ZEKERHEIDSGARANTIE
HomeOnline betalen

Online betalen

Wanneer u bij ons betaalt, worden de gegevens versleuteld verzonden. Daardoor weet u zeker dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Er zal nooit een hoger bedrag worden afgeschreven dan u hebt goedgekeurd. Er worden geen transactiekosten in rekening gebracht bij betalingen met een privé betaalkaart.

Het is uiterst belangrijk dat u uw factuurnummer of offertenummer vermeldt

  • Het factuurnummer vindt u rechts boven aan uw factuur
  • Het offertenummer vindt u aan het begin van de e-mail die u samen met de offerte kreeg
  • Als u geen factuur- of offertenummer heeft ontvangen, kunt u ‘123456’ invullen

We accepteren de volgende betaalmethoden:

betalen-nl

Als je een betaalkaart hebt met een reisverzekering, vergeet dan niet het volgende te controleren:

Geldt de verzekering ook als je buiten Europa reist?
Sommige verzekeringen zijn alleen geldig als je binnen de EU reist. Daarom is het belangrijk om te controleren of de verzekering je dekt als je naar je bestemming buiten Europa reist.

Wanneer en voor wie geldt de verzekering?
Geldt de verzekering alleen als jij het bent die ziek wordt, of kun je bijvoorbeeld ook annuleren en je geld terugkrijgen als iemand van je gezin of de persoon of personen met wie je reist ziek wordt?

Is het volledige bedrag van de reis gedekt?
Controleer of er een limiet zit op de verzekering – krijg je het volledige bedrag dat je hebt betaald voor de reis terug in geval van annulering?

Dekt de verzekering de activiteiten die je van plan bent te doen tijdens je reis?
Het is belangrijk om te controleren of de verzekering activiteiten zoals het beklimmen van de Kilimanjaro, ballonsafari’s en duiken dekt als dit relevant is voor je specifieke reis.

Reis je samen maar betaal je apart?
Dan is het belangrijk om te controleren of de verzekeringspolissen van je kaartaanbieder/bank dezelfde dekking bieden, zodat iedereen onder dezelfde voorwaarden gedekt is.

WAAROM REIZEN MET TOURCOMPASS?
Waarom onze gasten voor ons kiezen

Jouw tijd is kostbaar. Onze toegewijde reisspecialisten bieden een persoonlijke service om jouw comfort en veiligheid tijdens je reis te garanderen. Vanaf het moment dat je boekt, tot het moment dat je weer thuiskomt, zijn wij er om voor elk detail zorg te dragen.

We bieden een breed scala aan bestemmingen, elk met zijn eigen unieke verhaal, gevormd door de lokale culturen, fascinerende wilde dieren en natuurlijke schoonheid.

Onze rondreizen zijn ontworpen op basis van uitgebreid onderzoek en ervaringen uit de eerste hand van onze reisspecialisten en experts. Elke tour is gemaakt om het beste te laten zien, wat elke reisbestemming te bieden heeft.

Wees gerust: je reis is in veilige handen. Wees gerust: je reis is in veilige handen. Wij zijn lid van de ANVR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast zijn wij lid van de Deense ‘Rejsegarantifonden’: dit is de Deense equivalent van de Nederlandse ‘SGR’. Dit betekent dat u als reiziger bij TourCompass.nl onder de geldende Nederlandse garantieregeling valt.