ZEKERHEIDSGARANTIE
HomeKookcursus bij de Rode brug – ochtend

Kookcursus bij de Rode brug – ochtend


De keuken van Hoi An is net even anders dan de keukens van Noord- en Zuid-Vietnam en kent een aantal zeer populaire specialiteiten. Hoi An is vooral bekend om het gerecht Cao Lau, een combinatie van noedels, varkensvlees en ingemaakte paprika; en Mi Quang, een noedelgerecht met gekookte kwarteleieren en geroosterde rijstkoekjes. Vandaag krijgt u de kans om aantal van deze gerechten vanaf de basis te leren maken.

Vanaf de ontmoetingsplaats gaat u samen met de gids naar de markt. Vervolgens vaart u over de Thu Bon-rivier naar de kookschool bij de Rode brug, waar de cursus plaatsvindt. Een enthousiaste kok zal u inwijden in de geheimen van deze gerechten. U krijgt eerst een rondleiding door de eigen kruidentuin van de kookschool, waar ook een aantal ingrediënten van vandaag vandaan komen.

Als uw meesterwerken klaar zijn, eet u ze samen met een paar andere lekkernijen uit deze streek als lunch.

Duur: circa 5 uur

Let op: Bij deze excursie dient u zelf voor vervoer naar het verzamelpunt te zorgen. De informatie over hoe u hierheen komt, staat in uw voucher.

Deze excursie is alleen met de eigen klanten van TourCompass.

We raden u aan de excursie thuis al tegelijk met de reis te boeken.

Prijs:
Per persoon vanaf:  € 54
Azië
Openingstijden
Maan - Don: 09.00 – 15.00
Vri: 10.00 - 14.00