ZEKERHEIDSGARANTIE
16 dagen

Hoogtepunten van Bali & strandvakantie in Sanur

Ontdek de weelderige hooglanden van Munduk en maak kennis met het dorpsleven in Rumah Desa. Laat u verleiden door de charme van Ubud en bekijk de prachtige rijstterrassen van Tegalalang. In de badplaats Sanur kunt u alles op u laten inwerken.

Hoogtepunten van Bali & strandvakantie in Sanur
Hoogtepunten van Bali & strandvakantie in Sanur
16 dagen
HomeAziëIndonesiëHoogtepunten van Bali & strandvakantie in Sanur

Hoogtepunten van Bali & strandvakantie in Sanur

Ontdek de weelderige hooglanden van Munduk en maak kennis met het dorpsleven in Rumah Desa. Laat u verleiden door de charme van Ubud en bekijk de prachtige rijstterrassen van Tegalalang. In de badplaats Sanur kunt u alles op u laten inwerken.

HomeAziëIndonesiëHoogtepunten van Bali & strandvakantie in Sanur
Wat is bij de prijs inbegrepen?
In de prijs is inbegrepen
 • Vlucht van Nederland naar Denpasar en retour
 • 13 overnachtingen in 3-4-sterren hotels
 • 13 x ontbijt (dag 3-15)
 • 1 x lunch (dag 9)
 • Herbruikbare waterfles
 • Lokale Engelssprekende gids bij transfers en excursies
 • Vervoer in minibus of bus met airconditioning
 • Alle genoemde transfers en excursies vinden plaats in internationale groepen van 1-14 personen en alleen met de eigen klanten van TourCompass
 • Mogelijkheid om de strandvakantie in Sanur te verlengen
 • Dag en nacht bemande noodtelefoon tijdens de hele reis
 • Vertrekgarantie – de reis gaat door ongeacht het aantal deelnemers

Uitgebreid excursiepakket:

 • Ulun Danu-tempel
 • Wandeling in de hooglanden van Munduk met koffieplantages, rijstvelden en watervallen
 • Beji-tempel in Sangsit
 • Kintamani-hooglanden met uitzicht op de Batur-vulkaan en het kratermeer
 • Het tempelcomplex Gunung Kawi met de beroemde koningsgraven
 • Het dorp Rumah Desa met boeiende activiteiten
 • Rijstterrassen van Tegalalang en de heilige watertempel Tirta Empul in Tampaksiring
 • Entreegeld en heffingen voor genoemde bezienswaardigheden

DE REIS IN HET KORT

Bali heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie. Het is een prachtig eiland met weelderige natuur in een vulkanisch landschap, omgeven door de warme, turquoise zee. Bovendien heeft Bali glimlachende en vriendelijke inwoners. In hun dagelijks leven nemen de hindoetempels een centrale plaats in.

De reis begint met een nacht in de badplaats Sanur, waar u kunt relaxen na de lange vlucht en kunt wennen aan het tijdsverschil en de warmere temperaturen.

De volgende dag gaat u verder naar de prachtige hooglanden van Munduk met bruisende watervallen, jungle en koffieplantages.

De hooglanden staan in groot contrast met de donkere, glinsterende lava-zandstranden van Lovina in het noorden. Hier kunt u de dagen zelf invullen.

De weg van Lovina naar Ubud loopt langs de werkelijk prachtige Beji-tempel en het Kintamani-uitkijkpunt, waar u kunt genieten van het uitzicht op de actieve Batur-vulkaan en het grote kratermeer. Voordat u Ubud bereikt, gaat u naar het tempelcomplex Gunung Kawi dat bekend is om de oude koningsgraven die in de rotsen zijn uitgehouwen.

Ubud is prachtig gelegen, omringd door bergen, diepe valleien en op sommige plaatsen diepe kloven. In de dichte jungle loopt de Ayung-rivier en achter de nederzettingen kunt u een glimp opvangen van mooie kleine tempels en prachtige rijstvelden.

In Ubud bezoekt u het dorp Rumah Desa, waar u een goed inzicht krijgt in het dagelijkse leven van de Balinezen en meedoet aan allerlei activiteiten. U brengt ook een bezoek aan de Tirta Empul-tempel, de nationale cultuurschat. Laat u betoveren door de fraaie rijstterrassen van Tegalalang, waar u een schitterend uitzicht heeft en mooie foto’s kunt maken.

De reis eindigt in de badplaats Sanur, waar u kunt genieten van de gouden zandstranden en de vele indrukken kunt verwerken.

U heeft de mogelijkheid uw reis te verlengen met Gili Trawangan, Nusa Lembongan, de Komodo-eilanden of Singapore.

Daarom moet u deze reis kiezen

 • Laat u bekoren door de schilderachtige hooglanden van Munduk en maak de perfecte foto van de iconische Ulun Danu-tempel, die weerspiegeld wordt in het kalme Bratan-meer.
 • Geniet op het donkere vulkanische strand van de rust van Lovina en krijg met diverse activiteiten een fantastisch inzicht in het dagelijkse leven van de Balinezen in het dorp Rumah Desa.
 • Voel de artistieke sfeer in het kunstenaarsdorp Ubud, waar de grasgroene rijstvelden van Tegalalang een mooi contrast vormen met de heilige watertempel Tirta Empul.
 • Geniet na van de vele belevenissen en indrukken op de goudkleurige zandstranden van Sanur, waar de golven rustig zijn en de palmbomen wuiven.

Prijzen zijn altijd inclusief

 • Alle vluchten - zowel internationale als binnenlandse vluchten
 • Alle transfers op de bestemming
 • Alle geprogrammeerde excursies en activiteiten
 • Alle overnachtingen
Gedetailleerd reisprogramma
Dag 1: Vlucht van de gekozen luchthaven

Vandaag vliegt u naar, Bali, het Eiland van de Goden, met tussenlanding(en) onderweg.

Dag 2: Aankomst op Bali – Sanur

U landt op Ngurah Rai, de internationale luchthaven van de hoofdstad Denpasar. Bij aankomst gaat u door de immigratie, waar u een toeristenvisum krijgt en daarna haalt u uw bagage op. In de aankomsthal wacht een gids met een TourCompass-bordje, en u krijgt meteen een warme Balinese verwelkoming. Voor de luchthaven staat uw chauffeur klaar om u naar uw hotel in de badplaats Sanur te brengen, waar u kunt relaxen na de lange vlucht en kunt wennen aan het tijdsverschil en de warmere temperaturen.

Accommodatie:
Dag 3: Sanur – Ulun Danu-templet – Munduk

Na het ontbijt en het uitchecken wordt u naar de prachtige bergdorpje Munduk gereden. Onderweg bezoekt u een van de meest gefotografeerde tempels van Bali, de prachtige Ulun Danu. De tempel ligt op een eilandje in het glimmende Bratan meer, waardoor het lijkt alsof de tempel drijft. Het meer ligt op een hoogte van 1.200 meter en is omgeven door hoge bergen. Het gebied kan daardoor koel en mistig zijn, waardoor een bijna mysterieuze sfeer ontstaat. U kunt een wandeling maken langs de oever van het meer, van het uitzicht genieten en de spiegelingen van het meer bewonderen.

Daarna gaat u verder naar Munduk, dat een van de best bewaarde geheimen van Bali is. Bij aankomst in het hotel in Munduk is de rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt relaxen, een wandeling maken of gewoon genieten van de prachtige omgeving.

Munduk is een rustig en vredig dorpje, gelegen in de gematigde hooglanden op ongeveer 1.000 meter boven de zeespiegel. Munduk is omgeven door groene rijstvelden, bruisende watervallen en dichte jungle. In de omgeving vindt u ook veel mooie wandelroutes en fantastische uitkijkpunten, vanwaar u kunt genieten van het landschap en de omliggende bergen.

Munduk is niet alleen mooi, het dorp staat ook bekend om de teelt van koffie, cacao, vanille, fruit en groenten. Het aanbod van verse groenten en fruit is hier groter dan waar dan ook op Bali, mede door het gematigde klimaat en de zeer vruchtbare grond.

Er zijn veel goede restaurants in dit gebied, die lokale biologische producten gebruiken.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 4: Wandeling in de weelderige natuur van Munduk

U wordt wakker in de frisse berglucht met een fantastisch uitzicht. Na het ontbijt gaat u een 2 uur durende wandeling door de omgeving van het hotel maken. Het terrein is voornamelijk vlak, maar er zijn plekken op de route waar het nogal op en neer gaat.

De wandeling voert u langs prachtige koffieplantages, avocadobomen, cacaobomen, kruidnagelbomen en vanilleplanten. Een pad leidt u door de jungle naar beneden naar de 20 meter hoge waterval, Red Coral. Houd er rekening mee dat een deel van het pad naar de waterval steil naar beneden loopt en daarom niet geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn. Wilt u niet naar de waterval afdalen, dan kunt u boven blijven en genieten van de prachtige omgeving en de vele mooie planten, waarbij de namen vermeld staan. Op de terugweg naar het hotel komt u langs prachtige kruidentuinen en mooie groene rijstvelden.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Accommodatie:
Dag 5: Munduk – Lovina

Na een rustige ochtend in het hotel gaat u uitchecken en staan uw gids en chauffeur klaar om u naar het rustige strand van Lovina te brengen, aan de noordkust van Bali. De autorit duurt ca. 1 uur.

Na aankomst in Lovina is de rest van de dag ter vrije besteding.

Lovina heeft goede restaurants, een prachtige omgeving en lange stranden, die bekend staan om het donkere, glinsterende lavazand en de kalme golven. Lovina is voor veel mensen synoniem met dolfijnsafari, maar wij hebben ervoor gekozen om dit niet aan te bieden, omdat dit niet overeenkomt met ons dierenwelzijnsbeleid. Daar kunt hier meer over lezen.

‘s Avonds kunt u vanaf het strand de zon achter de horizon zien verdwijnen, en dit is erg mooi met rode, oranje en paarse kleuren aan de hemel.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Dag 6-7: Zelf Lovina verkennen

Er zijn geen excursies gepland dus u kunt in uw eigen tempo van Lovina genieten. U kunt naar Singaraja gaan, de hoofdplaats van dit gebied op maar 9 km afstand van het hotel. Het is een van de weinige plekken op Bali waar u gebouwen uit de Nederlandse koloniale tijd kunt zien. Hier komen niet zo veel toeristen, dus u kunt mooie authentieke ervaringen opdoen in de straten met mooie bomen.

U kunt ook een van onze extra excursies bijboeken. Hierover leest u meer hieronder.

Dag 8: Lovina – Beji templet – Batur vulkaan – Gunung Kawi- Ubud

Vandaag verlaat u het noorden van Bali. Na het ontbijt en het uitchecken zet u samen met uw gids en chauffeur koers naar de kunstenaarsdorp Ubud.

Onderweg naar Ubud hebben we drie boeiende bezoekjes gepland. De eerste stop is bij de Beji tempel in het dorpje Sangsit. Deze tempel wordt niet overspoeld door toeristen. Het is hier echt prachtig en rustig. Het prachtige vakmanschap en het fijn gedetailleerde snijwerk zijn werkelijk indrukwekkend. De bijzondere tempel dateert uit de 15e eeuw en is gewijd aan de vruchtbaarheidsgodin Dewi Sri, die voor een goede oogst zorgt.

Volgende stop is het uitkijkpunt in de Kintamani hooglanden, vanwaar u een fantastisch uitzicht heeft op het Batur kratermeer en de 1.717 meter hoge actieve Batur vulkaan, waar voor het laatst in 1963 een vulkaanuitbarsting plaatsvond.

Voordat u Ubud bereikt, bezoekt u nog het Gunung Kawi tempelcomplex, een bezienswaardigheid die vaak over het hoofd gezien wordt. Gunung Kawi werd gebouwd aan het einde van de 11e eeuw en is daarmee een van de oudste tempels van Bali. Gunung Kawi ligt in een vallei,die omringd is door weelderige jungle, en u volgt de trappen naar de tempel waarbij u langs prachtige rijstterrassen en hoge kokospalmen komt. Langs de tempel loopt de Pekerisan rivier, die een religieuze betekenis heeft voor de Balinese hindoes. Men zegt dat water dat langs een heiligdom loopt, verandert in heilig water. Als u bij de rivier komt, moet u een kleine stenen brug oversteken om bij de belangrijkste attractie van de tempel te komen, namelijk de oude koningsgraven die in de rotsen zijn uitgehouwen. Hier heeft u volop tijd om rond te lopen en te genieten van deze eeuwenoude en serene plek.

De laatste stop van vandaag is het hotel in Ubud en na het inchecken is de rest van de dag ter vrije besteding.

Ubud is fantastisch mooi gelegen in de centrale hooglanden. Weelderige, groen begroeide bergen worden doorbroken door diepe valleien, op sommige plaatsen door een soort kloven. Midden in de groene jungle loopt de Ayung rivier, een populaire rivier om te raften en achter de kleine nederzettingen een glimp op te vangen van mooie tempels en prachtige rijstvelden.

Ubud staat ook bekend als het artistieke hart van Bali en zowel lokale als internationale kunstenaars en ambachtslieden zijn hier actief. In Ubud zijn heel veel galerieën en tentoonstellingen van kunst en kunstnijverheid, en ook mooie winkels met sieraden, kleding en tassen.

In de tempels en op straat vinden vaak ceremoniële processies plaats; die zijn sfeervol en leuk om naar te kijken. Op de trottoirs liggen kleine rieten mandjes van bananenbladeren met offers en wierookstokjes, die bescherming bieden tegen het kwaad.

Ubud heeft ook veel goede restaurants, bars en gezellige cafeetjes.

Iets buiten Ubud opent zich een hele nieuwe wereld van rust en kleine traditionele dorpjes.

Dag 9: Bezoek aan en activiteiten in het dorp Rumah Desa

Vandaag krijgt u een geweldig inkijkje in de cultuur en de tradities van de Balinezen in het dorpje Rumah Desa, op 35 km ten noordwesten van Ubud. Hier heeft u de mogelijkheid om mee te doen aan de dagelijkse activiteiten in het dorp.

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij het hotel en naar het dorp Rumah Desa gebracht, waar u wordt opgewacht door een gastheer uit het dorp, die u zal rondleiden. U zult zien en horen hoe de families leven, eten koken, huizen bouwen en het land bewerken en als u wilt, heeft u de mogelijkheid om zelf mee te doen aan deze activiteiten. U maakt ook een wandeling door het dorp langs de huisjes, de tempels, de plaatselijke school en het prachtige landschap met exotische planten en bomen. U komt ook langs de mooiste groene rijstvelden, waar u ziet hoe de dorpsbewoners werken met waterbuffels, hoe ze in kokospalmen klimmen en hoe ze kokosolie winnen.

Terug in het dorp wordt er een heerlijke Balinese lunch geserveerd. Hierna haat u terug naar Ubud, waar u halverwege de middag aankomt en de rest van de dag zelf kunt invullen.

 

Dag 10: Rijstterrassen van Tegalalang en Tirta Empul-tempel

Vandaag gaat u een mooi en interessant uitstapje maken in de omgeving rond Ubud.

U wordt door uw gids en chauffeur opgehaald bij het hotel en naar de prachtige rijstterrassen van Tegalalang gebracht, die tot de mooiste van het eiland behoren.

U eindigt in Tampaksiring, waar u Tirta Empul bezoekt, de heilige watertempel en nationale cultuurschat, gelegen bij 12 heilige bronnen. Hier kunt u in het heilige water baden samen met Balinezen, die offers meebrengen in de vorm van kleine mandjes met bloemen en wierook. Het is een prachtig en kleurrijk gezicht. Houd er rekening mee dat u bij een bezoek aan de tempel een sarong moet dragen, net als in alle andere tempels op Bali.

Hierna wordt u weer teruggebracht naar het hotel. De rest van de dag kunt u zelf invullen.

Dag 11: Zelf Ubud verkennen

Deze dagen zijn ter vrije besteding. U heeft de mogelijkheid om een van onze interessante extra excursies bij te boeken of Ubud zelf te gaan verkennen.

‘s Avonds als de duisternis valt, kunt u in een van de cafés van genieten van een kopje koffie of een bezoek brengen aan een van de vele fantastische restaurants.

Dag 12: Ubud – Sanur

Na het ontbijt en het uitchecken wordt u opgehaald bij het hotel door uw gids en chauffeur. Samen rijdt u naar het prachtige Sanur, dat in het zuidoosten van Bali ligt.

Sanur is een populaire badplaats die zijn gezellige en relaxte sfeer heeft weten te behouden, in tegenstelling tot de levendige badplaats Kuta, die op ongeveer 30 minuten rijden van Sanur ligt.

De grote trekpleister is het 5 km lange en brede, goudkleurige zandstrand, dat bekend staat om zijn kalme water en rustige golven. Het is een zeer kindvriendelijk strand. Het koraalrif bij het strand breekt de golven en zorgt er voor dat het water aan het strand rustig en kalm is. Langs het strand ligt de boulevard, waar u heerlijk kunt wandelen, hardlopen en fietsen. Hier liggen ook winkeltjes met o.a. houtsnijwerk, kleding en andere souvenirs.

Ook in de hoofdstraat van deze badplaats vindt u winkels, gezellige cafeetjes en restaurants. Verlaat u de hoofdstraat en wandelt u door de zijstraatjes, dan kunt u het plaatselijke leven ervaren, met kleine huisjes die naast de mooiste tempels staan.

‘s Avonds kunt u genieten van de zonsondergang vanaf het strand, waar palmbomen, het kleine paviljoen en de vele plaatselijke vissersboten het perfecte decor vormen.

Dag 13-14: Sanur

De dagen in Sanur zijn ter vrije besteding.

Na een spannende en belevenisvolle rondreis heeft u misschien behoefte aan ontspanning en aan echt helemaal niets doen – behalve genieten van de zon en luieren op een ligstoel. Zijn uw spieren wat stijf, dan kunt u zichzelf verwennen met een traditioneel Balinese massage.

U heeft ook de mogelijkheid om langs het rif te snorkelen of verschillende watersportactiviteiten te proberen.

Heeft u zin om de omgeving van Sanur te verkennen, dan kunt u een van onze extra excursies bijboeken, waarover u hieronder meer kunt lezen.

Dag 15: Weer naar huis

Vandaag is het tijd om afscheid te nemen van het prachtige Bali. Na het uitchecken in het hotel wordt u opgehaald en naar de luchthaven in Denpasar gebracht. Van hier vliegt u naar Europa met tussenlanding(en) onderweg.

Dag 16: Weer thuis

U landt op de gekozen luchthaven na een heerlijke reis vol belevenissen.

Combineer met
Kies uit de onderstaande mogelijkheden
Verlenging met strandvakantie op Gili Trawangan
4 nachten

Wilt u de reis afsluiten met een verblijf op een paradijselijk eiland, dan is Gili Trawangan een uitstekende keuze.

Gili Trawangan, ook wel Gili T genoemd, is een van de drie Gili-eilanden en ook het populairste eiland. Gili Trawangan is vooral populair geworden vanwege de goede mogelijkheden om te duiken en te snorkelen in de zee rond het eiland. Hier kunt u zeeschildpadden zien, kleurrijke vissen en misschien zelfs een rifhaai. Het eiland staat ook bekend om de prachtige stranden, die uitnodigen tot pure ontspanning. Plof neer op een ligstoel en geniet van de warme zonnestralen of drink een drankje in een van de vele zitzakken in de schaduw van een kokospalm.

Overdag is de sfeer relaxed en ‘s avonds is de sfeer heel gezellig in de vele restaurantjes en bars. Aan de westkant van het eiland kunt u genieten van de prachtige zonsondergangen boven Bali, en als u geluk heeft en het weer helder is, kunt u zelfs de zon zien ondergaan achter de vulkaan Mt. Agung op Bali. Dat wordt een onvergetelijke belevenis! Er zijn hier geen verharde wegen en auto’s, maar alleen fietsen en paard en wagen.

Met andere woorden, Gili Trawangan heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannende strandvakantie.

De verlenging omvat een strandverblijf van 3 nachten in het resort op Gili Trawangan, 1 nacht in een hotel in Sanur, ontbijt, transfers en speedboot tussen Bali en Gili Trawangan.

Verlenging met strandvakantie op Nusa Lembongan
3 nachten

Nusa Lembongan is een tropisch paradijselijk eilandje van maar 8 km², op maar 45 minuten varen van Bali. Hier kunt u helemaal tot rust komen en heerlijk genieten van de fijne goudkleurige zandstranden, de heldere zee, de wuivende palmbomen en de wilde natuur met cactussen en rotsformaties. Het eiland staat ook bekend om zijn fijne snorkel- en duikmogelijkheden. Er zijn maar een paar auto’s op dit eiland, dus het is het makkelijkst om te fietsen.

Het grootste deel van het noordoosten van het eiland is bedekt met mangrove, die net zoals de koraalriffen cruciaal zijn voor de het ecosysteem van dit gebied en de biodiversiteit. U kunt een rustige boottocht maken door de mangrove in een kajak of in een kleine boot.

Veel bewoners van het eiland verdienen hun brood met het kweken van zeewier. Bij eb komen de zeewiervelden tevoorschijn en ziet u de boeren samendrommen om het zeewier te plukken.

De verlenging omvat een strandverblijf van 3 nachten in het resort met ontbijt, transfers en een speedboot tussen Bali en Nusa Lembongan.

U kunt uw strandvakantie verlengen met extra nachten, precies zoals u dat wilt.

Verlenging met stedentrip Singapore
3 nachten

Verleng uw reis uit met een boeiende stedentrip naar Singapore, en laat u omverblazen door deze ultramoderne metropool.

De kleine eilandstaat is met zijn 721,5 km2 het kleinste land van Zuidoost-Azië en in omvang is het misschien niet groot, maar je kunt er veel beleven.

U kunt zich alvast verheugen op de architectonische Marina Bay Sands, slenteren door de groene oase Gardens by the Bay, winkelen op Orchard Road, een Singapore Slings drinken in het Raffles Hotel en een rondje in het 165 meter hoge reuzenrad, de Singapore Flyer, vanwaar u een fenomenaal uitzicht heeft op de futuristische wolkenkrabbers en de haven.

Wat ook geweldig is aan Singapore is dat het een smeltkroes van culturen is, en mensen leven met respect en begrip voor elkaar, met boeddhistische tempels, moskeeën, kerken en hindoetempels naast elkaar. Die diversiteit zult u vooral zien in de charmante wijken Little India, China Town en de Arabische en Maleisische wijk Kampong Glam. Hier kunt u genieten van de sfeer, de leuke kleurrijke huizen en de geuren van kruiden en jasmijn.

De multiculturele samenleving komt ook tot uitdrukking via de vele verfijnde eetbelevenissen in de stad. Houdt u van authentiek streetfood, dan kunt u een van de bekende hawker-centra bezoeken; houdt u meer van exclusieve Michelin-restaurants, ga dan naar de bijzondere ‘voedselstraat’ Keong Saik Road waar u de beste restaurants van Singapore vindt.

Andere populaire en hippe wijken zijn de kleurrijke Haji Lane in Kampong Glam en het Art Deco gebied van Tiong Bahru. Beide wijken staan bekend om hun gezellige cafés, spannende restaurants, winkels en mooie street art.

Een groot contrast met het bruisende stadsleven is het kleine eiland Sentosa Island, dat mooie zandstranden heeft en een groot aantal bezienswaardigheden en activiteiten voor het hele gezin, zoals Universal Studios en verschillende pretparken.

Klinkt Singapore aantrekkelijk?

De verlenging omvat een verblijf met 3 overnachtingen in een hotel met ontbijt, vlucht naar Singapore en transfers.

Accommodatie:
Upgrademogelijkheden:
Komodo Island en het westelijke Flores
4 nachten

Komodo Island vormt de thuisbasis voor de grote komodovaraan. De komodovaraan is de grootste hagedis ter wereld. Hij kan wel drie meter worden en 165 kg wegen. Ondanks zijn enorme grootte kan hij een snelheid van 20 km per uur behalen. Het is een agressieve vleeseter met een nogal heftige jachttechniek. Toch staat het zien van de varanen op het verlanglijstje van veel reizigers. Het is niet elke dag dat je ‘s werelds grootste hagedis ziet, die meer dan 10 miljoen jaar heeft overleefd op dit eiland! Naast de komodovaranen kunt u op de Komodo Eilanden ook buffels, wilde zwijnen, reeën, makaken en prachtige vogels zien én een mooie, ruige natuur. In het kristalheldere water rondom de eilanden leven kleurrijke vissen en koralen. Komodo is aangewezen als nationaal park en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

De verlenging omvat 3 nachten in een hotel in Flores, 1 nacht in een hotel in Sanur, ontbijt, vluchten tussen Bali en Flores en transfers. Daarnaast zijn inbegrepen: een dagexcursie naar Komodo Island, snorkeltocht bij Pink Beach en Kelor Island, evenals een dagexcursie naar het westen van Flores met de Cunca Rami waterval, de Batu Cermin grot en een bezoekje aan een plaatselijke markt.

Deze verlenging is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 7 jaar.

Let op:

Deze verlenging is niet mogelijk in de periode:

8 februari – 12 februari 2024 en 2 april – 17 april 2024

Wanneer wilt u reizen?
Vertrekdatum
Alle getoonde prijzen zijn per persoon
Uniek voordeel bij groepen vanaf 6 personen – vraag vandaag nog informatie aan.
De prijs is exclusief de consumentenbijdrage van € 2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking en exclusief administratiekosten van € 29 per persoon.
Reisverslagen
Verhalen van reizigers
VOORDAT U REIST
Goed om te weten
Azië
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00
WAAROM REIZEN MET TOURCOMPASS?
Waarom klanten voor ons kiezen
 • Persoonlijke service door reisadviseurs die zelf op de bestemming zijn geweest
 • Toegewijd reserveringsteam zorgt voor een vlotte reis
 • 24/7 assistentie terwijl u op reis bent
 • Goed geplande routes met zorgvuldig geselecteerde hoogtepunten
 • Alle rondreizen zijn inclusief vluchten, transfers en accommodatie
 • Diverse mogelijkheden om uw rondreis op maat aan te passen
 • Accommodatie op prachtige plekken
 • Zorgvuldig geselecteerde plaatselijke gidsen met veel kennis en ervaring
 • Sinds 2006 hebben we al duizenden reizigers bediend
 • Alle reizen zijn door ons eigen team uitvoerig getest en op kwaliteit gecontroleerd
 • Langetermijnrelaties met een groot netwerk aan Afrikaanse partners
 • Wij garanderen u de beste prijzen
 • Door de uitstekende relaties die we met onze partners hebben, kunnen wij u de beste kwaliteit en prijs bieden
 • Wij optimaliseren onze logistiek en processen, zodat u alleen voor de belangrijkste dingen betaalt
 • Beschermd door calamiteitenfonds
 • Lid van ANVR
 • Lid van de Deense Rejsegarantifonden die dezelfde garanties biedt zoals u die kent van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 • Persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering