ZEKERHEIDSGARANTIE
HomeKoksschool Izakaya – 's middags

Koksschool Izakaya – 's middags


Koksschool Izakaya is geschikt om het bereiden van Japanse diners te leren. Tevens leert u een aantal klassieke en populaire Japanse gerechten te bereiden, die thuis en in izakaya-restaurants worden gegeten. Dit zijn gezellige en typisch Japanse ‘pubrestaurants’.

De cursus bestaat uit twee onderdelen. Eerst leert u hoe de bouillon ‘dashi’ wordt bereid. Dit is het basisingrediënt in de Japanse keuken.  Daarna maakt u twee tot drie kleine gerechten zoals bijvoorbeeld komkommersalade met pruimensaus en koude shabu shabu-rei shabu met rundvlees. Als alles klaar is, is het tijd om aan tafel te gaan. Vervolgens keert u terug naar de keuken om nog een tot twee gerechten te bereiden, bijvoorbeeld groene thee en sorbet. Ook hiervan gaat u natuurlijk zelf genieten.

Voor vegetariërs wordt vlees en vis vervangen door groenten.

Bij deze excursie komt u zelf naar het verzamelpunt. Informatie over hoe u hier komt, vindt u in uw informatiepakket dat u bij aankomst in Japan ontvangt.

We raden u aan de excursie thuis al tegelijk met de reis te boeken.

Prijs:
Per persoon vanaf:  € 260
Azië
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00