ZEKERHEIDSGARANTIE
HomeZonsondergang bij Promthep Cape, Sea Gypsies Vismarkt & diner

Zonsondergang bij Promthep Cape, Sea Gypsies Vismarkt & diner


Ga mee op deze geweldige avondexcursie waarbij u waar u kunt genieten van prachtige natuur, culturele diepgang en culinaire ervaringen.

U wordt opgehaald bij het hotel en de avond begint met een rit naar het uitkijkpunt Phromthep Cape. Hier kunt u genieten van het adembenemende uitzicht bij de magische kleurenpracht van de zonsondergang, ondertussen genietend van een verfrissend drankje.

Daarna gaat de excursie verder naar de levendige vismarkt in Rawai, beter bekend als de ‘Sea Gypsies Fish Market’. Hier valt een hele wereld van verse vis en zeevruchten te ontdekken. Proef de authentieke sfeer van deze lokale markt, waar u kunt leren hoe u de beste ingrediënten uitkiest en uw onderhandelingsvaardigheden kunt uitproberen op de plaatselijke vissers. Het is het vermelden waard dat de kraampjes op de markt worden gerund door plaatselijke families en dit betekent dat als u hier koopt u rechtstreeks de lokale gemeenschap steunt.

Na dit boeiende bezoek aan de markt gaat u genieten van een authentieke maaltijd in een lokaal restaurant. Hier kunt u zich verheugen op een bijzondere culinaire ervaring, waarbij de getalenteerde koks de door u op de markt uitgekozen ingrediënten zullen bereiden tot een smaakbeleving die het beste van de Thaise keuken weerspiegelt.

Als afsluiting van een heerlijke avond zorgt uw gids ervoor dat u veilig wordt teruggebracht naar uw hotel.

Deze excursie vindt plaats met uitsluitend eigen klanten van TourCompass.

Duur: ca. 4 uur

We raden u aan de excursie tegelijk met de reis te boeken.

Prijs:
Per persoon vanaf:  € 67
Azië
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00