ZEKERHEIDSGARANTIE
16 dagen

Sri Lanka en de Malediven

Laat u betoveren door de adembenemende natuur, de wilde dieren en de unieke UNESCO-sites van Sri Lanka en eindig uw vakantie op de paradijselijke stranden van de Malediven in het 4-sterren resort Villa Nautica.

Sri Lanka en de Malediven
Sri Lanka en de Malediven
16 dagen
HomeAziëDe MaledivenSri Lanka en de Malediven

Sri Lanka en de Malediven

Laat u betoveren door de adembenemende natuur, de wilde dieren en de unieke UNESCO-sites van Sri Lanka en eindig uw vakantie op de paradijselijke stranden van de Malediven in het 4-sterren resort Villa Nautica.

HomeAziëDe MaledivenSri Lanka en de Malediven
Wat is bij de prijs inbegrepen?
In de prijs is inbegrepen
 • Vlucht van de gekozen luchthaven naar Colombo
 • 9 overnachtingen in Sri Lanka in 3- en 4-sterren hotels, incl. ontbijt
 • 9 x ontbijt (dag 3-11)
 • 1 x lunch (dag 5)
 • 2 x diner(dag 8-9)
 • Vervoer in auto of minibus met airconditioning
 • Lokale Engelssprekende chauffeur/gids bij transfers en excursies
 • Alle genoemde transfers en excursies vinden plaats in internationale groepen van 1-14 personen en alleen met de eigen klanten van TourCompass
 • Vlucht van Colombo naar Malé op de Malediven
 • Transfer per speedboot van de luchthaven in Malé naar Villa Nautica en retour
 • 4 overnachtingen op de Malediven in het 4-sterren resort Villa Nautica in een Beach Villa incl. volpension
 • U kunt uw verblijf verlengen, upgraden naar een ander kamertype en upgraden naar all inclusive
 • Vlucht van Malé naar de gekozen luchthaven
 • Dag en nacht bemande noodtelefoon tijdens de hele reis
 • Vertrekgarantie – de reis gaat door ongeacht het aantal deelnemers

Uitgebreid excursiepakket:

 • Grottempel van Dambulla
 • De Leeuwenrots in Sigiriya
 • Het dorpje Weheragala Gama
 • Treinreis van Nanu Oya naar Ella
 • De Ravana-waterval en de Buduruwagala-tempel
 • Safari in Yala National Park
 • Entreegeld en heffingen voor genoemde bezienswaardigheden

DE REIS IN HET KORT

Combineer Sri Lanka en de Malediven en maak uw droom tot werkelijkheid.

Op deze reis ontdekt u de absolute hoogtepunten van Sri Lanka en kunt u daarna op de bountystranden van de Malediven nagenieten van uw belevenissen en indrukken.

De reis begint met een overnachting in Negombo, waar u aan het strand verblijft. Hier kunt u relaxen op een ligstoel na de lange vlucht of de stad verkennen en de eerste indrukken opdoen.

Vervolgens reist u naar Sigiriya en onderweg bezoekt u de fascinerende grottempel van Dambulla.

In Sigiriya beklimt u de Leeuwenrots, het symbool van Sri Lanka, met op de top de ruïnes van een oud koninklijk paleis en een werkelijk fantastisch uitzicht.

Tussen Sigiriya en Kandy ligt het dorpje Weheragala Gama, een onderdeel van het Project Orange Elephant. Hier krijgt u te horen hoe het dorp de intense conflicten tussen olifanten en mensen succesvol heeft opgelost.

Vanuit Kandy maakt u een onvergetelijke treinreis door het weelderige hoogland. De eindbestemming is Ella, een prachtig dorp bekend om Little Adam’s Peak en ‘De brug met de 9 bogen’.

Uw Sri Lanka-avontuur wordt afgesloten met een belevenisvolle safari in Yala National Park.

Daarna kunt u nog nagenieten op de hagelwitte stranden van de Malediven, waar de kokospalmen wuiven in de lichte zeebries en de reigers uitkijken over het heldere turquoise water.

Daarom moet u deze reis kiezen

 • De absolute hoogtepunten van Sri Lanka en de paradijselijke stranden van de Malediven in één reis
 • Geniet van het uitzicht vanaf de top van de 200 meter hoge Sigiriya-rots, bewonder de indrukwekkende grottempels van Dambulla en verken de heilige stad Kandy – 3 sites van de UNESCO-werelderfgoedlijst
 • Word verliefd op het betoverende hoogland van Ella met schilderachtige theeplantages en watervallen, en kom dicht bij de exotische wilde dieren in het Yala National Park
 • Van al deze ervaringen kunt u nog nagenieten in Villa Nautica, waar de hagelwitte stranden en het kristalheldere water van de Malediven op u wachten

Prijzen zijn altijd inclusief

 • Alle vluchten - zowel internationale als binnenlandse vluchten
 • Alle transfers op de bestemming
 • Alle geprogrammeerde excursies en activiteiten
 • Alle overnachtingen
Gedetailleerd reisprogramma
Dag 1: Vlucht van de gekozen luchthaven

Vandaag vertrekt u van de gekozen luchthaven en vliegt u naar Sri Lanka, dat als een juweeltje in de Indische Oceaan ligt. Onderweg worden tussenlanding(en) gemaakt.

Dag 2: Aankomst in Sri Lanka – Negombo

U landt op de internationale luchthaven van Sri Lanka, Bandaranaike in Colombo. Na aankomst haalt u uw bagage op en gaat u door de immigratie. In de aankomsthal wordt u opgewacht door uw gids/chauffeur met een TourCompass-bordje en vervolgens naar uw strandhotel in Negombo gebracht, op ongeveer 30 minuten van de luchthaven.

Bij aankomst in het hotel gaat u inchecken en de rest van de dag is ter vrije besteding. Als u moe bent na de lange vlucht is genoeg tijd om te ontspannen en lekker van de zon te genieten in een ligstoel met een goed boek.

Negombo staat bekend om zijn brede, goudkleurige zandstranden, met hoge palmbomen wuivend in de lichte zeebries. De golven kunnen een beetje heftig zijn, maar gelukkig heeft het hotel een mooi zwembad.

Wilt u graag iets van de omgeving zien, dan kunt u o.a. een bezoekje brengen aan de Negombo-lagune ten zuiden van de stad, een uniek moerasgebied met een rijke fauna. Of misschien aan de 100 km lange Nederlandse kanalen die door de stad lopen en die oorspronkelijk een aanvoerroute waren voor het Nederlandse bestuur tijdens de koloniale periode? Er zijn ook veel mooie kerken en tempels in de stad.

‘s Avonds kunt u langs het strand slenteren en genieten van de prachtige zonsondergang en de traditionele vissersboten met zeilen in batik kleuren.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 3: Negombo – Grottempel van Dambulla - Sigiriya

Vandaag kunt kiezen voor een rustige ochtend in het hotel of een bezoekje aan de nabijgelegen vismarkt Llelama, waar veel vissers hun vangst van de afgelopen nacht staan te verkopen.

Na het ontbijt wordt u bij het hotel opgehaald en naar Sigiriya gebracht. Onderweg maakt u een stop bij Dambulla. Hier bezoekt u de indrukwekkende grottempel, gelegen in een brede rots van 160 x 600 meter. Steile trappen leiden naar de grot en als het helder weer is, kunt u vanaf de bovenste treden net de Leeuwenrots in Sigiriya zien. De grot bevat maar liefst 153 Boeddhabeelden, beelden van voormalige Sri Lankaanse koningen en van goden en godinnen. Naast de talloze beelden zijn er ook indrukwekkende muurschilderingen die zich uitstrekken over 2.100 m2. De grot werd gebouwd door Koning Valagamba in de eerste eeuw v. Chr. en werd in 1991 opgenomen op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Na dit bezoek wordt u naar het hotel in Sigiriya gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding; u kunt genieten van het zwembad of een wandeling maken in de omgeving en het plaatselijke leven ervaren. De weg waarover u wandelt is rood en stoffig en contrasteert prachtig met de groene velden. Misschien komt u plaatselijke inwoners tegen op weg naar huis van hun werk, die in mooie, kleurrijke huizen wonen achter de tropische bomen en planten.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 4: De Leeuwenrots in Sigiriya

Na het ontbijt bezoekt u de Leeuwenrots, het herkenningspunt van Sri Lanka, die ook op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat.  U wordt bij het hotel opgehaald en naar deze beroemde rots gebracht.

Van 455 tot 473 regeerde Koning Dhatusena in de stad Anuradhapura over Sri Lanka. De zoon van Dhatusena, Moggallana, stond op het punt hem op te volgen, maar de oudste zoon, Kashyapa, was het hier niet mee eens. Beide ouders van Moggallana waren van koninklijke bloede, terwijl de moeder van Kashyapa alleen maar een maîtresse van Koning Dhatusena was, en ook al was hij de oudste zoon, om die reden kon hij zijn vader niet opvolgen.

Kashyapa zette zijn vader uiteindelijk gevangen en nam vervolgens de macht over. Zjn halfbroer Moggallana vluchtte daarop naar Zuid-India om te voorkomen dat ook hij gevangen genomen zou worden.

De nieuwe Koning Kashyapa was niet erg geliefd onder de bevolking en hij vreesde bovendien een aanval van zijn halfbroer Moggallana. Daarom verplaatste hij de hoofdstad van Anuradhapura naar Sigiriya vanwege de strategische ligging. Op de vlakke top van de Sigiriya-rots bouwde hij zijn extravagante paleis met omliggende grachten, tuinen, grote baden en fonteinen.

Halverwege de rots bouwde hij de ingang van het paleis, dat een gigantische leeuw voorstelde – vandaar de naam ‘Leeuwenrots’. Tegenwoordig zijn alleen nog de grote leeuwenpoten over.

Koning Kashyapa woonde hier met zijn harem en bedienden, totdat zijn halfbroer Moggallana met een groot leger terugkeerde uit Zuid-India. Koning Kashyapa en zijn leger verloren de slag tegen Moggallana en in 495 beroofde Kashyapa zich van het leven. Moggallana verplaatste de hoofdstad terug naar Anuradhapura en van hieruit regeerde hij het land. Sigiriya werd daarna veranderd in een boeddhistisch klooster.

De rots rijst 200 meter uit de grond omhoog midden in de weelderige omgeving en het lijkt misschien onrealistisch om de rots te beklimmen, en inderdaad… De tocht naar boven is zwaar. Er zijn maar liefst 1.202 treden en we raden u aan om in een rustig tempo naar boven te lopen en onderweg pauzes te nemen om te genieten van het prachtige uitzicht, dat steeds mooier wordt hoe hoger u komt.

Op weg naar boven ziet u ook prachtige, goed bewaard gebleven fresco’s van vrouwen en de overblijfselen van een gepolijste rotswand. Iets verder dan halverwege komt u de overblijfselen tegen van de grote leeuw die diende als de ingang van het paleis van Koning Kashyapa. Als de tocht te inspannend wordt, kunt u hier stoppen.

Gaat u door, dan garanderen wij dat de klim de moeite waard is. Op de top liggen de ruïnes van het oude koninklijke paleis en hier heeft u een fantastisch over meren, groene bergen en de nabijgelegen rots Pidurangala. Misschien ziet u wel een wilde olifant. Neem de tijd en geniet van de omgeving, voordat u aan de afdaling begint.

Het duurt ongeveer 2 uur om naar boven en naar beneden te gaan + de tijd die u op de top doorbrengt.

Denk aan goede wandelschoenen en water voor de tocht.

Vervolgens wordt u terug naar het hotel gereden. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 5: Sigiriya – het dorp Weheragala Gama - Kandy

Vandaag verlaat u Sigiriya. Na het ontbijt en het uitchecken wordt u opgehaald door uw gids/ chauffeur die u naar Kandy brengt.

Onderweg maakt u een stop bij het dorp Weheragala Gama, gelegen bij Nationaal Park Wasgamuwa. Dit dorpje maakt deel uit van Project Orange Elephant, gestart door Ravi Corea, de oprichter van de Sri Lanka Wildlife Conservation Society (SLWCS). Het doel van dit project is om het bloedige conflict tussen olifanten en mensen in Sri Lanka op te lossen.

Dit conflict is voornamelijk te wijten aan het feit dat de dorpen groter worden en het leefgebied voor olifanten kleiner. Olifanten worden dan ook vaak gezien in Sri Lankaanse dorpen, waar ze huizen, tuinen en boerderijen slopen op zoek naar voedsel. Naar verluidt zijn er in de afgelopen 11 jaar ongeveer 1400 olifanten gedood door mensen, terwijl er 350 mensen zijn gedood door olifanten. Al vele jaren wordt geprobeerd om de juiste oplossing voor dit probleem te vinden. Men heeft o.a. geprobeerd om voor de olifanten een aantal gebieden aan te wijzen, die mensen niet mogen exploiteren en waar niet gebouwd mag worden. Op diverse plekken zijn ook dorpen met de grond gelijk gemaakt om zo ‘corridors’ te creëren tussen de leefgebieden van de olifanten, zodat deze zich vrij kunnen rondbewegen. En dan zijn er nog dorpjes als Weheragala Gama, die een onderdeel zijn van Project Orange Elephant.

Ravi Corea, de oprichter van Project Orange Elephant, heeft door onderzoek ontdekt dat de Sri Lankaanse olifanten niet dol zijn op citrusbomen, en dat de geur van citrusbomen de geur van rijst en andere gewassen maskeert. Daarom zijn er in het dorp Weheragala Gama citrusbomen geplant om de huizen, tuinen en boerderijen te beschermen tegen de verwoestingen door olifanten. Het heeft zo’n groot effect gehad dat het probleem in Weheragala eigenlijk niet meer bestaat.

Bij aankomst in het dorp wordt u verwelkomd door een lokale gastheer en krijgt u een vers geperst sap geserveerd. Vervolgens brengt een jeep u naar het dorpshart, waar u ziet hoe families wonen, hun huizen bouwen, het land bewerken en koken. U ontmoet ook een paar dorpsbewoners die u meer zullen vertellen over het probleem tussen de olifanten en de mensen.

U kunt ook deelnemen aan diverse activiteiten, zoals het bewateren en bemesten van de citrusboomgaarden. Komt u buiten het droge seizoen, van juli tot september, dan kunt u actief deelnemen aan het planten van een citrusboom, die wordt geschonken aan een uitgekozen familie. Hiermee helpt u het risico op problemen tussen dorpsbewoners en olifanten in dit gebied te verminderen. Bovendien heeft het planten van citrusbomen een positieve invloed op het klimaat, op de biodiversiteit van het gebied en de plaatselijke economie.

Tot slot wordt u uitgenodigd voor een smakelijke Sri Lankaanse lunch van lokale ingrediënten, voordat de reis verder gaat naar Kandy.

Na dit bezoek gaat u verder naar de voormalige hoofdstad Kandy, prachtig gelegen in een vallei omringd door groene bergen, theeplantages en rivieren. In het hart van de stad staan veel mooie koloniale gebouwen, en in het centrum van de stad vindt u het pittoreske Kandy Lake. Wij kunnen een wandeling rond het meer warm aanbevelen. Onderweg kunt u lekker op een bankje gaan zitten en genieten van de sfeer in de stad en het uitzicht op het 26 meter hoge Boeddhabeeld boven de Bahirawakanda tempel. Aan de noordkant van het meer ligt de heiligste boeddhistische tempel van Sri Lanka, de Tempel van de Tand, die naar verluidt een tand van Boeddha bevat. Deze sierlijke tempel is een van de redenen waarom Kandy in 1998 op de UNESCO-werelderfgoedlijst werd opgenomen. Drie keer per dag is er een tempelceremonie – een heel bijzondere ervaring die u niet mag missen.

‘s Avonds kunt u de restaurants van de stad verkennen. U moet ‘kottu roti’ eens proberen, een van de beroemdste gerechten van Sri Lanka: flatbread dat in kleine stukjes is gesneden, eieren, groenten, veel heerlijke kruiden en eventueel vlees. We kunnen ook ‘rice and curry of ‘dhal curry’ aanbevelen, dat gemaakt is van linzen. De gids kent alle goede restaurants, dus vraag hem gerust om advies.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 6: Kandy – Treinreis van Nanu Oya naar Ella

Na het ontbijt staat uw gids/chauffeur klaar om u naar het treinstation in Nanu Oya te brengen. Vanaf hier maakt u een geweldige treinrit door het werkelijk prachtige hoogland naar het bergdorp Ella. U hoeft alleen maar uw handbagage mee te nemen; uw gids/chauffeur zal uw bagage met de auto naar Ella brengen. We raden aan om de dag ervoor aan het hotel in Kandy te vragen om een lunchpakket voor u klaar te maken voor vertrek (tegen een toeslag). Het is ook mogelijk om bij de lokale verkopers die op de verschillende stations in de trein langskomen, fruit, snacks en drinken te kopen.

Met de trein reizen in Sri Lanka is een hele belevenis. Ze zijn niet zo modern als we thuis gewend zijn, maar wij kunnen u garanderen dat het een ervaring voor het leven is. U komt niet alleen dicht bij de lokale bevolking, maar ziet ook de betoverende natuur door de grote ramen, terwijl de trein langzaam langs kleine, slaperige dorpjes en prachtige theeplantages, groene bergen en bruisende watervallen rijdt. Na ongeveer 3 uur komt u aan in Ella en staat uw gids/chauffeur klaar om u te begroeten. Hij rijdt u het laatste stuk naar het hotel in Ella, dat werkelijk fantastisch gelegen is.

Na het inchecken kunt u de rest van de dag zelf invullen.

‘s Avonds kunt u een wandeling door het dorp maken en dineren in een van de gezellige kleine cafés of restaurants langs de hoofdstraat, waar een fijne ontspannen sfeer hangt.

Dag 7: Zelf Ella verkennen

Vandaag zijn er geen uitstapjes gepland en kunt u de dag zelf invullen. Misschien wilt u in het hotel blijven en ontspannen bij het zwembad en genieten van het prachtige uitzicht? Of wat dacht u van een excursie naar de ‘Brug met de 9 bogen’ of een wandeling naar Little Adam’s Peak? Lees hieronder meer over de excursiemogelijkheden – ze zijn helemaal gratis!

Dag 8: Ella – Ravana-waterval – Buduruwagala-tempel – Tissamaharama

Na het ontbijt wordt u door uw gids/chauffeur opgehaald bij het hotel en naar Tissamaharama gebracht.

Onderweg stopt u bij de 25 meter hoge Ravana-waterval aan de rand van Ella. De waterval is vernoemd naar de voormalige koning Ravana die prinses Sitha verborgen zou hebben gehouden in de grot achter de waterval, die nu bekend staat als de Ravana-grot.

Daarna reist u verder naar de Buduruwagala-tempel die beroemd is om zijn indrukwekkende en goed bewaard gebleven rotskervingen die dateren uit de 9e of 10e eeuw. In het midden van de rots staat een 16 meter hoog Boeddhabeeld dat door nog eens zes kleinere beelden wordt omringd. Deze beelden Boeddha in verschillende meditatieposities uit. Het niveau van de details en de artistieke precisie zijn buitengewoon!

Daarna wordt u teruggebracht naar het hotel, waar u de rest van de dag zelf kunt invullen.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 9: Safari in Yala National Park

U wordt bij uw hotel opgehaald door uwgids/chauffeur en naar Nationaal Park gebracht, waar u op een spannende safari gaat.

Yala National Park werd in 1900 aangewezen als wildreservaat en in 1938 als nationaal park. Het is vandaag het op een na grootste nationale park van Sri Lanka met een oppervlakte van 978,8 km2. Het park bestaat uit 5 gebieden, waarvan er 2 open zijn voor het publiek.

In het park leven meer dan 215 verschillende vogelsoorten en 44 soorten zoogdieren. Naar verluidt heeft Yala National Park een van de grootste populaties olifanten van Sri Lanka en de grootste concentratie aan luipaarden. Hoewel het de plek is met de meeste luipaarden van Sri Lanka, is er geen garantie dat u ze ook echt zult zien. Ze verstoppen zich namelijk vaak in de struiken en zijn moeilijk te zien. Maar u kunt het geluk hebben om beren, krokodillen, wilde zwijnen, buffels, apen en herten te zien, dus zorg ervoor dat u uw verrekijker en camera klaar heeft!

U rijdt met een ervaren ranger, die het park door en door kent. Hij weet waar de dieren zijn en is een expert in het vinden van hun sporen in het open landschap.

Na de safari wordt u teruggebracht naar het hotel, waar u kunt genieten van de avond.

Dag 10: Yala – Negombo

Vandaag brengt uw chauffeur/gids u terug naar de goudkleurige zandstranden van Negombo voor één nacht. Leun achterover in de stoel en geniet van het mooie uitzicht.

Bij aankomst in het hotel in Negombo heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Accommodatie:
Dag 11: Negombo – Vlucht naar de Malediven - Villa Nautica

U wordt bij het hotel opgehaald en naar Bandaranaike gebracht, de internationale luchthaven van Sri Lanka, vanwaar u naar de Malediven vliegt, ten zuidwesten van Sri Lanka. De Malediven zijn het kleinste land van Azië en bestaan uit 1.190 kleine koraaleilanden, verdeeld in een ring van 26 kleinere eilandengroepen, die atollen worden genoemd. De eilanden worden omringd door diepblauwe zee en turquoise lagunes, beschermd door prachtige koraalriffen.

Na ongeveer anderhalf uur vliegen komt u aan op de luchthaven van Malé, waar u uw bagage ophaalt en door de immigratie gaat. In de aankomsthal wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger met een bordje met uw naam erop. De vertegenwoordiger begeleidt u naar de speedboot, buiten de luchthaven, die u over de Indische Oceaan vaart. Na 20 minuten komt u aan op Villa Nautica, waar het personeel van het resort klaarstaat om u te ontvangen.

De rest van de dag is ter vrije besteding, dus trek uw badkleding aan en zoek uw favoriete plekje op het witte strand.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 12-14: Strandvakantie op Villa Nautica

Als u vroeg opstaat, kunt u de zon prachtig zien opkomen aan de horizon. Misschien komt u de reigers van het eiland tegen, die elke ochtend trouw aan de waterkant staan uit te kijken over de turquoise lagunes.

Na een heerlijk ontbijt in het restaurant kunt u op een ligstoel neerploffen en genieten van de hagelwitte stranden met het kristalheldere water en de kokospalmen die staan te wuiven in de zachte zeebries. U moet bijna in uw arm knijpen om te merken dat u niet in dromenland bent.

De Malediven zien er niet alleen op land uit als een ansichtkaart, maar ook onderwater. Doe een duikbril, snorkel en zwemvliezen aan en ga direct vanaf het strand op avontuur tussen de vele kleurrijke vissen. Misschien ontmoet u Nemo en de kleine rifhaaien van het eiland, die overigens volkomen ongevaarlijk zijn.

Het hotel biedt ook verschillende watersportactiviteiten en excursiemogelijkheden.

Mis ook zeker niet een heerlijke, ontspannende behandeling in de spa van het resort.

‘s Avonds kunt u langs het strand wandelen en genieten van de prachtige zonsondergang, voordat u gaat u de talloze heerlijke gerechten in het restaurant gaat ontdekken.

Sluit de avond af met een verfrissend drankje in de cocktaillounge.

Accommodatie:
Dag 15: Weer naar huis

Helaas is het vandaag tijd om afscheid te nemen van dit heerlijke paradijs. Op de laatste avond vertelt de receptie u wanneer u vertrekt van Villa Nautica.

U wordt teruggevaren naar de luchthaven van Malé, vanwaar u naar Europa vliegt met tussenlanding(en) onderweg.

Dag 16: Weer thuis

U landt in de gekozen luchthaven na een onvergetelijke vakantie.

Wanneer wilt u reizen?
Vertrekdatum
Alle getoonde prijzen zijn per persoon
Uniek voordeel bij groepen vanaf 6 personen – vraag vandaag nog informatie aan.
De prijs is exclusief de consumentenbijdrage van € 2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking en exclusief administratiekosten van € 29 per persoon.
Reisverslagen
Verhalen van reizigers
VOORDAT U REIST
Goed om te weten
Azië
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00
WAAROM REIZEN MET TOURCOMPASS?
Waarom klanten voor ons kiezen
 • Persoonlijke service door reisadviseurs die zelf op de bestemming zijn geweest
 • Toegewijd reserveringsteam zorgt voor een vlotte reis
 • 24/7 assistentie terwijl u op reis bent
 • Goed geplande routes met zorgvuldig geselecteerde hoogtepunten
 • Alle rondreizen zijn inclusief vluchten, transfers en accommodatie
 • Diverse mogelijkheden om uw rondreis op maat aan te passen
 • Accommodatie op prachtige plekken
 • Zorgvuldig geselecteerde plaatselijke gidsen met veel kennis en ervaring
 • Sinds 2006 hebben we al duizenden reizigers bediend
 • Alle reizen zijn door ons eigen team uitvoerig getest en op kwaliteit gecontroleerd
 • Langetermijnrelaties met een groot netwerk aan Afrikaanse partners
 • Wij garanderen u de beste prijzen
 • Door de uitstekende relaties die we met onze partners hebben, kunnen wij u de beste kwaliteit en prijs bieden
 • Wij optimaliseren onze logistiek en processen, zodat u alleen voor de belangrijkste dingen betaalt
 • Beschermd door calamiteitenfonds
 • Lid van ANVR
 • Lid van de Deense Rejsegarantifonden die dezelfde garanties biedt zoals u die kent van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 • Persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering