ZEKERHEIDSGARANTIE

Wij zijn TourCompass.

Het moet makkelijk en veilig zijn om uw volgende avontuurlijke reis te maken, en wij beloven dat we u ter zijde zullen staan. Ons reisconcept is eenvoudig. Wij zijn een team van ervaren reisspecialisten die zich richten op het samenstellen van onvergetelijke reizen met betrouwbare en persoonlijke service tegen betaalbare prijzen.

Wij zijn TourCompass.
Wij zijn TourCompass.
HomeWij zijn TourCompass.

Wij zijn TourCompass.

Het moet makkelijk en veilig zijn om uw volgende avontuurlijke reis te maken, en wij beloven dat we u ter zijde zullen staan. Ons reisconcept is eenvoudig. Wij zijn een team van ervaren reisspecialisten die zich richten op het samenstellen van onvergetelijke reizen met betrouwbare en persoonlijke service tegen betaalbare prijzen.

HomeWij zijn TourCompass.

Wij zijn zelf reisenthousiastelingen die ervan dromen om deze wondere wereld te verkennen. Om de wilde dieren van Afrika te zien op een safari. Om de zonsondergang boven Uluru te zien. Om op de Aziatische stranden onze tenen in de azuurblauwe zee te steken. We weten dat ‘avontuur’ voor iedereen iets anders betekent, en we begrijpen ook dat het moeilijk – of zelfs overweldigend – kan zijn om de juiste reis voor uzelf en uw dierbaren te plannen.

Daarom is het ons streven om uw persoonlijke reisexperts te zijn als u uw reis bij ons boekt. Wij zorgen voor het regelen van alle overnachtingen, transfers, gidsen, excursies en ook binnenlandse en internationale vluchten. Wij zijn betrouwbare en duurzame lokale partnerschappen aangegaan om zo fantastische reizen te kunnen samenstellen/organiseren; reizen die avontuur, ontspanning en waar voor uw geld combineren.

Onze reizen zijn samengesteld op basis van 15 jaar ervaring en feedback van klanten – wij weten wat werkt, zodat u zich met een gerust hart kunt concentreren op wat het belangrijkste is: een onvergetelijke reis. Wij vinden dat we een verantwoordelijkheid hebben om op de planeet te passen – op de natuur en de wilde dieren, de hulpbronnen van de aarde en op de mensen die hier leven. Bij TourCompass nemen we deze verantwoordelijkheid heel serieus en brengen we deze in de praktijk door onze klimaatvriendelijke initiatieven en sterke bijdragen aan lokale gemeenschappen.

De gemeenschappen op onze bestemmingen en onze lokale partnerschappen zijn een onlosmakelijk onderdeel van ons bedrijf, en zonder hen zouden we niet zijn waar we vandaag zijn. Een belangrijk deel van onze kernwaarden is het streven naar het beschermen en het verbeteren van, en het iets teruggeven aan de landen en mensen die ons en onze klanten zo veel fantastische ervaringen bezorgen.

Bekijk ons nieuwste duurzaamheidsrapport hier.

Waarom kiezen voor een reis met TourCompass?

 • Meer dan 120.000 klanten gingen u voor
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • 28 onvergetelijke bestemmingen

1. Persoonlijke en betrouwbare service van toegewijde reisspecialisten

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om u de best mogelijke, persoonlijke service te bieden, en het is belangrijk voor ons dat u zich veilig voelt in onze handen. U kunt op elk moment contact opnemen met ons team – voor, tijdens en na uw reis. Onze zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen op de bestemmingen staan tot uw beschikking, klaar om al uw vragen over het land, de natuur, de wilde dieren of wat u ook wilt weten, te beantwoorden.

2. Brede selectie boeiende reisbestemmingen

TourCompass biedt een brede selectie aan idyllische bestemmingen, zorgvuldig uitgekozen accommodaties en activiteiten. U kunt meer lezen over de reisprogramma’s die wij aanbieden in de verschillende landen door op de onderstaande bestemmingen te klikken:

3. Reizen die grondig getest zijn

Onze specialisten reizen vaak naar onze bestemmingen en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze reisprogramma’s de meest gewilde reisbelevenissen bevatten, en de ziel en essentie van het land overbrengen.

4. Flexibele en gegarandeerde vertrekdata het hele jaar door

We willen het u zo makkelijk en flexibel mogelijk maken om een reis te boeken. Daarom vertrekken wij het hele jaar door naar alle bestemmingen vanaf alle grote luchthavens. U vindt alle actuele prijzen voor alle vertrekdata en alle mogelijke luchthavens op onze website. We bieden ook een vertrekgarantie, dit betekent dat zodra uw reis is bevestigd deze wordt uitgevoerd, ongeacht het aantal klanten dat heeft geboekt.

5) We zijn lid van het ANVR en het Calamiteitenfonds

Afrikareizen.nl is lid van het ANVR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast is TourCompass.nl lid van de Deense Rejsegarantifonden, de Deense equivalent van de Nederlandse SGR.

Dit betekent dat u als reiziger bij Afrikareizen.nl onder de geldende Nederlandse garantieregeling valt. U kunt hier meer lezen over het ANVR, het Calamiteitenfonds en onze andere garanties.

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis begon in 2006, toen Afrikareizen.nl werd opgericht. Het eerste jaar gingen 70 klanten met ons op een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika. Het concept was eenvoudig: individueel op maat gemaakte reizen gericht op het overbrengen van de essentie van Afrika en de prachtige wilde dieren die daar te vinden zijn.

Na zes jaar uitsluitend reizen naar Afrika te hebben georganiseerd, werd Lamatravel opgericht. We ontwikkelden reizen naar negen prachtige bestemmingen in Latijns-Amerika, waaronder Brazilië, Costa Rica, Cuba en Peru.

De lokroep van Azië klonk, en zo ontstond Asiatours. We begonnen met reisarrangementen naar 11 populaire bestemmingen, waaronder Thailand, Bali, Indonesië en Vietnam.

Na 16 jaar reizen naar Afrika, Azië en Latijns-Amerika te hebben georganiseerd, waarbij ons team samenwerkte voor al deze drie reismerken, werd het duidelijk dat ze allemaal hetzelfde reisconcept, dezelfde kernwaarden en hetzelfde merk-DNA hadden. Daarom besloten we om onze drie merken samen te voegen tot één merk: TourCompass.

Dit maakt het voor onze klanten makkelijker dan ooit om een reis te vinden die aan al hun wensen voldoet.

Telefoon
020 - 369 07 90
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00
Offerte Aanvragen

Persoonlijke en betrouwbare service van toegewijde reisspecialisten.

We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden, naar je wensen te luisteren en je eerlijk en deskundig advies te geven, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met reizen in Afrika en Oceanië.

Telefoon
020 - 369 07 90
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00
Offerte Aanvragen

Persoonlijke en betrouwbare service van toegewijde reisspecialisten.

We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden, naar je wensen te luisteren en je eerlijk en deskundig advies te geven, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met reizen in Afrika en Oceanië.

WAAROM REIZEN MET TOURCOMPASS?
Waarom klanten voor ons kiezen
 • Persoonlijke service door reisadviseurs die zelf op de bestemming zijn geweest
 • Toegewijd reserveringsteam zorgt voor een vlotte reis
 • 24/7 assistentie terwijl u op reis bent
 • Goed geplande routes met zorgvuldig geselecteerde hoogtepunten
 • Alle rondreizen zijn inclusief vluchten, transfers en accommodatie
 • Diverse mogelijkheden om uw rondreis op maat aan te passen
 • Accommodatie op prachtige plekken
 • Zorgvuldig geselecteerde plaatselijke gidsen met veel kennis en ervaring
 • Sinds 2006 hebben we al duizenden reizigers bediend
 • Alle reizen zijn door ons eigen team uitvoerig getest en op kwaliteit gecontroleerd
 • Langetermijnrelaties met een groot netwerk aan Afrikaanse partners
 • Wij garanderen u de beste prijzen
 • Door de uitstekende relaties die we met onze partners hebben, kunnen wij u de beste kwaliteit en prijs bieden
 • Wij optimaliseren onze logistiek en processen, zodat u alleen voor de belangrijkste dingen betaalt
 • Beschermd door calamiteitenfonds
 • Lid van ANVR
 • Lid van de Deense Rejsegarantifonden die dezelfde garanties biedt zoals u die kent van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 • Persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering