ZEKERHEIDSGARANTIE

Accommodatie: Kaapstad

Premier Hotel Cape Town

Kaapstad

Het hotel ligt in Sea Point, Kaapstad, en biedt een fenomenaal uitzicht over de zee en bergen en bevindt zicht op loopafstand van de Atlantic Promenade. Bij Sea Point en op loopafstand van het hotel vindt u meerdere gezellige restaurants en cafés.

Premier Hotel Cape Town ligt dicht bij het wereldberoemde Victoria & Alfred Waterfront en vele andere toeristische attracties.

Het hotel ligt 5 minuten rijden van The International Convention Centre en 20 minuten rijden van Cape Town International Airport. Het hotel biedt 24 uur toegang tot internet met tot 250 mgbyte gratis per gast per dag.

Verblijf in standard-kamer.

Prijs voor kamerupgrade, 4 nachten:
Deluxe-kamer met uitzicht over zee Per persoon vanaf:  € 133
Suite (minimaal 2 personen) Per persoon vanaf:  € 303
Upgrademogelijkheden naar andere hotels

One & Only Cape Town

Kaapstad

Moet het écht fantastisch zijn dan kunt u een upgrade nemen naar One & Only Cape Town. Dit is zonder twijfel een van de allerbeste hotels in de stad, en het is misschien zelfs passender om het een resort te noemen. Soms vraag je je af of je nog steeds midden in het bruisende Kaapstad bent, of dat je eigenlijk bent terechtgekomen in een luxueus tropisch resort.

Het resort ligt op een steenworp afstand van het levendige en populaire Waterfront van Kaapstad, waar van alles te vinden is, van restaurants en bars tot winkels en een grote verscheidenheid aan activiteiten –  als u tenminste zin heeft om uw resort te verlaten.

De spa en het zwembad liggen elk op een eigen eiland in de haven en zijn bijna geheel omgeven door een tropische tuin – midden in de stad. In de lounge kunt u van een cocktail genieten met uitzicht op de Tafelberg, terwijl u wacht op uw tafel van het enige restaurant van Nobu in Afrika – dat is zo populair dat u op tijd een tafel moet reserveren.

Heeft u kinderen of tieners dan zijn er een veel activiteiten voor hen. Kleine kinderen kunnen lid worden van de “kids club” van het resort, terwijl oudere kinderen mee kunnen op excursies en klimmuren, bowling en ijsbaan kunnen uitproberen.

De kamers in dit hotel zijn de grootste van de stad en ze hebben allemaal eigen balkon, Nespresso-machine, flatscreen tv, bad en uitzicht op het bruisende gebeuren in de haven.

Prijs voor een upgrade van Premier Hotel Cape Town, 4 nachten:
Marina Harbour Room Per persoon vanaf:  € 1800

Victoria & Alfred Hotel

Kaapstad

Het 4-sterren Victoria & Alfred Hotel midden in het beroemde Waterfront van Kaapstad behoort tot de meest legendarische hotels in de stad.

Het hotel is gehuisvest in een gerenoveerd pakhuis uit 1904 en vernoemd naar koningin Victoria en haar zoon Alfred, die een cruciale rol hebben gespeeld bij de opbouw van het haven- en Waterfront-gebied van Kaapstad.

De 94 kamers zijn verdeeld over 3 etages en hebben uitzicht op of de haven, de Tafelberg of op het plein voor het hotel. Voor alle kamers geldt natuurlijk dat het Waterfront met de gezellige winkels, restaurants, bars, enz. meteen naast de deur ligt. Een betere ligging is er haast niet.

De kamers zijn allemaal modern ingericht met flatscreen tv, minibar, thee en koffiefaciliteiten, airco, strijkfaciliteiten, badjassen, enz. –  alles wat u verwacht van een heerlijk 4* hotel.

Het hotel zelf heeft twee restaurants en toegang tot zwembad, spa en fitness.

Prijs voor een upgrade van Premier Hotel Cape Town, 4 nachten:
Loft Room Per persoon vanaf:  € 667
Piazza Room Per persoon vanaf:  € 748
Mountain Room Per persoon vanaf:  € 1052

Cape Milner

Cape Town

Vanaf het zwembadgedeelte van het gezellige 4-sterren boutique hotel, The Cape Milner, heeft u het prachtigste uitzicht op de top van de Tafelberg. Dan weet u dat u in Kaapstad bent!

Het hotel is centraal gelegen met goede restaurants op loopafstand – maar is zo gebouwd dat het een hele kleine oase op zich vormt. In het midden van het hotel ligt een binnentuin met zwembad, terras, ligstoelen, café – en dus het prachtige uitzicht op de berg, het herkenningspunt van de stad.

De kamers zijn modern ingericht in een mooie mix van Art Deco en klassieke Victoriaanse stijl. Alle kamers zijn ruim en voorzien van een eigen badkamer, flatscreen tv, airco, thee- en koffiefaciliteiten, kluisje en haardroger.

Het restaurant van het hotel biedt heerlijke maaltijden en in de lounge kunt u zich verheugen op het uitproberen van de drankenkaart.

Prijs voor een upgrade van Premier Hotel Cape Town, 4 nachten:
Standard Room Per persoon vanaf:  € 387
Afrika
Jude Bommer

Jude is verantwoordelijk voor de verkoop en verwerking van boekingen, van reizen, hotels en vluchten naar Afrika.

Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00