ZEKERHEIDSGARANTIE
13 dagen

Klassiekers en de geheimen parels van Sri Lanka

Ga mee op een wandeling door het Knuckles-gebergte en geniet van het uitzicht bij ‘World’s End’. Zie de wilde olifanten van Bundala en de planten en dieren die alleen voorkomen in het Sinharaja-regenwoud. Sluit uw reis af in de kustplaats Galle.

Klassiekers en de geheimen parels van Sri Lanka
Klassiekers en de geheimen parels van Sri Lanka
13 dagen

Klassiekers en de geheimen parels van Sri Lanka

Ga mee op een wandeling door het Knuckles-gebergte en geniet van het uitzicht bij ‘World’s End’. Zie de wilde olifanten van Bundala en de planten en dieren die alleen voorkomen in het Sinharaja-regenwoud. Sluit uw reis af in de kustplaats Galle.

HomeAziëSri LankaKlassiekers en de geheimen parels van Sri Lanka
Wat is bij de prijs inbegrepen?
In de prijs is inbegrepen
 • Vlucht van Nederland naar Colombo en retour
 • 10 overnachtingen in 3- en 4-sterren hotels, incl. ontbijt
 • 2 x diner (dag 8-9)
 • Lokale Engelssprekende chauffeur/gids bij transfers en excursies
 • Vervoer in auto of minibus met airconditioning
 • Alle genoemde transfers en excursies vinden plaats in internationale groepen van 1-14 personen en alleen met de eigen klanten van TourCompass
 • Dag en nacht bemande noodtelefoon tijdens de hele reis
 • Vertrekgarantie – de reis gaat door ongeacht het aantal deelnemers

Uitgebreid excursiepakket:

 • Wandeling in het Knuckles-gebergte
 • Bezoek aan een theefabriek bij Nuwara Eliya
 • Wandeling in Nationaal park Horton Plains
 • De Ravana-waterval en de Buduruwagala-tempel
 • Safari in Bundala National Park
 • Excursies in het regenwoud van Sinharaja
 • Entreegeld en heffingen voor genoemde bezienswaardigheden

DE REIS IN HET KORT

Deze reis is bedoeld voor mensen die nieuwe en minder bekende plekken in het prachtige land Sri Lanka willen ontdekken.

De reis begint met een overnachting in Negombo, waar u kunt relaxen op een ligstoel met een boek, of langs de brede goudkleurige zandstranden kunt slenteren, met op de achtergrond het geluid van de golven.

Vanaf hier gaat de reis verder naar de prachtig gelegen stad Kandy, die bekend staat als het culturele hart van Sri Lanka. Hier zijn dans en muziek een groot deel van het dagelijks leven, terwijl wierook de lucht vult bij de Tempel van de Tand.

Vanaf Kandy gaat u naar het Knuckles-gebergte, waar u een prachtige wandeling maakt door het unieke landschap van rijstvelden, naaldbossen, watervallen, pittoreske dorpjes en nevelwouden.

De reis brengt u verder naar het koele hoogland naar de stad Nuwara Eliya, die bekend staat als ‘Klein Engeland’ vanwege zijn prachtige rozentuinen en charmante Britse koloniale huizen.

Ten zuiden van Nuwara Eliya ligt het fantastische Horton Plains National Park, dat u gaat bezoeken. Het park is een wereld op zich, en de laaghangende mist creëert een bijna mysterieuze sfeer bij ‘World’s End’, Chimney’s Pool en Baker’s Falls.

In het kleine, onbekende Bundala National Park maakt u een spannende jeepsafari, waarbij u op zoek gaat naar de vele vogels en olifanten van het park.

Van daaruit gaat de reis verder naar het ongerepte regenwoud van Sinharaja. Daar wachten boeiende wandelingen langs smalle paadjes tussen lianen, reuzenvarens en met mos bedekte bomen, terwijl u probeert de wilde dieren van het regenwoud te spotten.

De reis eindigt in de historische kustplaats Galle, waar u ervoor kunt kiezen om in Galle Fort te verblijven of aan het strand net buiten de stad.

Daarom moet u deze reis kiezen

 • Deze reis is een echt avontuur en brengt u naar maar liefst 7 UNESCO-sites
 • Trek uw wandelschoenen aan en maak een wandeling door het Knuckles-gebergte en zie de mist optrekken bij ‘Het Einde van de Wereld’ in het mysterieuze Horton Plains National Park
 • Verken het weelderige regenwoud van Sinharaja en ontdek de talloze vogels en olifanten in Bundala National Park
 • Voel de geschiedenis in de charmante kustplaats Galle en ontdek het culturele hart van Sri Lanka in de prachtig gelegen stad Kandy

Prijzen zijn altijd inclusief

 • Alle vluchten - zowel internationale als binnenlandse vluchten
 • Alle transfers op de bestemming
 • Alle geprogrammeerde excursies en activiteiten
 • Alle overnachtingen
Gedetailleerd reisprogramma
Dag 1: Vlucht van de gekozen luchthaven

Vandaag vliegt u naar Sri Lanka in de Indische Oceaan.

Vandaag vliegt u van de gekozen luchthaven naar Bandaranayaka, de internationale luchthaven van Sri Lanka, met tussenlanding(en) onderweg.

Dag 2: Aankomst in Sri Lanka – Negombo

U landt op de internationale luchthaven van Sri Lanka. Na aankomst gaat u door de immigratie en haalt daarna uw bagage op. In de aankomsthal wordt u opgewacht door uw gids/chauffeur, die u een warme verwelkoming geeft. Vervolgens wordt u naar het hotel in Negombo gebracht, op ongeveer 30 minuten afstand.

Bij aankomst in het hotel gaat u inchecken en hierna kunt u de dag zelf invullen.

Negombo staat bekend om zijn brede, goudkleurige zandstranden, met hoge palmbomen die wuiven in de zachte zeebries. De golven kunnen een beetje heftig zijn aan de westkust, maar gelukkig heeft het hotel een mooi zwembad.

Wilt u graag iets van Negombo en de omgeving zien, dan kunt u o.a. een bezoekje brengen aan de Negombo-lagune ten zuiden van de stad, een uniek moerasgebied met een rijke fauna. Of misschien aan de 100 km lange Nederlandse kanalen, die door de stad lopen en die oorspronkelijk een aanvoerroute vormden voor het Nederlandse bestuur tijdens de koloniale periode. Er zijn ook veel mooie tempels en kerken in de stad.

‘s Avonds kunt u een strandwandeling maken en genieten van de prachtige zonsondergang en de traditionele vissersboten met batik zeilen, die gewoon in het zand geparkeerd liggen.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 3: Negombo – Kandy

Na het ontbijt en het uitchecken haalt uw gids/chauffeur u op bij het hotel en brengt u naar het centrale Sri Lanka, naar de stad Kandy, die prachtig is gelegen te midden van bergen, watervallen, theeplantages en rivieren.

Kandy is een van de voormalige hoofdsteden van Sri Lanka en was dat in de periode 1597-1815. De stad heeft een speciale betekenis in de Sri Lankaanse geschiedenis, omdat Kandy de laatste zetel van de Singalese koningen was. Het koninkrijk van Kandy was het deel van Sri Lanka dat zijn onafhankelijkheid van de koloniale machten het langst wist te bewaren. Tot het zich in 1815 overgaf aan de Engelsen. In Kandy was ook het verzet tegen de Britse koloniale macht het grootst, tot de onafhankelijkheid van het land in 1948.

Kandy staat tegenwoordig bekend als het culturele centrum van het land, omdat de stad zijn unieke tradities en cultuur, die tot uiting komen in dans en muziek, heeft weten behouden.

In het hart van de stad staan veel mooie koloniale gebouwen en hier vindt u ook het schilderachtige Kandy Lake. Wij kunnen een wandeling rond het meer van harte aanbevelen. Onderweg kunt u lekker op een bankje gaan zitten en genieten van de sfeer in de stad en het uitzicht op het 26 meter hoge Boeddhabeeld boven de Bahirawakanda tempel.

Aan de noordkant van het meer ligt de heiligste boeddhistische tempel van het land, de Tempel van de Tand, die naar verluidt een tand van Boeddha bevat. Deze sierlijke tempel is een van de redenen waarom Kandy in 1998 op de UNESCO-werelderfgoedlijst werd opgenomen. Drie keer per dag is er een tempelceremonie – een heel bijzondere ervaring die u echt niet mag missen.

‘s Avonds kunt u de restaurants van de stad verkennen. U moet ‘kottu roti’ eens proberen, een van de beroemdste gerechten van Sri Lanka: flatbread dat in kleine stukjes is gesneden, eieren, groenten, veel heerlijke kruiden en eventueel vlees. De gids kent alle goede restaurants, dus vraag hem gerust om advies.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 4: Wandeling door het Knuckles-gebergte

Vandaag heeft u uw wandelschoenen nodig, want u gaat op een fantastische wandeling door het Knuckles-gebergte. Neem genoeg water en eventueel wat snacks mee.

Uw gids/chauffeur haalt u op bij het hotel en brengt u naar het startpunt van de wandeling, ongeveer 2 uur rijden van Kandy.

Het Knuckles-gebergte lijkt op een gebalde vuist met vijf knokkels, vandaar de naam ‘knuckels’ (knokkels). Het gebergte bestaat uit 34 bergen variërend van zo’n 900 tot 2.000 meter en hier vindt u fantastische wandelroutes. Het gebied staat bekend om zijn unieke natuur en gevarieerde flora en fauna, waarvan sommige soorten alleen hier voorkomen. Het Knuckles-gebergte is daarom opgenomen op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

De komende 2-3 uur wandelt u in heuvelachtig terrein door rijstvelden, theeplantages en naaldbossen. U komt langs pittoreske dorpjes, gaat door nevelwouden met laaghangende wolken, langs bruisende watervallen en heldere beken. Vergeet niet om uw zwemkleding en handdoek mee te nemen, voor als u zin krijgt in een duik. Onderweg kunt u herten, buffels, apen, wilde zwijnen en verschillende vogelsoorten zien.

Rond het middaguur bent u terug bij de auto en wordt u naar een plaatselijke restaurantje gebracht, waar u kunt genieten van de lunch.

Vervolgens wordt u teruggebracht naar het hotel in Kandy. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Accommodatie:
Dag 5: Kandy – Bezoek aan theefabriek - Nuwara Eliya

Na het ontbijt en het uitchecken staat uw gids/chauffeur klaar om u naar de stad Nuware Eliya te brengen, in de koelere hooglanden. De stad staat ook bekend als ‘Little England’ vanwege de talloze mooie Engelse huizen met prachtige rozentuinen, die dateren uit de vroegere Britse periode.

Nuwara Eliya ligt op een hoogte van 1.868 meter en de natuur hier is schilderachtig met bergen en valleien, bruisende rivieren, serene meren en groene theeplantages.

Het klimaat in Nuwara Eliya is een van de koelste in Sri Lanka, waardoor het een ideale plek is om thee te verbouwen. Onderweg naar Nuwara Eliya maakt u daarom een stop bij een theefabriek. Wist u dat Sri Lanka het op één na grootste exportland van de wereld is voor thee?

Bij de theefabriek wacht een interessante rondleiding, waarbij u het hele productieproces volgt, van de bladeren die worden geplukt tot het kopje dampende thee. Sommige machines die men hier gebruikt, zijn meer dan 150 jaar oud. De technologie is sinds de 19e eeuw niet meer veranderd – en dat is uiterst fascinerend! Na de rondleiding kunt u verschillende theeën proeven en kopen om mee naar huis te nemen.

Na het bezoek wordt u naar uw hotel gebracht en na het inchecken kunt u de rest van de dag zelf invullen. Breng bijv. een bezoek aan het Victoria Park met veel bloemen en vogels, of aan het Gregory Park, dat prachtig gelegen is aan het gelijknamige meer.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 6: Wandeling in Nationaal park Horton Plains

Met een ontbijtpakket dat het hotelpersoneel voor u klaarmaakt, rijdt u met uw gids/chauffeur naar Horton Plains National Park, op anderhalf uur rijden van Nuwara Eliya. De rit gaat over hobbelige wegen met hier en daar haarspeldbochten.

Bij aankomst in Horton Plains zult u al snel merken dit een wereld voor zich is. Het park staat dan ook op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Horton Plains is gelegen op een hoogte van 2.100-2.300 meter en beslaat een oppervlakte van ongeveer 10.000 hectare. Het is absoluut een van de mooiste nationale parken van Sri Lanka. Grote delen bestaan uit ongerepte graslanden en nevelwouden, en op verschillende plaatsen kunt u watervallen zien. Bovendien ontspringen de grootste rivieren van het land, de Mahaweli, Kelani en Walawe, hier in het park.

Door het koele en vochtige klimaat van dit nationale park komen hier diersoorten en planten voor die alleen hier leven. Er komen hier 24 verschillende soorten zoogdieren voor, variërend van sambarherten en langurapen tot de schuwe en zeldzame luipaarden. Er zijn ook fantastisch veel vogels – er zijn 87 verschillende soorten gespot – en vergeet daarom uw camera en verrekijker niet!

De wandeling is in heuvelachtig terrein en de route is ongeveer 10 km. Op sommige plaatsen kan het glad en modderig zijn, dus we raden u aan om goede wandelschoenen en eventueel wandelstokken mee te nemen. Denk ook aan water en snacks.

De hoogtepunten van het park zijn Chimney’s Pool, de 22 meter hoge waterval Baker’s Falls en World’s End. De Laatstgenoemde is het absolute hoogtepunt van het park en waarschijnlijk een van de beste uitkijkpunten in Sri Lanka. Hier eindigt het nationale park abrupt bij een grote klif en als de mist optrekt, kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de groene bergen en 870 meter naar beneden de vallei in kijken.

Na de wandeling wordt u teruggebracht naar het hotel in Nuwara Eliya.

Accommodatie:
Dag 7: Nuwara Eliya – Ravana-waterval – Buduruwagala-tempel – Tissamaharama

Vandaag verlaat u de hooglanden en zet koers naar het zuidelijke Sri Lanka.

Na het ontbijt en het uitchecken brengt uw gids/ chauffeur u richting Tissamaharama. Onderweg stopt u bij de 25 meter hoge Ravana-waterval. De waterval is vernoemd naar de voormalige koning Ravana die prinses Sitha verborgen zou hebben gehouden in de grot achter de waterval, die nu bekend staat als de Ravana-grot.

Daarna reist u verder naar de Buduruwagala-tempel die beroemd is om zijn indrukwekkende en goed bewaard gebleven rotskervingen die dateren uit de 9e of 10e eeuw. In het midden van de rots staat een 16 meter hoog Boeddhabeeld dat door nog eens zes kleinere beelden wordt omringd. Deze beelden Boeddha in verschillende meditatieposities uit. Het niveau van de details en de artistieke precisie zijn buitengewoon!

Na dit bezoek reist u door naar het hotel, waar u gebruik kunt maken van de faciliteiten van het hotel.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 8: Tissamaharama - Safari in Bundala Nationaal Park – Sinharaja-regenwoud

Na het ontbijt en uitchecken staat uw gids/chauffeur klaar om u naar Bundala National Park te brengen, waar u een spannende safari zult maken in het niet zo bekende en 62 km2 grote park, op ongeveer 30 minuten rijden van Tissamaharama.

Bundala werd in 1993 tot nationaal park verklaard en in 2005 werd het park door UNESCO aangewezen als biosfeerreservaat.

Een safari in het Bundala National Park is een heel andere ervaring dan in de grotere en bekendere nationale parken Yala en Udawalawe – in Bundala bent u namelijk zo goed als alleen.

U rijdt door het open landschap en moerasachtige gebieden in een 4×4-safariwagen, met een ervaren ranger die het park kent als zijn broekzak. Hij weet waar de dieren zich bevinden en is een expert in het vinden van hun sporen in het open landschap.

Bundala staat vooral bekend om de hoge concentratie vogels. Maar liefst 197 vogelsoorten zijn hier geregistreerd, waarvan 139 standvogels en 58 trekvogels. Een van de hoogtepunten zijn de grote flamingo’s, die hier in grote groepen leeft.

U kunt ook zoogdieren zoals krokodillen, olifanten, buffels, jakhalzen, mangoesten en makaken zien, en ook zeeschildpadden, slangen en hagedissen. Vergeet daarom niet uw verrekijker en camera!

Na de safari wordt u naar uw hotel bij het Sinharaja-regenwoud gebracht – dat wordt een fantastische ervaring!

Dag 9: Excursies in het regenwoud van Sinharaja

Vroeg in de ochtend wordt u gewekt door het zingen van de vogels en het gebrul van de apen in het regenwoud.

Na het ontbijt gaat u het ongerepte regenwoud ontdekken, dat in 1988 werd opgenomen op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Sinhajara betekent leeuwenkoning en volgens het verhaal stammen mensen uit dit gebied af van een ontmoeting tussen een prinses en een leeuwenkoning die in het woud leefde. Of het waar is, kunnen we niet zeggen, maar één ding is zeker – hier wonen geen leeuwen!

Samen met een natuurgids wandelt u over smalle paadjes tussen reuzenvarens, lianen en eeuwenoude met mos bedekte bomen, langs rivieren, prachtige watervallen en over rustige beekjes. Boven de boomtoppen hangt een nevel van zware regenwolken, en dat is precies de reden waarom het regenwoud zo weelderig is. Onderweg vertelt de gids u over de rijke flora en fauna.Veel soorten komen alleen voor in het Sinhajara-regenwoud.

Let op de kleurrijke vogels en luidruchtige makaken in de boomtoppen. Met een beetje geluk ziet u ook herten, slangen, kikkers, hagedissen of zelfs het schuwe en zeldzame luipaard.

Dag 10: Sinharaja-regenwoud – Galle

Na het ontbijt en het uitchecken wordt u opgehaald bij het hotel en naar het charmante stadje Galle gereden, gelegen aan de zuidkust van Sri Lanka. Galle is de thuisbasis van veel verschillende culturen en tradities en het is ook een stad vol kleuren en contrasten. De stad is opgedeeld in een nieuw en een oud deel. In het nieuwe deel vindt u elektronicawinkels, markten en veel bedrijvigheid. In het oude deel, met Galle Fort, vindt u binnen de oude, dikke muren smalle straatjes, koloniale gebouwen en gezellige restaurants. In tegenstelling tot andere steden in Sri Lanka, smelten de twee stadsdelen op een mooie manier samen.

Na aankomst gaat u inchecken in het hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 11: Zelf Galle verkennen

U kunt de dagen zelf invullen en Galle in uw eigen tempo verkennen.

Een absolute must is het oude fort van de stad, het oudste van Azië. Galle was in de 14e eeuw een belangrijke havenstad voor zeevarenden tussen Azië en Europa. Toen de Portugezen Galle in 1588 innamen, bouwden ze dit fort om de stad te beschermen tegen vijanden. Dit lukte inderdaad tot 1649, toen de Nederlanders Galle wisten te veroveren. De Nederlanders namen het fort over en breidden het uit. Het fort werd in 1988 op de UNESCO-werelderfgoedlijst opgenomen.

Galle Fort vormt tegenwoordig het oude deel van de stad en binnen de sterke oude muren bruist het van het leven. Bij de hoofdpoort van het fort voelt u meteen de bijzondere sfeer en de geschiedenis van deze plek. Wandel langs de klassieke koloniale gebouwen en naar de iconische witgeschilderde vuurtoren, die de koopvaardijschepen veilig naar de haven van Galle leidde. Loop eventueel verder rond de gracht en ontdek de verschillende bastions, waarna u aankomt bij de smalle geplaveide straatjes met mooie speciaalzaken, musea, galeries, restaurants en cafés.

‘s Avonds kunt u een wandeling maken over de oude stadsmuur en genieten van het uitzicht over de glinsterende zee, waarna u kunt neerstrijken in een van de gezellige restaurants. Veel van de restaurants serveren Italiaanse en lokale gerechten, maar u kunt ook heerlijke gerechten met vis en schaaldieren vinden.

Dag 12: Weer naar huis

Vandaag komt uw avontuur in Sri Lanka ten einde. Uw gids/chauffeur haalt u op bij het hotel en brengt u naar de luchthaven in Colombo, vanwaar uw terugreis begint.

Dag 13: Weer thuis

U landt op de gekozen luchthaven na een heerlijke belevenisvolle vakantie.

Combineer met
Kies uit de onderstaande mogelijkheden
Verlenging met strandvakantie in Hikkaduwa
3 nachten

Het beste tijdstip om Hikkaduwa te bezoeken is in de periode december tot maart.

Hikkaduwa ligt aan de zuidwestkust van Sri Lanka en is een prachtige en levendige badplaats. Langs de kust loopt de hoofdstraat Galle Road, en hier liggen veel hotels, eetgelegenheden, duikscholen, kleine kiosken en winkeltjes.

De grote attractie van deze plaats zijn de goudkleurige zandstranden met fijnkorrelig zand en wuivende kokospalmen. Bij de westelijke stranden, Hikkaduwa Beach en Turtle Beach, is een stenen dam geplaatst om de golven te breken, waardoor de stranden ideaal zijn om te zwemmen en te baden. Buiten de stenen dam ligt het koraalrif dat deze plaats zo populair maakt bij mensen die graag duiken en snorkelen. Naast het prachtige koraalrif kunt u hier namelijk kleurrijke vissen en grote zeeschildpadden zien. Wist u dat er van de 7 soorten zeeschildpadden in de wereld er 5 in Sri Lanka broeden?

Houdt u juist van grote golven en windsurfen, dan is Narigama Beach het strand voor u, dat in het oosten ligt. Hier is een surfschool en er is de mogelijkheid om surfspullen te huren.

Wilt u een heel andere kant van Hikkaduwa zien, dan kunt u weggaan van de hoofdstraat en wat verder landinwaarts. Hier staan huizen in weelderig groen, kinderen spelen op de stoffige wegen en kleine kraampjes en winkeltjes verkopen vers fruit. Hier vindt u een stilte die dichter bij het strand niet bestaat.

Na een dag op het strand kunt u een van de gezellige strandrestaurants bezoeken, waar lekkere vis en schaaldieren op het menu staan. Vooral kreeft is populair in Hikkaduwa.

Bij zonsondergang kunt u blootsvoets langs het strand slenteren en met het geluid van de kabbelende golven op de achtergrond.

De verlenging omvat een strandverblijf van 3 overnachtingen in een hotel met halfpension en transfers.

Verlenging met strandvakantie in Mirissa
3 nachten

Het beste tijdstip om Mirissa te bezoeken is in de periode december tot maart.

Mirissa is een heerlijke badplaats op de zuidelijke spits van Sri Lanka. De stad is rustig en de sfeer ontspannen waardoor u helemaal tot rust kunt komen. Met de wuivende kokospalmen bij het strand en het heldere, warme water is Mirissa een waar vakantieparadijs.

Mirissa staat ook bekend als een van de beste plekken in Sri Lanka om walvissen te spotten, en dolfijnen zijn ook vaak te zien. Het warme water van de Indische Oceaan biedt deze reusachtige dieren unieke leefomstandigheden en u heeft de mogelijkheid om hier de blauwe vinvis, de gewone vinvis en de potvis te zien.

De wind en stroming kunnen aan deze kust sterk zijn, ook in het hoogseizoen. In dat geval kunt u uw toevlucht nemen tot het zwembad of het nabijgelegen strand, Secret Beach, waar een soort bad is gemaakt met hier aanwezige rotsblokken, die het strand beschermen tegen golven. Dit is de perfecte plek om te zwemmen en te relaxen.

Houdt u van snorkelen, dan vindt u een van de beste snorkelplekken bij Perrot Rock. Hier is het water relatief rustig, omdat de baai wordt beschermd door een rif verder in zee. U heeft hier volop is gelegenheid om prachtige, kleurrijke vissen te zien, en met een beetje geluk ziet u ook zeeschildpadden.

Langs de stranden vindt u een aantal goede restaurants, en hier kunt u genieten van heerlijke gegrilde vis en seafood, met de golven een paar meter verderop.

Een perfecte en populaire plek om de zon onder te zien gaan is Coconut Tree Hill, die begroeid is met kokospalmen. Hier ligt een lokale bar waar u kunt genieten van verkoelend drankje, terwijl de hemel prachtig kleurt.

De verlenging omvat een strandverblijf van 3 overnachtingen in een hotel met halfpension en transfers.

Wanneer wilt u reizen?
Vertrekdatum
Alle getoonde prijzen zijn per persoon
Uniek voordeel bij groepen vanaf 6 personen – vraag vandaag nog informatie aan.
De prijs is exclusief de consumentenbijdrage van € 2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking en exclusief administratiekosten van € 29 per persoon.
Reisverslagen
Verhalen van reizigers
VOORDAT U REIST
Goed om te weten
Azië
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00
WAAROM REIZEN MET TOURCOMPASS?
Waarom klanten voor ons kiezen
 • Persoonlijke service door reisadviseurs die zelf op de bestemming zijn geweest
 • Toegewijd reserveringsteam zorgt voor een vlotte reis
 • 24/7 assistentie terwijl u op reis bent
 • Goed geplande routes met zorgvuldig geselecteerde hoogtepunten
 • Alle rondreizen zijn inclusief vluchten, transfers en accommodatie
 • Diverse mogelijkheden om uw rondreis op maat aan te passen
 • Accommodatie op prachtige plekken
 • Zorgvuldig geselecteerde plaatselijke gidsen met veel kennis en ervaring
 • Sinds 2006 hebben we al duizenden reizigers bediend
 • Alle reizen zijn door ons eigen team uitvoerig getest en op kwaliteit gecontroleerd
 • Langetermijnrelaties met een groot netwerk aan Afrikaanse partners
 • Wij garanderen u de beste prijzen
 • Door de uitstekende relaties die we met onze partners hebben, kunnen wij u de beste kwaliteit en prijs bieden
 • Wij optimaliseren onze logistiek en processen, zodat u alleen voor de belangrijkste dingen betaalt
 • Beschermd door calamiteitenfonds
 • Lid van ANVR
 • Lid van de Deense Rejsegarantifonden die dezelfde garanties biedt zoals u die kent van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 • Persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering