ZEKERHEIDSGARANTIE

Reizen naar Singapore

Singapore is anders dan alle anderen landen in Azië.

Droomt u ervan om een hypermoderne stad en hypermodern land te bezoeken, met een diversiteit die op weinig andere plaatsen in de wereld te vinden is, dan is Singapore dé plek voor u.

Bekijk hieronder onze reizen naar Singapore.

Bij vragen kunt u bellen met onze reisspecialisten op tel. 020 – 369 07 90.

Singapore
Singapore
HomeOceaniëSingapore

Reizen naar Singapore

Singapore is anders dan alle anderen landen in Azië.

Droomt u ervan om een hypermoderne stad en hypermodern land te bezoeken, met een diversiteit die op weinig andere plaatsen in de wereld te vinden is, dan is Singapore dé plek voor u.

Bekijk hieronder onze reizen naar Singapore.

Bij vragen kunt u bellen met onze reisspecialisten op tel. 020 – 369 07 90.

HomeOceaniëSingapore

Waarom een reis maken naar Singapore

Toen de Britse kolonist Sir Thomas Stamford Raffles de havenstad in 1819 stichtte en de stad later verdeelde in vier etnische gebieden met mensen van verschillende etniciteiten, zaaide hij de kiem voor het Singapore zoals dat we vandaag kennen.

Op een reis naar Singapore beleeft u een smeltkroes van culturen, en er zijn maar weinig plekken waar u een zelfde diversiteit vindt. De grote verscheidenheid aan culturen die u hier bij elkaar ziet, maakt Singapore tot een must-see bestemming.

Onze rondreizen met Singapore

Wij bieden Singapore aan in combinatie met andere bestemmingen, bijvoorbeeld met een reis naar Australië of als verlenging van sommige van onze reizen naar Indonesië.

Het programma in Singapore kunt u zelf invullen, en hoewel Singapore het kleinste land van Zuidoost-Azië is, zijn er tal van leuke belevenissen om uit te kiezen.

Hieronder kunt u meer lezen over de hoogtepunten in Singapore.

Charmante wijken

De diversiteit van Singapore komt echt goed tot uiting in de charmante wijken van de stad, die met hun eigen kenmerken en bijzonderheden heel interessant zijn.

Ontdek de multi-etnische cultuur van Singapore in Chinatown; probeer de smaakvolle, traditionele gerechten van Little India en beleef de explosie aan kleuren en de speciale mix van oud en nieuw in de Malay-wijk Malay Kampong Glam.

Gardens by the Bay

De groene oase Gardens by the Bay is misschien wel de beroemdste bezienswaardigheid van Singapore.

Het park is onderdeel van de toekomstvisie van Singapore, die meer dan 50 jaar geleden voor het eerst werd gepresenteerd, om Singapore te veranderen van een grote stad met een tuin naar een grote stad in een tuin.

Het park, van ruim 100 hectare, is prachtig gelegen aan het water in Marina Bay. Het is vooral bekend om zijn 18 kunstwerken, de zogenaamde SuperTrees, die als begroeide verticale werken naar de hemel reiken. Een aantal van deze kunstwerken zijn verbonden met een loopbrug, zodat u het park van bovenaf kunt bekijken.

Sentosa Island

Maar 15 minuten van het centrum van Singapore,ten zuiden van de stad, vindt u Sentosa Island.

‘Sentosa’ betekent ‘rust en stilte’ in het Maleis, en hoewel de geschiedenis van het eiland als een Brits militair fort misschien niet echt past bij rust en stilte, toch vindt u dit hier.

Tegenwoordig staat het eiland vooral bekend om tropische stranden en leuke familie-activiteiten, zoals de Universal Studios of Mega Adventure voor de liefhebbers van avonturenparken.

Andere hoogtepunten in Singapore

Op onze rondreizen gaat u ook beleven:

 • De plaatselijke keuken van Singapore – voor elk wat wils en voor iedere portemonnee. Bezoek bijvoorbeeld een van de Hawkers Centres van Singapore – hallen met talloze eetstalletjes, waar u kunt genieten van authentiek street food. Bezoek bijvoorbeeld Maxwell Food Centre in Chinatown, een van de beste plekken voor goedkoop Chinees eten.
 • Unieke shoppingmogelijkheden. Of u nu wilt snuffelen in luxe winkels en warenhuizen of lokaal geproduceerde souvenirs wilt kopen om mee naar huis te nemen, u vindt het allemaal in Singapore.
 • De oudste hindoetempel van Singapore, Sri Mariamman, bevindt zich – opmerkelijk genoeg – in Chinatown. De tempel is gewijd aan de godin Mariamman, die erom bekend stond dat zij ziekten kon genezen. Deze spectaculaire en kleurrijke tempel heeft mooie details en creatieve versieringen, die voor een heel andere uitstraling zorgen dan van andere tempels.

Heeft u vragen over onze reizen?

We hebben alle praktische informatie over Singapore verzameld op onze pagina ‘Praktische informatie over Singapore’. Hier vindt u relevante informatie die van belang is vóór, tijdens en na de reis.

Heeft u vragen over Singapore of onze andere reizen naar Azië, bent u altijd welkom om contact op te nemen met onze reisadviseurs.

Wij kijken ernaar uit je de reis van je leven te bezorgen.

TourCompass – Beleef het van heel dichtbij! 

Bekijk alle foto's
Foto's
Reisverslagen
Verhalen van reizigers
Hoe ga je te werk?
Zo boek je je droomreis bij TourCompass

Vind je droomreis op de website

We beschrijven al onze reizen aan de hand van een dag-tot-dag-programma en laten daarbij foto's en filmpjes zien. Je kun meer lezen over de overnachting, de combinatiemogelijkheden en alle praktische zaken. Bovendien kun je de prijzen en vertrekdata voor de komende 18 maanden bekijken.

Heb je vragen en wensen?

Je kunt ons altijd bellen of schrijven. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden, naar je wensen te luisteren en je eerlijk en deskundig advies te geven, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met reizen in Afrika.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Je ontvangt een gedetailleerde offerte voor de reis. Je kunt deze offerte bewaren, printen en aan je reisgenoten geven. Als je besluit de reis te boeken, kun je dit gemakkelijk rechtstreeks vanuit de offerte doen.

Oceanië
Jude Bommer

Jude is verantwoordelijk voor de verkoop en verwerking van boekingen, van reizen, hotels en vluchten naar Oceanië.

Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00
WAAROM REIZEN MET TOURCOMPASS?
Waarom klanten voor ons kiezen
 • Persoonlijke service door reisadviseurs die zelf op de bestemming zijn geweest
 • Toegewijd reserveringsteam zorgt voor een vlotte reis
 • 24/7 assistentie terwijl u op reis bent
 • Goed geplande routes met zorgvuldig geselecteerde hoogtepunten
 • Alle rondreizen zijn inclusief vluchten, transfers en accommodatie
 • Diverse mogelijkheden om uw rondreis op maat aan te passen
 • Accommodatie op prachtige plekken
 • Zorgvuldig geselecteerde plaatselijke gidsen met veel kennis en ervaring
 • Sinds 2006 hebben we al duizenden reizigers bediend
 • Alle reizen zijn door ons eigen team uitvoerig getest en op kwaliteit gecontroleerd
 • Langetermijnrelaties met een groot netwerk aan Afrikaanse partners
 • Wij garanderen u de beste prijzen
 • Door de uitstekende relaties die we met onze partners hebben, kunnen wij u de beste kwaliteit en prijs bieden
 • Wij optimaliseren onze logistiek en processen, zodat u alleen voor de belangrijkste dingen betaalt
 • Beschermd door calamiteitenfonds
 • Lid van ANVR
 • Lid van de Deense Rejsegarantifonden die dezelfde garanties biedt zoals u die kent van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 • Persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering