ZEKERHEIDSGARANTIE
HomeBezoek aan de olifantenopvang op Phuket

Bezoek aan de olifantenopvang op Phuket


Een prachtige, gedenkwaardige dag wacht u in het gezelschap van een kudde gelukkige olifanten bij Phuket Elephant Sanctuary, dat op de lijst van olifantvriendelijke plekken staat van World Animal Protection.

U wordt bij uw hotel opgehaald en naar het oosten van Phuket gebracht. Na een mooie rit van ongeveer 1 uur komt u aan bij Phuket Elephant Sanctuary, gelegen in een prachtig gebied met waterpoelen en groene heuvels, waar de olifanten hun eigen gang gaan. Hier is het hun belangrijkste taak om ‘olifant te zijn’, wat betekent dat u als bezoeker de olifanten van een afstand observeert, terwijl zij vrij rondlopen in hun natuurlijke omgeving.

Op een helling met uitzicht op bos en waterpoelen staat een groot platform, waar u de komende uren zult doorbrengen. Vanaf hier kunt u genieten van de aanblik van de olifanten die baden, eten, stof over hun lichaam blazen en met elkaar bezig zijn. Op olifanten rijden is niet toegestaan, en u mag ook niet met ze baden, maar met een beetje geluk kunt u ze misschien een traktatie geven – ze zijn nogal dol op vers fruit! De gids vertelt intussen over de zeer verschillende persoonlijkheden van de olifanten en hun soms zielige verhalen.

Als lunch wordt een heerlijk Thais buffet (veganistisch) geserveerd, waarvan u kunt genieten met uitzicht op de olifantenopvang, voordat u terugkeert naar het hotel.

Duur: ca. 4 uur

Prijs:
Per persoon vanaf:  € 167
Azië
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00