ZEKERHEIDSGARANTIE
12 dagen

Hoogtepunten van Cambodja

Ontdek Angkor Wat, de bezienswaardigheid van wereldklasse, het weelderige landschap langs de Mekong rivier, de zeldzame Mekong-dolfijnen in Kratie en de bruisende hoofdstad Phnom Penh. Verleng uw reis met een strandvakantie.

Hoogtepunten van Cambodja
Hoogtepunten van Cambodja
12 dagen
HomeAziëCambodjaHoogtepunten van Cambodja

Hoogtepunten van Cambodja

Ontdek Angkor Wat, de bezienswaardigheid van wereldklasse, het weelderige landschap langs de Mekong rivier, de zeldzame Mekong-dolfijnen in Kratie en de bruisende hoofdstad Phnom Penh. Verleng uw reis met een strandvakantie.

HomeAziëCambodjaHoogtepunten van Cambodja
Wat is bij de prijs inbegrepen?
In de prijs is inbegrepen
 • Vlucht heen van Nederland naar Siem Reap en terug van Phnom Penh
 • Transfers van en naar de luchthavens
 • 9 overnachtingen in 3- en 4-sterren hotels, incl. ontbijt
 • 3 x lunch (dag 4, 7 en 8)
 • 1 x diner (dag 2)
 • Lokale Engelssprekende gids bij transfers en excursies
 • Vervoer in auto of minibus met airconditioning
 • Alle genoemde transfers en excursies vinden plaats in internationale groepen van 1-14 personen en alleen met de eigen klanten van TourCompass
 • Dag en nacht bemande noodtelefoon tijdens de hele reis
 • Vertrekgarantie – de reis gaat door ongeacht het aantal deelnemers
 • Mogelijkheid om uw reis te verlengen met een strandvakantie in Kep of op het eiland Koh Rong

Uitgebreid excursiepakket:

 • Bezoek aan plaatselijke avondmarkt en diner in een populair Khmer-restaurant in Siem Reap
 • De ruïnestad Angkor Thom met de tempels Bayon, Ta Prohm en Phimeanakas, en het Olifantenterras en Angkor Wat met zonsondergang boven Angkor
 • Tonlé Sap meer en het drijvende dorp Kompong Phluk, boottocht door de mangroven en het dorpje Chansar
 • De berg Phnom Sambok en de Pagode met de 100 zuilen in Sambor bij Kratie
 • Dolfijnsafari waar u de bedreigde en zeldzame Irrawaddy-dolfijn of Mekong-dolfijn kunt spotten bij Kratie
 • Fietstocht door de rijstvelden en het weelderig landschap op het eiland Koh Trong bij Kratie
 • Het Koninklijk Paleis met de Zilveren Pagode, Wat Phnom, Tuol Sleng Genocide Museum S-21 en de Killing Fields in Phnom Penh
 • Entreegeld en heffingen voor genoemde bezienswaardigheden

DE REIS IN HET KORT

Op deze reis ziet u het contrast tussen stad en land, de charmante mix van de Franse koloniale tijd met prachtige herenhuizen, schaduwrijke lanen en het zeer rijke boeddhistische verleden met tempels, pagodes en traditionele huizen. Dit alles wordt bijeengebracht door een prachtige en weelderige natuur en niet in de laatste plaats de zeer gastvrije en trotse Cambodjanen, van wie de meesten Khmer zijn.

In Siem Reap wacht een van de absolute hoogtepunten van de reis met een van de grootste bezienswaardigheden ter wereld: de prachtige ruïnestad en tempelcomplex Angkor met o.a. Angkor Wat, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat.

Op weg naar Kratie kunt u genieten van het prachtige weelderige landschap en de velden en plantages met papaja, chili, aubergines en tabak. In Kratie aan de oevers van de Mekong rivier, en op het autovrije, prachtige groene eilandje Koh Trong, gebruikt men nog steeds ossenkarren en wordt de rijst nog steeds met de hand geplant. Het is alsof u 50 jaar teruggaat in de tijd. U gaat ook op dolfijnensafari in de Mekong riiver, waar u de zeldzame Mekong-dolfijnen kunt spotten.

De reis wordt afgesloten in Phnom Penh, de bruisende hoofdstad van Cambodja, waar de Franse koloniale stijl wordt afgewisseld met pagodes, wolkenkrabbers en het prachtige Koninklijk Paleis. Hier vindt u de duidelijkste sporen van de ‘culturele revolutie’ van de Rode Khmer met Tuol Sleng S-21, het Genocide Museum en de Killing Fields. Dit is een levendige stad met kleine gezellige straatjes en winkels, grote markten en een gezellige boulevard langs de Tonlé Sap rivier, met veel restaurants en cafés.

Verleng uw reis met een heerlijke strandvakantie op het paradijselijke eiland Koh Rong of aan het strand van Kep.

Daarom moet u deze reis kiezen

 • U kunt zich alvast verheugen op een van de grootste bezienswaardigheden ter wereld Angkor Wat en de indrukwekkende ruïnestad Angkor Thom en ervaar het contrast met de bruisende hoofdstad Phnom Penh.
 • Ontdek de drijvende dorpen met huizen op hoge palen aan het Tonlé Sap meer en het charmante Siem Reap met de schaduwrijke lanen langs de rivier, veel goede restaurants, cafés en het gezellige avondleven.
 • Laat u betoveren door het prachtige, weelderige landschap langs de Mekong rivier, met velden en plantages van bananen, chili, papaja, aubergines en tabak. Spot de zeldzame Mekong-dolfijnen bij Kratie.
 • Mogelijkheid om de reis te verlengen met een strandvakantie in Kep of op het eiland Koh Rong.

Prijzen zijn altijd inclusief

 • Alle vluchten - zowel internationale als binnenlandse vluchten
 • Alle transfers op de bestemming
 • Alle geprogrammeerde excursies en activiteiten
 • Alle overnachtingen
Gedetailleerd reisprogramma
Dag 1: Vlucht van de gekozen luchthaven

U vliegt vanaf de gekozen luchthaven naar Siem Reap met tussenlanding(en) onderweg.

Dag 2: Bezoek aan een plaatselijke markt en proeven van lokale delicatessen

Bij aankomst in Siem Reap gaat u door de immigratie, haalt vervolgens uw bagage op en gaat naar de aankomsthal, waar een gids met een TourCompass-bordje op u wacht om u naar uw hotel te brengen. Na het inchecken in het hotel heeft u gelegenheid uit te rusten van uw vlucht.

‘s Avonds wordt u meegenomen op een gastronomisch avontuur. Uw gids haalt u op bij het hotel voor een bezoekje aan een populaire plaatselijke avondmarkt. Hier komen de lokale bewoners om vlees, verse groenten en fruit te kopen om mee naar huis te nemen voor hun familie, terwijl sommigen hier blijven om iets te eten, zittend op de kleine plastic krukjes.

Loop over de avondmarkt en geniet van de sfeer. De geur van de vele Khmer-lekkernijen zal u doen watertanden. Vind een heerlijk stuk gegrild vlees of een noedelgerecht en plof neer op een van de vele krukjes naast de lokale bewoners die zitten te genieten van een lokale snack. Bent u avontuurlijk aangelegd, dan kunt u ook gegrilde krekels op een spiesje proberen. Spoel dit alles weg met een koud, lokaal biertje naar keuze.

De avond wordt afgesloten met een smakelijk diner en een glas rijstwijn in een van de populaire Khmer-restaurants in Siem Reap, met een eigenaar/kok, die probeert de Cambodjaanse keuken te innoveren.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 3: Siem Reap met sightseeing bij Angkor Wat en Angkor Thom

Als een van de absolute hoogtepunten van de reis, gaat u vandaag naar een van de grootste bezienswaardigheden ter wereld: de prachtige tempelcomplexen en de ruïnestad Angkor, die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan.

Angkor was ooit de hoofdstad van het Khmer-rijk. Het tempelcomplex ligt maar 5 km ten noorden van Siem Reap, waar de gids u met de auto heen brengt.

Aangezien het tempelgebied vrij groot is, blijft de auto de hele dag in de buurt. U wordt u bij de langere afstanden gereden en vervolgens steeds afgezet door de gids, zodat u alle bezienswaardigheden te voet kunt bewonderen.

U begint bij de prachtige zuidelijke poort en gracht van Angkor Thom, waar het altijd mooi groen is – zelfs in het droge seizoen. Vanaf hier gaat u verder naar Bayon, een van de hoofdtempels en heel indrukwekkend met een groot aantal lachende Boeddha-gezichten. U bekijkt ook het 350 m lange Olifantenterras, vanwaar de koning kon uitkijken over zijn troepen en kon genieten van verschillende ceremonies en optredens. Het terras ontleent zijn naam aan de vele beelden en reliëfs van olifanten. Vervolgens gaat u naar Phimeanakas, onderdeel van het Koninklijk Paleis. Tenslotte kunt u genieten van de beroemde Ta Prohm tempel, die heel bijzonder is omdat prachtige grote bomen wortel hebben geschoten in de tempelgebouwen, waardoor ze lijken te zijn samengesmolten.

Na een lunchpauze is het tijd om de best bewaarde en beroemdste tempel van Cambodja te bezoeken – Angkor Wat, het grootste religieuze monument ter wereld. De spectaculaire tempel bestaat uit drie niveaus met 5 torens, die de vorm hebben van een lotusknop. De binnenplaatsen en de gewelfde gangen met de eindeloze friezen en het fantastische snijwerk zullen u omverblazen. De dag eindigt met een zonsondergang over de jungle vanaf het Bakheng Hill-tempel.

Dag 4: Tonlé Sap meer

Vandaag kunt u zich verheugen op een halve dagexcursie naar het Tonlé Sap meer, dat 15 km ten zuiden van Siem Reap ligt en het grootste zoetwatermeer van Zuidoost-Azië is. De grootte van het meer kan variëren van 3.000 km2 in het droge seizoen tot 10.000 km2 in het regenseizoen. Het meer is belangrijk voor de economie van Cambodja en vormt de voorraadkamer met een rijke flora en fauna met meer dan 300 vissoorten en 100 vogelsoorten.

U komt aan bij de oever van het Tonlé Sap meer en gaat aan boord van een boot die u naar het drijvende dorp Kompong Phluk vaart. Hier komt u heel dicht bij het dagelijks leven van de families, die voornamelijk van de visserij leven. De families wonen langs de oever van het meer in kleurrijke huizen op hoge palen vanwege de hoge waterstand in het regenseizoen; de straatjes van het dorp veranderen dan in kleine kanalen. In het droge seizoen met de lage waterstand kunt u hoge palen gewoon zien.

U vaart verder door  mangrovebos, waar veel dieren leven, zoals o.a. verschillende vogelsoorten en de krab-etende makaken.

Terug op het vasteland wordt u naar het dorpje Chansar gebracht. Hier bezoekt u een plaatselijke familie die zich heeft gespecialiseerd in het maken van bezems van natuurlijke materialen. Als u zin heeft, mag u een handje helpen. Daarna volgt een wandeling door het dorp, waar u, afhankelijk van het seizoen, de mogelijkheid heeft deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals vissen, zaaien en oogsten. Vervolgens geniet u van een traditionele lunch. In de middag kunt u deelnemen aan meer activiteiten of een praatje maken met de dorpelingen.

Chansar maakt deel uit van onze samenwerkingsprojecten in dorpen in Cambodja. Uw bezoek aan het dorp draagt bij aan het genereren van inkomsten voor de dorpsbewoners en verbetert zo hun levensomstandigheden.

Hierna keert u terug naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 5: Siem Reap op eigen gelegenheid

U kunt de dag zelf invullen. U kunt relaxen, de stad gaan verkennen of een van onze optionele excursies bijboeken.

Siem Reap is een gezellige stad en er is veel te doen. U kunt heerlijk door de Franse wijk en langs de rivier slenteren. U kunt in een van de vele gezellige cafés of restaurants neerstrijken en kijken naar alles wat langskomt. Een bezoekje aan de Royal Gardens kunnen wij ook aanbevelen. Dit is een mooi klein park, direct tegenover de koninklijke residentie. ‘s Avonds is Pub Street het natuurlijke verzamelpunt met talloze cafés, restaurants en bars.

Dag 6: Siem Reap – Kratie

Vroeg in de ochtend gaat de reis verder naar Kratie, gelegen in het oostelijke en weelderige Cambodja, waar het leven wordt geleefd langs de Mekong rivier. Kratie staat met name bekend om de bedreigde, zeldzame Irrawaddy-dolfijnen, ook de wel Mekong-dolfijnen genoemd, die hier in de Mekong rivier leven. Tijdens de 6-7 uur durende rit van Siem Reap naar Kratie krijgt u een goede indruk van zowel de grotere plaatsen als de kleinere dorpjes in de buurt van en langs de Mekong rivier. Leun achterover en geniet van het prachtige landschap, vooral op het laatste deel van de route, waar velden en plantages liggen met papaja, chili, aubergines en tabak. Er wordt of onderweg of bij aankomst in Kratie een lunchstop gemaakt.

In Kratie verblijft u op het mooie groene eilandje Koh Trong, dat 6 km lang is en in de Mekong rivier ligt op maar 10 minuten varen van Kratie. Op Koh Trong heerst rust en stilte. Het eilandje is autovrij, dus al het vervoer gaat per fiets, motor, tuktuk of met de ossenwagen.

Tijdens het droge seizoen, als de waterstand in de rivier laag is, loopt u bij aankomst op Koh Trong ongeveer 900 meter over het brede strand naar het fietspad, waar een tuktuk wacht en u de laatste 3 km naar het hotel rijdt. Uw bagage gaat per boot naar het hotel. In het regenseizoen is de waterstad hoger en kan de boot direct aanmeren bij het fietspad en hoeft u niet over het strand te lopen.

Na aankomst kunt u de rest van de middag zelf invullen; u kunt relaxen bij het zwembad van het hotel of het eiland verkennen.

Accommodatie:
Dag 7: Kratie met dolfijnen in de Mekong rivier en fietstocht over het eiland Koh Trong

Na het ontbijt gaat u naar Kratie. Hier bezoekt u eerst de plaatselijke markt en daarna de Phnom Sambok berg. Om de top te bereiken moet u 300 treden op, maar het is de moeite waard. De trap is versierd met kleine boeddhabeelden en bovenaan staan een kleine pagode en een klooster, waar ongeveer 10 monniken wonen. Hier heeft u een fantastisch uitzicht op de omgeving en de Mekong rivier. De sfeer hier is heel kalm en sereen.

U gaat verder naar het dorp Sambor, 35 km ten noorden van Kratie. Hier ligt de 100-zuilen pagode Wat Sorsor Moi Roi, de grootste pagode van Cambodja.

Vervolgens maakt u een boottocht op de Mekong rivier, waar u gaat proberen de zeldzame Mekong-dolfijnen te spotten. Ze zijn te herkennen aan hun donkergrijze en donkerblauwe kleur, een grote bolle voorhoofd en brede flippers. Het huidige bestand van de Mekong-dolfijnen in de omgeving van Kratie telt ongeveer 70 dieren. Er wacht u een mooie en spannende ervaring als de boot rustig in het water schommelt en u de eerste geluiden van de dolfijnen hoort en om u heen kijkt om ze te ontdekken. Na ongeveer een uur op het water, gaat u terug naar Koh Trong, waar u een rustige fietstocht gaat maken rond het charmante eilandje.

Alles is rustig en stil om u heen, zodat u kunt genieten van het groene landschap, de exotische fruitbomen en de palmbomen met mango’s, jackfruits en bananen, en ook velden en weiden waar ossen staan te grazen. U fietst over het volledig vlakke, 9 km lange fietspad het eiland rond. U passeert een kleine pagode en in de omliggende hoge bomen kunt u grote groepen vleermuizen zien hangen. U stopt onderweg zo vaak als u wilt. Het is makkelijk om in contact te komen met de inwoners, die erg gastvrij zijn en naar u glimlachen en zwaaien als u langs fietst. Met een beetje geluk wordt u misschien uitgenodigd voor een kopje thee of koffie door een van de families. U fietst over het noordelijke deel van het eiland, waar u een klein dorpje gaat bezoeken. Hier krijgt u een inkijkje in het dagelijks leven op Koh Trongt, en krijgt u vers fruit aangeboden. Vervolgens doet u mee aan een boomplantproject, dat goed is voor het klimaat, de biodiversiteit en de lokale gemeenschap. Tenslotte kunt u genieten van de laatste avondzon boven de Mekong rivier.

Het was een belevenisvolle dag met veel boeiende indrukken, en nu gaat u terug naar uw hotel.

Accommodatie:
Dag 8: Kratie – Phnom Penh

Het is tijd om koers te zetten naar de bruisende hoofdstad van Cambodja: Phnom Penh. Tijdens de ongeveer 7 uur durende rit stopt u in de plaats Skuon bij de beroemde markt voor Cambodjaanse delicatessen zoals gefrituurde spinnen. De Cambodjanen komen van heinde en verre naar deze markt voor hun lievelingseten. Ze eten eigenlijk bijna alles, en hier heeft u de mogelijkheid om ze te zien genieten of om zelf iets te kopen en te proeven.

Phnom Penh ligt bij de samenvloeiing van 3 rivieren, de Mekong, Bassac en Tonlé Sap, die belangrijke levensbronnen zijn voor de stad en de stad aantrekkelijk maken. Het bruist hier van het leven met overdadige markten, drukke boulevards, kleine gezellige straatjes met winkels en ontelbare cafés en restaurants. Uw hotel is centraal gelegen in de stad.

Vergeet niet om de hoofdstad te bekijken vanaf de top van een wolkenkrabber, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de samenvloeiing van de rivieren, de mooie mix van Franse koloniale stijl met moderne wolkenkrabbers en pagodes en het prachtige Koninklijk Paleis.

Na aankomst in Phnom Penh is de rest van de middag ter vrije besteding.

Dag 9: Sightseeing in Phnom Penh met het Koninklijk Paleis, S-21 en Killing Fields

Vandaag gaat een u stap verder in het begrijpen van de Cambodjaanse cultuur en geschiedenis. Uw hele dagexcursie sightseeing in Phnom Penh begint vroeg in de ochtend met een bezoek aan het prachtige Koninklijk Paleis met park, het onderkomen van de regent. De excursie omvat een bezoek aan de kroningszaal en de Zilveren Pagode.

U gaat verder naar de Wat Phnom pagode, de hoofdtempel van de stad, gelegen op een kleine met bomen begroeide heuveltop, waar altijd een menigte gelovigen staat. Een bezoek aan Phnom Penh is niet compleet zonder een bezoek aan het Tuol Sleng Genocide Museum S-21. Hier staat de volkerenmoord door de Rode Khmer centraal. S-21 staat voor Security Prison 21, de gevangenis die door Pol Pot in 1975 werd geopend in de gebouwen waar vroeger een middelbare school was.

Ongeveer 15 km buiten Phnom Penh, is de laatste stop van deze excursie, een heftig en ontroerend bezoek aan Choeung Ek, dat deel uitmaakt van ‘The Killing Fields’. Op het heuvelachtige terrein van Choeung Ek liggen de massagraven van de meer dan 17.000 mensen, die door de Rode Khmer zijn vermoord. Choeung Ek is tegenwoordig een monument voor hen die stierven – en voor hen die het Rode Khmer-regime overleefden. Na dit bezoek gaat u terug naar uw hotel.

Dag 10: Phnom Penh

U heeft de dag ter vrije besteding om te relaxen of om zelf Phnom Penh te verkennen. U kunt bijv. een wandeling maken over de boulevard langs de Mekong rivier, winkelen in de gezellige winkelstraatjes, een bezoek brengen aan het Nationaal Museum, de grote overdekte markt Phsar Thmey ‘New Market’ bezoeken, of gewoon genieten van de sfeer in een van de vele cafés en restaurants.

U heeft ook de keuze om een van onze optionele excursie bij te boeken.

Dag 11: Terugreis

U wordt bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Vanaf hier begint de terugreis met tussenlanding(en) onderweg.

Dag 12: Weer thuis

U landt in Nederland na een heerlijke en belevenisvolle vakantie.

Combineer met
Kies uit de onderstaande mogelijkheden
Verlenging met strandvakantie in Kep
3 nachten

In het zuidwesten van Cambodja bij de grens met Vietnam ligt de kustplaats Kep. In deze rustige, tropische badplaats, met een 1 km lang zandstrand aan de Golf van Thailand, kunt u genieten van de sfeer van Frans Indochina, en u kunt hier zowel Aziatisch als Frans eten. De glorietijd van Kep begon in de Franse koloniale tijd in de jaren 1930 en duurde tot de Rode Khmer de macht overnam in de jaren 1970, waarna deze plaats in de vergetelheid raakte. Tegenwoordig zijn veel van de oude Franse villa’s vervallen, maar ze vertellen nog steeds een verhaal, terwijl andere mooi gerestaureerd zijn en omgebouwd tot hotels, die Franse elegantie en Cambodjaanse gastvrijheid bieden. In de langgerekte plaats, die geen echt centrum heeft, vindt u goede restaurants en cafés met fantastisch eten en drinken.

Kep staat ook bekend om de grote keuze aan vis en schaaldieren en vooral de heerlijke krabben, die u op de vis- en krabbenmarkten vindt. In het groene, weelderige achterland met de exotische bergen en jungle kunt u uitstapjes maken naar Nationaal park Kep, dat een gevarieerde flora en fauna heeft. U kunt routes volgen van diverse lengtes langs kleine paadjes en onderweg genieten van de prachtige platen, de mooie vogels, spelende apen en een aantal fantastische uitkijkpunten.

De verlenging omvat een strandverblijf met 3 overnachtingen in het resort met ontbijt en transfers tussen Phnom Penh en het resort in Kep.

Verlenging met strandvakantie op het eiland Koh Rong
4 nachten

Sluit uw vakantie af met een strandvakantie op het prachtige Cambodjaanse eiland Koh Rong (78 km²), op maar 40-60 minuten varen van Sihanoukville, in de Golf van Thailand voor de zuidwestkust van Cambodja.

Als u aan land stapt op Koh Rong, ziet u krijtwitte zandstranden, turquoise zee, wuivende palmbomen en de jungle daarachter. Hier is het echt prachtig – een paradijs ver weg van de toeristische hectiek.

Het resort ligt aan de rustige zuidwestkant van het eiland bij Long Beach, ook wel Sok San Beach genoemd, waar u de mooiste zandstranden van het eiland vindt. Hier verblijft u in een resort dat aan het strand ligt, en vanaf de waterkant kunt genieten u van de zonsondergang. U kunt uw dagen doorbrengen met relaxen op het strand en zwemmen, of een van de vele activiteiten doen, zoals snorkelen, duiken, fietsen, vissen, wandelen in de jungle, kajakken of een dagexcursie eilandhoppen naar het naburige eiland Koh Rong Sanloem.

Het grootste deel van het eiland is begroeid met jungle, dus u verplaatst zich vooral te voet, per motor of over het water. Hier vindt u veel verschillende exotische houtsoorten zoals teak en vijgenhout, maar ook diverse wilde dieren, zoals onder andere apen en buffels en ook veel vogels. In de zee leven tropische vissen en koralen, en het tropische klimaat zorgt het hele jaar door voor gemiddelde temperaturen van 27-30 graden. De beste tijd om Koh Rong te bezoeken is van november tot april, omdat het regenseizoen van mei tot oktober is.

De verlenging omvat een strandverblijf met 3 nachten op het eiland Koh Rong, 1 nacht in Phnom Penh, ontbijt, transfers tussen Phnom Penh en Sihanoukville, en speedboot tussen Sihanoukville en het resort op Koh Rong.

U kunt uw strandvakantie verlengen met extra nachten, precies zoals u dat wilt.

De transfertijd tussen Phnom Penh en Koh Rong is ca. 6 uur incl. boottocht.

Wanneer wilt u reizen?
Vertrekdatum
Alle getoonde prijzen zijn per persoon
Uniek voordeel bij groepen vanaf 6 personen – vraag vandaag nog informatie aan.
De prijs is exclusief de consumentenbijdrage van € 2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking en exclusief administratiekosten van € 29 per persoon.
Reisverslagen
Verhalen van reizigers
VOORDAT U REIST
Goed om te weten
Azië
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00
WAAROM REIZEN MET TOURCOMPASS?
Waarom klanten voor ons kiezen
 • Persoonlijke service door reisadviseurs die zelf op de bestemming zijn geweest
 • Toegewijd reserveringsteam zorgt voor een vlotte reis
 • 24/7 assistentie terwijl u op reis bent
 • Goed geplande routes met zorgvuldig geselecteerde hoogtepunten
 • Alle rondreizen zijn inclusief vluchten, transfers en accommodatie
 • Diverse mogelijkheden om uw rondreis op maat aan te passen
 • Accommodatie op prachtige plekken
 • Zorgvuldig geselecteerde plaatselijke gidsen met veel kennis en ervaring
 • Sinds 2006 hebben we al duizenden reizigers bediend
 • Alle reizen zijn door ons eigen team uitvoerig getest en op kwaliteit gecontroleerd
 • Langetermijnrelaties met een groot netwerk aan Afrikaanse partners
 • Wij garanderen u de beste prijzen
 • Door de uitstekende relaties die we met onze partners hebben, kunnen wij u de beste kwaliteit en prijs bieden
 • Wij optimaliseren onze logistiek en processen, zodat u alleen voor de belangrijkste dingen betaalt
 • Beschermd door calamiteitenfonds
 • Lid van ANVR
 • Lid van de Deense Rejsegarantifonden die dezelfde garanties biedt zoals u die kent van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 • Persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering