi bezocht en op traditionele wijze, met pijl en boog, in Tanzania gejaagd.

Een van de hoogtepunten van de safari die Ingun in Tanzania maakte, was de ballonvaart boven de Serengti. Ingun heeft ook op de top van de Kilimanjaro gestaan en geeft graag raad en advies aan hen die dit ook willen gaan doen.

Ingun is getrouwd en heeft drie kinderen, die zich nu al verheugen om mee op safari te mogen!

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Reisadviseur

Door haar opleiding rechten, Frans en media/communicatie heeft Elisabeth een breed scala vaardigheden. Elisabeth heeft jarenlange ervaring uit de reiswereld. Eerst in de hotelbranche en daarna bij een reisbureau. Sinds 2009 maakt ze deel uit van Afrika-safari.dk, het Deense zusterbureau van TourCompass. Haar grootste drijfkracht is om de droomreizen van mensen mogelijk te maken. En om op interessante bestemmingen unieke ervaringen te creëren.

 

Ze is zelf op veel van onze reisbestemmingen geweest, onder meer op safari in Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania en Namibië. In de loop van de tijd is ze ook naar Kaapstad, Mauritius, China, Indonesië, Peru, Bolivia en Brazilië en op diverse plekken in het Midden-Oosten geweest.

 

Op het persoonlijke vlak vindt Elisabeth het leuk om haar vrije tijd door te brengen samen met goede vrienden en om te wandelen in de natuur. Maar ze vindt het ook fijn om een goed boek te lezen.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Reisadviseur

Iida is een reislustige Finse dame die in meerdere landen heeft gewoond, o.a. in Thailand en Griekenland, waar ze als gids werkzaam was. Ze is binnen de toeristische branche opgeleid en helpt tegenwoordig onze Finse klanten met het vinden van hun droomreis.

Haar enthousiasme voor het reizen is een drijfveer die haar unieke belevenissen heeft gegeven. De nachten die ze in een Thais regenwoud doorbracht en waarbij al haar zintuigen werden geactiveerd, en de nachten in de savanne, waarbij ze slechts door canvas van de wilde dieren was gescheiden, zullen haar altijd bijblijven. Ze heeft ook onder water de dieren van heel dichtbij beleefd, o.a. tijdens het duiken bij de Phi Phi-eilanden.

In het algemeen heeft Iida veel exotische dieren gezien, andere culturen en de mooiste zonsondergangen beleefd. Ze hoopt dat de toekomst nog meer unieke belevenissen voor haar en haar geliefde als reispartner in petto heeft.

Catriona Hodge

Catriona Hodge

Reisadviseur

Cat is een reisliefhebber die haar passie graag wil delen met anderen. Zij heeft een achtergrond in duurzaam management en toerisme en ze heeft ervaring met internationaal werk.

Cat’s reislust werd gewekt na een backpackreis door Europa en een roadtrip dwars door de Verenigde Staten met haar zus. Daarna had ze de smaak te pakken en heeft ze veel bestemmingen van haar lijstje afgevinkt, zoals de eilanden in de Stille Oceaan, Zuidoost-Azië en Australië.  Een paar van haar favoriete belevenissen waren het zien van giraffen in Tanzania, het proeven van de vele verschillende kruiden op Zanzibar, het zien van dolfijnen op Bali en het laten zetten van een traditionele tatoeage op de Fiji-eilanden.

Tegenwoordig is het haar passie om anderen te helpen om hun reisdromen waar te maken, omdat ze weet hoe zeer reizen haar eigen leven heeft verbeterd!

Laura Trelborg

Laura Trelborg

Reisadviseur

Laura is kapster, maar verruilde in 2015 haar schaar voor de zon. Sindsdien heeft ze o.a. als reisleidster gewerkt en in Turkije, Spanje, Italië en Noorwegen gewoond.  Haar liefde voor reizen heeft haar naar veel interessante plekken gebracht, bijvoorbeeld naar Thailand als backpacker en naar Afrika, waar ze acht maanden doorbracht.

Laura noemt zichzelf een ‘adrenalinejunkie’ en zegt altijd ja tegen spannende activiteiten. In het verleden heeft ze parachute gesprongen, gezwommen met wilde walvishaaien, gebungeejumpt en wilde gorilla’s gevolgd in Afrika.

Nu woont Laura samen met haar man en kind en is het haar passie om anderen te helpen bij het plannen van hun droomreis. In haar vrije tijd brengt Laura graag tijd door met familie en vrienden, ongeacht of het samen reizen is of samen eten.

Stine Hjorth

Stine Hjorth

Customer Relations Specialist

Stine heeft veel ervaring in de reisbranche, waardoor ze in verschillende Europese landen heeft gewoond, zoals o.a. Griekenland, Turkije en Portugal. Hier heeft ze gewerkt als reisleider en daar is haar passie voor de reisbranche ontstaan. Daarna volgde ze een opleiding toerisme en ervaringsindustrie, omdat ze heel graag voor anderen gedenkwaardige ervaringen creëert.

Ook al woont Stine nu in Denemarken, ze reist heel graag de wereld rond om andere culturen te ontmoeten en ze is altijd plannen aan het maken voor haar volgende reis. Stine brengt haar vrije tijd door met vrienden en familie en ze houdt van lange wandelingen in de natuur.

Mikkel Egelund Väänänen

Mikkel Egelund Väänänen

Customer Relations Specialist

Mikkel heeft een handelsopleiding en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het zo goed mogelijk helpen en adviseren van klanten. Tegelijkertijd heeft hij in zijn eentje reizen gemaakt naar een aantal van onze bestemmingen en heeft hij een jaar gewerkt als reisgids in Thailand.

Hij wil nog steeds graag meer van de wereld zien – iets wat hij in de toekomst hoopt te doen met zijn twee kinderen, zodat ook zij de werkelijkheid kunnen beleven met eigen ogen. Dat kan gaan om de culturele verschillen die duidelijk worden bij de Masai in Tanzania of de hindoes op Bali, en de dierenboeken van de kinderen die tot leven komen op de Serengeti-vlakte of in het tropische Thaise regenwoud.

Hoewel de wereld groot en exotisch is, geniet Mikkel ook van zijn jaarlijkse reis naar Finland met zijn kinderen en Finse vrouw, waarbij sauna en langlaufen op het programma staan.

Rikke Holm

Rikke Holm

Hoofd Reserveringen

Rikke heeft jaren ervaring uit de reisbranche en maakt al sinds 2010 deel uit van TourCompass. Ze is verantwoordelijk voor de afdeling reserveringen, waar de klant altijd centraal staat.

Reizen betekent veel voor haar en ze heeft in de loop van de jaren veel gereisd in Azië, Australië, de VS en het grootste gedeelte van Europa. Ze reist haar hele leven al, want ze houdt ervan om nieuwe culturen te zien en dat vrije gevoel te krijgen als je reist.

Haar beste reiservaring is als Rikke haar gezin mee kan nemen op avontuur en ervaren hoe je als gezin dichter bij elkaar komt. Goede herinneringen heb je de rest van je leven!

In haar vrije tijd brengt Rikke tijd door met familie en vrienden. Ze ontspant thuis met een potje tafeltennis op de pingpongtafel van het gezin.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking Specialist

Tanja werkt al meer dan 15 jaar in de reisbranche. Ze was even weg om een opleiding tot voedingsdeskundige te doen, maar kon de reisbranche toch niet missen en is nu weer terug. Ze houdt van de contacten met leveranciers en luchtvaartmaatschappijen en de uitdagingen die deze met zich meebrengen.

Tanja houdt ervan om zelf te reizen en heeft haar beste reiservaringen opgedaan in Brazilië, Thailand en Tanzania. Tijdens de laatstgenoemde reis moest Tanja even slikken toen ze een gegrilde eekhoorn voorgeschoteld kreeg die de gids met zijn pijl en boog had gedood. Wie kan daar nou nee tegen zeggen?

De volgende keer dat Tanja op reis gaat, neemt ze haar gezin mee, dat nu ook uit 2 leuke kinderen bestaat.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Anne Mette kreeg als kind, vanaf de achterbank van de gezinsauto, veel van Europa te zien, maar als teenager kreeg ze passie voor Latijns-Amerika. Ze heeft in achtereenvolgens het regenwoud van Ecuador, de metropool van Argentinië – Buenos Aires, het zuidelijke strandparadijs van Brazilië – Florianópolis en de hoofdstad van Peru – Lima gewoond. Anne-Mette kan salsa- en tangodansen en beheerst Spaans en Portugees. Ze heeft echter ook vaak Azië bezocht om daar kookcursussen te volgen, te duiken en tempels te bezoeken.

Anne Mette is dol op lange wandelingen maken, de natuur en wilde dieren van heel dichtbij bewonderen – ook onder water, ze duikt namelijk graag in aangenaam warm water. Haar voorkeur gaat uit naar een combinatie van enerzijds veel activiteiten en anderzijds ontspannen een boek op het strand lezen.

Kenneth Lykke Andersen

Kenneth Lykke Andersen

Booking Specialist

Kenneth heeft 12 jaar ervaring in de reisbranche en hij is elke dag te vinden op onze reserveringsafdeling.

Kenneth is dol op reizen. Hij heeft met zijn rugzak door India gereisd en deed een uitwisselingsprogramma in Costa Rica en Nicaragua.

Hoogtepunt voor hem was toen hij op de Kala Patthar stond op 5.165 meter hoogte met een fantastisch uitzicht op de Mount Everest

Anne Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne komt uit Duitsland en heeft een opleiding Logistiek gevolgd.

Ze is dol op reizen en bewaart goede herinneringen aan haar reizen door Scandinavië, Groenland, IJsland, Afrika en de VS. In het laatstgenoemde land woonde Anne zes maanden toen ze haar opleiding volgde.

Wat tijdens haar reizen het meest indruk maakte was het zien van een verdwaald walvisje dat zijn familie riep en vervolgens met zijn moeder en zussen en broertjes werd herenigd.

Anne heeft twee dochtertjes, die ze graag de wereld wil laten zien wanneer ze iets ouder zijn. Ze wil hun in het bijzonder het dierenleven in Tanzania laten zien, omdat dit grote indruk op haar heeft gemaakt.

In haar vrije tijd verzorgt Anne haar IJslandse paarden en rijdt op ze in de prachtige natuur.

Elisabeth Grau Møller

Elisabeth Grau Møller

Booking Specialist

Elisabeth werkt al 22 jaar in de reisbranche.

Service geven is haar passie en daarom komt de klant altijd op de eerste plaats.

Ze houdt enorm van de reisbranche en geniet van het ontdekken van nieuwe plekken en culturen in de wereld. Ze heeft reizen gemaakt in Florida, Thailand, Afrika en nog veel meer, waarbij de reis in Florida in een camper heel bijzonder was. Ze verheugt zich erop om haar gezin mee te nemen op nieuwe avonturen.

In haar vrije tijd is ze graag samen met familie en vrienden, geniet ze van de natuur met haar hond, en rijdt ze op de IJslander van haar buren.

Ulla Christensen

Ulla Christensen

Booking Specialist

Ulla is een avontuurlijke reisliefhebber met jarenlange ervaring in de reissector.

Haar reiscarrière begon na de handelsschool, toen ze eerst op Interrail ging in Europa en daarna een winter ging werken als ski bum in Oostenrijk. Deze ervaringen leidden haar naar een gidsenschool, gevolgd door drie seizoenen als gids in populaire toeristische bestemmingen, zoals Mallorca, Turkije en Oostenrijk.

Haar brede reiservaringen omvatten ook landen als Thailand, Gambia, China, Hong Kong, de VS en talloze stedentrips in Europa, waar vooral Griekenland haar nauw aan het hart ligt.

Ulla is ook actief in haar vrije tijd en houdt van wandelen, winterzwemmen, padel, concerten en uitstapjes naar haar zomerhuis aan de Noordzee.

Mai Nielsen

Mai Nielsen

Booking Specialist

Mai is een bereisde vrouw en haar reizen hebben haar naar diverse bestemmingen in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Azië gebracht. Bijzonder goeie herinneringen heeft ze aan Panama en de Turks- en Caicoseilanden.

Ze heeft ook meerdere jaren ervaring in de reissector, waar ze een tijdlang voor een luchtvaartmaatschappij heeft gewerkt en nu dus werkzaam is bij TourCompass, waar ze klanten helpt bij het boeken van reizen.

In haar vrije tijd leest ze graag en brengt ze graag tijd door met vrienden en familie.

Sarah Kynde

Sarah Kynde

Booking Specialist

Sarah houdt hartstochtelijk van reizen. Haar zin voor avontuur ontstond al toen ze als kind heel wat vakanties doorbracht op de achterbank en haar gezin met eigen auto door heel Europa reisde. Sindsdien is haar reislust alleen maar toegenomen en heeft ze als volwassene fantastische bestemmingen als Marokko, Tanzania, Thailand, Indonesië, Nepal, Singapore en Vietnam bezocht.

Als Sarah reist, hoort daar altijd een actief element bij. Ze heeft gedoken bij Komodo, gelopen naar het Everest Base Camp en zelfs de Kilimanjaro beklommen, wat een van haar meest gedenkwaardige reiservaringen was. Ze vindt het leuk om op zoek te gaan naar kleine, gezellige accomodaties, waar ze in een lokale omgeving logeert en kan ervaren hoe het leven elders geleefd wordt. En ze probeert altijd graag de plaatselijke specialiteiten.

In haar vrije tijd is Sarah graag samen met haar familie en vrienden en daarnaast is ze vaak actief bezig, vooral met hardlopen en crossfit.

Christian Conradsen

Christian Conradsen

COO

Christian heeft een master in International Business en heeft onder andere in Hongkong en Engeland gewoond.

In de loop der jaren heeft hij gereisd in Azië, Afrika, het Caribisch gebied en Europa. Een paar van zijn mooiste herinneringen: toen zijn vrouw “ja” zei midden op het witte strand van de Turks-en Caicoseilanden, en toen hij op zijn eerste reis naar Tanzania The Big 5 kon afvinken. De Chinese Muur heeft ook grote indruk gemaakt – en de prachtige zonsondergang over de skyline van Hongkong vanaf Victoria Peak Viewpoint.

Christian brengt zijn vrije tijd graag door met zijn gezin, waar zijn twee dochters een groot deel van het dagelijks leven in beslag nemen. Voor zijn ontspanning luistert hij naar podcasts en traint hij in zijn eigen fitnessruimte in zijn kelder.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Productmanager

Winnie is eigenlijk doctorandus geschiedenis, maar reist haar hele leven al. Als klein kind zag ze Europa vanaf de achterbank van de auto van haar ouders. En zo gauw ze het gymnasium af had, pakte ze haar rugzak en ging op avontuur.

Haar leukste reiservaring was toen ze in Afrika over een babygiraf struikelde. Of misschien was het toch de zon die op de sneeuw scheen boven op de Aconcagua. Een bruiloft in Thailand, of een ongeplande roadtrip door Texas. Ze is dol op contrasten en om een kijkje achter de schermen te nemen in de landen die ze bezoekt.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Productmanager

Michelle werkt sinds 2012 bij TourCompass. Ze heeft een BA in International Hospitality Management, met specialisatie in toerisme.

Michelle heeft veel gereisd in Europa en Azië, en ze heeft veel zomervakanties doorgebracht in de Verenigde Staten en het Caribisch gebied. Ze reist altijd met veel plezier, zelfs al is het een tweede, derde of vierde keer dat ze een bestemming bezoekt, want elke keer brengt ze nieuwe avonturen mee terug in haar rugzak.

Als haar grootste belevenissen noemt ze de keer dat ze werd binnen gevraagd bij een lokale Hmong-familie in de bergen bij Sapa en de keer dat ze de wolken razendsnel zag verdwijnen boven de indrukwekkende rijstterrassen van Longji. Maar ook de allereerste ontmoeting met wilde olifanten in Nationaal park Minneriya. En ook het kleurrijke leven de zee in het Caribisch gebied en de Malediven hebben hoog gescoord.

Michelle verheugt zich erop om haar gezin mee te nemen de wereld in en haar zoon te laten zien hoe verschillend het leven geleefd kan worden.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Productmanager

Christina werkt al meer dan 15 jaar in de reisbranche en de afgelopen 10 jaar heeft ze gewerkt aan het produceren van reizen. Het is interessant en uitdagend om samen te werken met mensen uit de hele wereld. En ze vindt het leuk om reizen samen te stellen, waarvan ze weet dat onze klanten er een fantastische ervaring door krijgen.

Toen ze jong was ging ze backpacken en was toen lang op reis. Daarna wilde ze nog meer van de wereld zien en meemaken. Ze heeft tegenwoordig twee lieve kinderen die gelukkig ook van reizen houden.

Ze is dol op de natuur en op dieren, maar wat haar op reis het meeste boeit is als je een stukje geschiedenis kunt zien. Dus als je bijvoorbeeld in Mexico boven op een oude Mayaruïne staat.

Nina Williams Strandby

Nina Williams Strandby

Junior Product Manager

Nina ziet zichzelf als iemand die altijd zin in reizen heeft. Waar gaat de volgende reis naar toe? Een vraag die ze vaak stelt aan mensen om haar heen. Zelf heeft ze de afgelopen 20 jaar veel gereisd, als backpacker en als gezin, met haar man en drie kinderen.

Ze heeft reizen gemaakt naar veel plekken, maar de grootste indrukken heeft ze opgedaan in de jungle van Guatemala en in de fascinerende oranje natuur van de staat Utah in de Verenigde Staten. De Verenigde Staten is het land dat ze het vaakst heeft bezocht, na een verblijf als au-pair in 2006 raakte ze gefascineerd door het land van de grote contrasten, en vooral door de prachtige natuur. Sindsdien heeft ze talloze reizen door de Verenigde Staten gemaakt. Voor een studieverblijf was ze in San Diego, en ze bracht veel bezoekjes aan haar ”externe familie” in Californië aan de Stille Oceaan.

Nina’s functies in de reisbranche varieerden van communicatie, verkoop en productontwikkeling, en voor dat laatste heeft ze de grootste passie. Ze vindt het fijn dat ze reizen kan samenstellen die anderen herinneringen voor het leven geven. Haar beste reismomenten zijn die momenten waar de tijd even stil staat met een kopje koffie, het eten van een lokaal gerecht of een fietstocht in de plaatselijke omgeving. Naast haar werk is tijd doorbrengen met haar gezin het belangrijkste voor Nina. Hoewel haar drie kinderen gewend zijn om te reizen en graag van alles beleven, zijn voor hen in het dagelijks leven een dansje en een knutselwerkje het belangrijkste.

Christina Hartman Hansen

Christina Hartman Hansen

Product Coordinator

Christina werkte eerder in de reisbranche als stewardess voor een Deense luchtvaartmaatschappij, maar werkte de afgelopen jaren in de bouwsector met het online verrijken van producten als assistent productinformatie beheer.

Christina heeft al van jongs af aan veel gereisd met haar ouders. Zo maakte ze een aantal boeiende reizen door het grootste deel van Europa, en dit maakte haar nieuwsgierig naar andere plekken in de wereld. Christina houdt van zowel zonvakanties als skivakanties, en dit laatste leidde tot een winterseizoen in de Franse Alpen. Vooral Azië heeft haar hart veroverd, maar er staan nog veel plekken op haar bucketlist.

In haar vrije tijd speelt Christina handbal en loopt ze hard in de natuur, als ze tijd kan vinden. Ze is dol op het stadsleven en gaat vaak naar restaurants of concerten.

Nadia Ankjær Rasmussen

Nadia Ankjær Rasmussen

Product Coordinator

Nadia heeft een brede ervaring in de reisbranche, een opleiding International Hospitality Management en werkte eerder als stewardess en receptioniste in een hostel. Ze heeft ook verschillende periodes in het buitenland gewoond, o.a. in Argentinië, Ierland en Spanje.

Ze heeft een grote passie voor reizen, die al begon toen ze nog heel jong was en met haar familie naar zuidelijke streken ging. Inmiddels heeft ze meer dan 30 landen bezocht en er zijn nog steeds veel plekken die hoog op haar lijstje staan. Tot dusverre heeft ze met een rugzak door Azië gereisd, met zeeschildpadden gedoken in Mexico en salsa gedanst op Cuba. Ze is dol op avontuur en het allerboeiendste vindt ze het beleven van andere culturen en het verkennen van nieuwe plekken.

Haar vrijetijd gebruikt ze samen met haar familie en vrienden. Ook houdt ze van salsa en andere Latijns-Amerikaanse dansen.

Dino Karalic

Dino Karalic

CMO

Dino heeft meer dan 10 jaar ervaring met marketing en commerciële bedrijfsontwikkeling, voornamelijk uit de reisbranche. Hij hecht veel waarde aan marketing die relevant, effectief en uniek is. En aan het feit dat onze klanten elke keer een onvergetelijke ervaring hebben, want een betere marketing bestaat er niet.

Dino heeft veel van onze reisbestemmingen bezocht en daar fantastische en unieke dingen meegemaakt. Hij houdt ervan om goed te slapen en volgens Dino slaap je het allerbeste in een tentenkamp in Nationaal Park Masai Mara in Kenia.

Hij brengt zijn vrije tijd door samen met zijn gezin met twee kleine kinderen. Af en toe maakt hij tijd voor zijn vrienden. En als je het Dino vraagt, dan is een bezoekje aan het fitnesscentrum of hardlopen aan zee een prima manier om te onthaasten.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO- & Content-specialist

Trine is SEO-specialist en ontwikkelt inhoud voor onze websites en zorgt ervoor dat de zoekmachines ons kunnen vinden.

De eerste ”echte” reis die Trine maakte was toen ze 2 weken op Interrail door Europa ging. Ze zat op dat moment nog op het gymnasium. Sindsdien heeft ze een klassieke wereldreis gemaakt en talloze stedentrips en charterreizen en ze heeft een half jaar in China gewoond, toen ze Chinees studeerde aan de universiteit van Aarhus.

China heeft een speciaal plekje in haar hart. Het verblijf in het land heeft haar de mooiste momenten bezorgd, maar ook uitdagingen op het culturele en persoonlijke vlak en qua taal. Haar liefde voor de taal bestaat echter nog steeds.

Louisa Poad

Louisa Poad

Online Marketing Specialist

Op jonge leeftijd al ontwikkelde Louisa een voorliefde voor reizen en bracht ze veel uren door in de camper van haar ouders reizend door het Verenigd Koninkrijk en Europa. Na haar afstuderen pakte Louisa haar rugzak en vertrok ze naar Australië, waar ze een jaar rondreisde. Ze heeft hele goeie herinneringen aan snorkelen bij het Great Barrier Reef, kamperen op Fraser Island en surfen in Byron Bay. Op dit moment kijkt ze ernaar uit om op avontuur te gaan in de Schotse Hooglanden.

Louisa heeft in het Verenigd Koningrijk en in Australië gewoond en woont nu in Denemarken, waardoor haar passie voor reizen nog groter geworden. Ze begon als trainee op de verkoopafdeling en gebruikt nu haar opleiding in de marketingafdeling.

Voor Louisa betekent reizen meer dan alleen het bezoeken van nieuwe plekken. Het betekent jezelf onderdompelen in nieuwe culturen, proberen om nieuwe talen te leren en de wereld met nieuwe ogen te bezien.

Sanne Schou Pedersen

Sanne Schou Pedersen

Online Marketing Specialist

Sanne is opgeleid in marketing en communicatie. Ze maakt graag teksten en visuele content die het verlangen om te reizen aanwakkeren en aansporen tot volgende avonturen.

Sanne heeft veel gereisd in Europa en Azië, met als het hoogtepunt een reis naar Vietnam met fantastische natuurbelevenissen, lekker eten en vriendelijke en behulpzame inwoners. De volgende keer dat Sanne gaat reizen, wil ze graag naar Costa Rica of Bali.

Ze brengt haar vrije tijd door met familie en vrienden – die ze vaak verwend met haar zelfgebakken taarten. Taarten bakken is Sanne’s hobby en haar reizen inspireren haar om nieuwe smaken taart uit te proberen.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

CFO

Peter heeft een opleiding managementaccounting gedaan en heeft 7 jaar als consultant bij Deloitte gewerkt. Bij Deloitte was hij onder meer anderhalf jaar uitgezonden naar Londen en deed hij opdrachten in Australië. Peter heeft via zijn werk als consultant veel ervaring opgedaan ”in the world of finance”.

Peter heeft voornamelijk in Europa, Amerika en Azië gereisd, waarbij het hoogtepunt een fly-drivevakantie van Vancouver naar Banff en vice versa was, in de fantastische natuur. De grappigste reiservaring komt uit Borneo, waar de plaatselijke bevolking dacht dat hij een professionele badmintonspeler was en hem om een handtekening vroeg. ”Ik zei netjes nee, maar ze stonden erop, dus ik moest toch iets neerkrabbelen.”

Christian Bo Palm

Christian Bo Palm

Financial Controller

Christian heeft een accountant opleiding en heeft jarenlang gewerkt met boekhouding en financiën, deels als medewerker accountancy en deels als zelfstandige.

Zijn beste reiservaring was een reis naar Oezbekistan, waar hij samen met zijn gezin de hoofdstad Tasjkent en de prachitge bergen ten noorden van de stad bezocht. Het maakte een grote indruk op Christian om te zien hoe in deze grote stad veel verschillende culturen samenleven.

Zijn vrijetijd gebruikt hij onder andere als trainer bij zijn plaatselijke voetbalclub.

Pernille Thornvig

Pernille Thornvig

Bookkeeper

Pernille is opgeleid als boekhouder en heeft 27 jaar ervaring in diverse branches. Zij is lange tijd actief geweest als zelfstandig ondernemer met kleine en middelgrote klanten.

Haar mooiste reiservaring was absoluut een reis naar Vietnam waar Pernille en haar gezin, samen met een gids, door de bergen reden in een 4WD. Daarbij bezochten ze plaatselijke families bij wie ze ook overnachtten en hun lokale specialiteiten aten. Dat was een bijzonder boeiende belevenis en Pernille wil dat deel van de wereld graag verder verkennen.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

CEO / Algemeen Directeur

Claus is opgeleid in de transport- en logistiekbranche en heeft 8 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Onder meer in Duitsland, China, Japan en Korea. In de loop van de tijd heeft Claus gereisd in Azië, Europa, de VS en Canada, maar ook in Kenia, Tanzania en Zuid-Afrika.

Claus ging in 2012 deel uitmaken van Afrika-Safari.dk, het Deense zusterbureau van TourCompass. en heeft vanaf dag 1 de ambitie gehad om onze klanten een fantastische ervaring te geven. Hij wil de slogan ”we geven de klanten de reis van hun leven” echt waarmaken. Dit is de spil waar alles om draait bij TourCompass. Daarbij hoort respect voor de natuur, de dieren en onze partners op de diverse bestemmingen.

In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door met zijn gezin. Hij reist graag naar een van de interessante bestemmingen van TourCompass of golft met zijn vrienden.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Manager, Customer Excellence & Work Environment

Lene heeft een master bedrijfscommunicatie en was eerder werkzaam in de marketing en de communicatie, zowel in- als extern.

Haar rol in ons bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld, sinds ze in 2015 in dienst kwam. Momenteel beantwoordt ze onder andere de feedback die we krijgen van klanten en is ze verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons werkklimaat. Ze vindt de dialoog met de klanten heel leuk en omdat de klanten vertellen over hun belevenissen, krijgt ze zelf ook veel zin om weer te reizen.

Lene heeft al vele reizen gemaakt, onder andere naar de VS, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, China en Afrika. Een wandeling op de Chinese Muur en bush camping bij Ayers Rock in Australië behoren tot haar grootste reisbelevenissen. Cuba en Latijns-Amerika staan ook op haar verlanglijstje. Ook haar toekomstige reizen zullen vast voor grote belevenissen zorgen.

Christina Dolmer Laugesen

Christina Dolmer Laugesen

Administration Manager

Met een opleiding commerciële economie en ervaring als zelfstandig winkeleigenaresse, klinieksecretaresse en nu als administratief manager, heeft Christina een breed palet aan vaardigheden en competenties.

Maar Christina heeft ook een grote passie: de wereld ontdekken. Elk jaar gaat ze op vakantie naar verschillende plekken in Europa, Azië, Afrika en andere bestemmingen. Ze heeft veel avonturen beleefd en andere culturen leren kennen en haar biologische familie bezocht in Seoul, Zuid-Korea. Christina heeft ook met 16 vrienden in een minibus door Vietnam gereisd. Toekomstige bestemmingen zijn meer zien van Afrika, salsa dansen in Latijns-Amerika, en haar grote droom is een bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland.

Als Christina niet op reis is of werkt, geniet ze van padel, het uitlaten van haar hond en de gezellige momenten met familie en vrienden met eten en spelletjesavonden.

Telefoon
020 - 369 07 90
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00 Vri: 10.00 - 14.00
Offerte Aanvragen

Persoonlijke en betrouwbare service van toegewijde reisspecialisten.

We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden, naar je wensen te luisteren en je eerlijk en deskundig advies te geven, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met reizen in Afrika en Oceanië.

Telefoon
020 - 369 07 90
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00 Vri: 10.00 - 14.00
Offerte Aanvragen

Persoonlijke en betrouwbare service van toegewijde reisspecialisten.

We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden, naar je wensen te luisteren en je eerlijk en deskundig advies te geven, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met reizen in Afrika en Oceanië.

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker en relevanter voor u te maken, en om gerichte advertenties te tonen. U gaat akkoord als u verder klikt.

Klik hier als u niet akkoord gaat met cookies. Wij gebruiken een cookie om te onthouden dat u niet akkoord gaat.

Lees hier meer.